Det danske magasin i Spanien
En blodig august på de spanske veje

En blodig august på de spanske veje

WEB shutterstock 286527470
1989 er rekordåret for døde i trafikken. Her mistede hele 5.940 livet på de spanske landeveje.

 
Forrige weekend mistede otte personer livet i trafikken, heriblandt en motorcyklist, og det samlede antal trafikdræbte det første halve år af 2015 når således op på i alt 642 mennesker. Lørdag blev der registreret tre ulykker med døden til følge, hvoraf den ene var en påkørsel. Den mest tragiske dag var søndag, hvor fem mistede livet – tre døde i en ulykke ved Salamanca og to andre ved Huelva. Af samme årsag er der indsat en øget specialkontrol for alkohol og narkotika i weekenderne sommeren over. Weekenden forinden mistede desuden 18 personer livet, og mandag eftermiddag denne uge døde endnu en mand på vejen. Det skete på A-7 motorvejen ved Alhaurín de la Torre, hvor en 70-årig mand ventede på vejhjælp, da hans bil var gået i stykker. Han havde taget de nødvendige foranstaltninger og stillet de lovpligtige trekanter op minimum 50 meter før bilens stoppested, men lige lidt hjalp det, da en varevogn overså manden og påkørte ham. Det får foreløbigt antallet op på 25 døde som følge af påkørsler i Andalusien, hvor maj måned har været den tragiske indtil videre. Sidste år døde 1.131 personer i trafikken, hvilket er et af de laveste antal døde i historien.

 

Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.