Det danske magasin i Spanien
Shoptalk marts 2015
Untitled-1 
 
Bliv sund, stærk og kom i form
Kerstin Andersson er personlig træner, kostvejleder og løbecoach og kan få dig i form, før sommeren melder sin ankomst. “Joggingture i grupper på Paseo Marítimo og cykeltræning på Svenska Skolan i Fuengirola er allerede i fuld gang hver uge,” fortæller Kerstin, der også tilbyder personlig træning i private omgivelser i hendes eget motionscenter. “Personlig træning giver den motivation, du behøver. Jeg hjælper dig med at opnå dine mål ud fra min viden og din vilje! Træningsplanen lægges ud fra de vilkår, der passer dig bedst, så vi når det bedste resultat på så kort tid som muligt. Hvis du har viljen og lysten, så har jeg kost- og træningsmetoden, der giver dig en sund, stærk og slank krop. Og samtidig viser jeg dig vejen til en mere rolig og sundere tilværelse – resten af livet.”
En personlig træner hjælper dig med at opnå dine mål på en sikker og inspirerende måde. Kerstin sætter dig derfor ind i, hvilke behov du har og skræddersyr sammen med dig en træningsplan, der passer til dine behov og din personlighed. “Der er mange, der ikke føler sig tilpas i store motionscentre med mange mennesker og høj musik, og som helst vil træne i fred og ro i trygge omgivelser. Det er netop, hvad jeg kan tilbyde i mit private motionscenter. Jeg kan også komme hjem til dig privat, hvis du foretrækker det. Andre har brug for den opbakning og motivation, man får i en gruppe som fx ved cykeltræning eller jogging i grupper langs stranden. Et af målene her er halvmaratonet den 22. marts i Málaga.” Kerstin starter i løbet af foråret en gruppe for nybegyndere, hvis der er interesse for det. Her vil målet være at kunne løbe 5 km.
Søger du nye træningsmetoder, der giver resultater, når du ønsker at gå ned i vægt, opbygge muskler og komme i form før en speciel lejlighed eller bare for at blive sundere? Kontakt Kerstin Andersson for yderligere information om træning og kostvejledning på tlf. 619 926 835 eller e-mail: info@train-with-me.es.
Læs mere om Kerstin Anderssons råd til kost og træning på hjemmesiden: train-with-me.es og på Instagram: ptkerstin
 
 
Inv henrik
 
Årets bedste investering
Er du bare en smule interesseret i penge og investeringer, får du masser af inspiration og viden på EventHusets årlige investeringsseminar.
Hotel Tamisa Golf sætter den 17. og 18. marts rammen for fire korte og varierende indlæg med hver sin indgangsvinkel til investering og med hver sine produkter.
“Svend Jørgen Jensens indlæg har altid været populære. Derfor er det glædeligt, at han er med igen. Det er opsigtsvækkende, så ofte han får ret i sine forudsigelser,” siger arrangør Henrik Andersen. Svend Jørgen Jensen fra Demetra ser og analyserer den økonomiske udvikling ud fra et historisk perspektiv og har udarbejdet nogle modeller, som forudser økonomiske op- og nedture. Som noget helt nyt har han lanceret sin egen investeringsforening. Resultaterne har været så gode, at fonden på under ét år er vokset til 300 millioner kroner. “På seminaret vil Svend Jørgen Jensen fortælle, hvordan man kan komme med i fonden og om hvordan det er muligt at tjene penge, når markedet går ned,” lover Henrik Andersen, der lægger stor vægt på, at det aldrig må være kedeligt at deltage i et seminar.
“Niveauet har altid været højt, men det skader aldrig med lidt fornyelse. Derfor er Hellerup Finans med i år.” Hellerup Finans kommer oftere og oftere på Costa del Sol, fordi flere har fået øjnene op for deres services. “Vi investerer i grøn energi, ejendomme og virksomheder, der sikrer lange og stabile afkast til vores investorer. De sidste ti år har vi med succes fundet gode investeringsaktiver, og giver vores investorer højere afkast end den typiske investor, selv kan opnå,” siger investeringschef Kasper Bruus Christensen, som bliver på Costa del Sol hele ugen for at kunne tage private møder.
Det samme gør Søren Glente fra Kris Kon, som har specialiseret sig i olieudvinding i USA. Siden 2007 har Kris Kon sikret sine investorer et årligt udbytte på 20,% – og bestræber sig på også at gøre det i fremtiden. “Den faldende oliepris giver nogle rigtig gode afkastmuligheder for den langsigtede investor, som vi vil løfte sløret for på seminaret,” bebuder Søren Glente.
Sidste deltager bliver et glædeligt gensyn med John Stihøj fra Aktieinfo. Aktieinfo er en netavis, der giver baggrundsviden, input og aktietips, som gør den aktive investor i stand til selv at varetage plejen af sin formue. “Vi er fuldstændig uvildige og man kan bl.a. bruge os som sparingspartner, så man kan forholde sig kritisk til de råd, man får fra sine rådgivere,” fortæller John Stihøj, som lover at komme med inspirerende input og aktuelle aktietips på det forestående seminar. Aktieinfo har siden starten i 2001 opnået et afkast på 247 procent på egne investeringer.
Dørene er åbne for alle til EventHusets investeringsseminar tirsdag den 17. og onsdag den 18. marts på Hotel Tamisa Golf. Begge dage kl. 16 – 19 med vin og tapas efter indlæggene. Seminaret er gratis, men tilmelding nødvendig på mail henrik@eventhuset.es eller på telefon 670 63 57 86.
henrik@eventhuset.es / telefon 670 63 57 86
 
 
club-danes
 
Forårsmesse i Club Danés
For 5. år i træk inviterer Club Danés i Fuengirola til forårsmessedage. Den store erfaring fra tidligere år gør, at det hele er lidt nemmere at planlægge. Der er rutiner fra de foregående år, der følges for at skabe de bedste rammer for messen. Som noget nyt i år, efter ønske fra både gæster og udstillere, er messen koncentreret til én dag, nemlig lørdag den 28. marts fra kl 11-18.
Ideen bag messen var ønsket om at styrke forholdet mellem Club Danés og de forretningsdrivende i området. Og det, må man sige er, lykkes, for der har været en meget positiv respons. Der er kun plads til 20 udstillere på messen, og der er fuldt hus hvert år. På selve messedagen vil der også være underholdning. Der kan selvfølgelig købes hotdogs og anden mad samt forfriskninger. Det sørger Casa Danesa for. Vejen op til Casa Danesa og Club Danés har været under renovering gennem de sidste måneder. Arbejdet er nu færdigt, og der er samme gode parkeringsforhold som før, ny asfalt og dejlige fortove.
I Club Danés glæder de sig til denne årlige, hyggelige forårsmesse. Alle de frivillige ildsjæle har endnu engang gjort alt, hvad de kan for at samle så mange spændende udstillere som muligt. Så kig forbi lørdag den 28. marts mellem kl 11-18 og nyd dagen i Club Danés med alle de andre messedeltagere og gæster. Indgang til messen er gratis, men du får en indgangsbillet med gevinstchance. Vinderen udtrækkes sidst på dagen og kontaktes efterfølgende. Har dit firma lyst til at deltage, er der stadig ledige stande.
Henvend dig venligst til Bent Flindt: Tlf. 693 816 731 • Email: bentflindt1@gmail.com
 
 
Bulow-Transport-Shoptalk-LD-Marts-2015-A
 
Bülow Transport passer på dine ejendele hele vejen – også ved opmagasinering
Bülow Transport flytter for private både til og fra Spanien. Det er typisk de mest private og personlige ting, folk tager med sig. Derfor tilbyder firmaet særlige transportkasser, som kan bruges til flere formål. Nemlig til at flytte ting fra A til B eller til at få opmagasineret tingene i en kortere eller længere perioder. De kan låses af og er med faste sider, så der er minimal risiko for, at tingene kommer til skade både under transport og ved lageropbevaring.
Kasserne findes i to størrelser: 2,2 m3 og 4,4 m3. Der er som standard en hylde, som kan sættes op midt i kassen, hvis man har behov for at splitte godset op, eventuelt fordi der er noget følsomt gods imellem. Firmaet leverer også de flyttetæpper, man skal bruge til at pakke møbler, vaser, fjernsyn og lignende ind i, så det ikke får ridser og buler.
Bülow Transport har afgang fra Danmark til Costa del Sol og retur to gange hver måned. I Danmark er der afgang og ankost nær Vejle og i Spanien i industrikvarteret i “El Viso” i Málaga.
Bülow Transport kører i en lastbil med lift, så man nemt kan håndtere ting, der skal læsses af og på, og kan komme til de fleste steder. Samtidig køres med køl og frost til mange af de virksomheder, som handler med supermarkeder og returanter.
Mangler du transport mellem Danmark og Spanien, så kontakt Ernst Bülow for et uforpligtende tilbud på tlf.: +45 52 24 13 00 eller pr. email: ernst@bulowtransport.dk
 
 
Foto-Optica-Laza-Shoptalk-LD-marts-2015
Til kamp mod tinnitus med Widex høreapparat
En gennemgang i faglitteraturens verden af begrebet tinnitus afslører, at den præcise fortolkning af tinnitus og dets oprindelse er meget omdiskuteret, og man har endnu ikke kunnet blive enige om en fælles definition af lidelsen.
Ikke desto mindre er tinnitus i stigende grad et problem for en stor del af befolkningen.
Høreapparatfirmaet Widex nævner i sit Widexpress nr. 28, at cirka en tredjedel af den normalt hørende befolkning vil komme til at opleve en eller anden form for tinnitus i sit liv, mens cirka 70-80 procent af hørehæmmede eller døvblevne vil opleve tinnitus. Det er derfor relevant også at fokusere på dette i forbindelse med diagnosticering og afhjælpning af et større eller mindre høretab.
Høreapparatfirmaet Widex har gennem lang tid forsket i dette og har præsenteret et Zen-program, hvor forskningsresultaterne underbygger brugen af Zen som et redskab for tinnitus og afslapning.
Konklusionen af studierne er i tråd med en nylig publikation fra Kuk F, Peeters H og Lau CL., der foreslår, at brugen af fraktale toner leveret via højkvalitets høreapparater kan give amplifikation samtidigt med, at det yder en lindring for mange, der lider af tinnitus. Men det er vigtigt at nævne, at denne procedure også betinger brugen af et supplement for den rigtige rådgivning.
Optikerkæden Optica Laza er specialister i høreapparater og er autoriseret forhandler af alle Widex-produkter. De har et professionelt udstyr i høreklinik og en ekspertise, der kan afdække dit behov for høreapparater og afhjælpning af et høretab. Så kig ind til Optica Laza og få mere information om Widex-programmet til aflastning af evt. tinnitusproblemer.
Optica Laza ligger i Calahonda, La Cala og Fuengirola. Tlf.: 952 935 172 – www.opticalaza.com.
 
 
Egholm-SKind-foto-shoptalk-LD-Marts-2015
 

Ergonomiske stole i Danmark og Spanien

Egholm Skind ApS fremstiller ergonomiske stole i PHE Design. De sælger stole til private og virksomheder, såsom frisører, tandlæger, terapeuter mm. Deres senior universalstol er blevet meget populær som rollatorens afløser indendøre. Har en person fx problemer med hofte, knæ eller ryg, kan det være svært at stå i køkkenet i flere timer, men med en universalstol fra PHE Design, vil det ikke være noget problem.
Else Nielsen, 82 år, Horsens:
“Jeg har altid klaret hverdagen uden støtte. Efter en flækket lårbensknogle blev nogle opgaver meget besværlige. Lige så uundværlig min rollator er udendørs, er min PHE Senior Universalstol i mit køkken. Universalstolen giver mig kræfter og mulighed for stadig at kunne klare opgaverne i mit hjem. Det ægte læder gør, at stolen altid er pæn og ren, også selvom jeg bruger den i køkkenet. Når jeg sætter mig på stolen, står den op af køkkenbordet, så ved jeg hvor den er, derefter følger den mig overalt.”
PHE Design har stadig ledige områder i Spanien, hvortil de søger forhandlere / selvstændige erhvervsdrivende med kendskab til branchen. Men indtil da kan stolene købes direkte hos dem i Danmark. Der er transport til Spanien hver 14. dag, så stolen kan sendes både fra Danmark og Spanien, så det ikke bliver så dyrt for kunden. Et specifikt afhentningssted kan ligeledes aftales. Du kan få mere information om de ergonomiske stole på www.egholm-skind.dk.
PHE ergonomiske stole er monteret med hjul, så den følger dig automatisk under arbejdet. Der er monteret gascylinder med håndudløser, kan justeres i højden fra 550-820 mm.
Sædet er af ægte læder, hygiejnisk, rengøringsvenlig og slidstærk. Afprøvet til 160 kg. brugervægt.
Egholm Skind ApS, Tlf.: +45 75 89 34 10 / +34 616 681 123, www.egholm-skind.dk
 
 
Untitled-2
Chresten Hedegaard – en ildsjæl af en aktionær i Provectus, og Peter Culpepper – ofte i de amerikanske fagtidsskrifter.
 
Rejsende i en aktie
Provectus Biopharmaceuticals, INC, holder nu sit femte seminar på Costa del Sol.
Han er tidligere Private Banker i Danske Bank og byrådskandidat. Men nu helliger sønderjyden Chresten Hedegaard sig fuldt ud arbejdet med at promovere aktien i Provectus Biopharmaceuticals, Inc – det amerikanske selskab, der ihærdigt og målbevidst forsker i cancer.
Frontfiguren i USA, Peter R. Culpepper, finansiel og operativ chef, sender Chresten Hedegaard rundt i Europa og Australien til konferencer og møder – bl.a. med institutionelle investorer.
Han har på kort tid været i Paris, Zurich, Melbourne, Wien og nu for femte gang i Málaga-området: Torsdag den 12. marts kl. 16.30 i restaurant Casa Danesa/Club Danés på Mijas-vejen. Og denne gang i følgeskab med den danske institutionelle investor Tyge Korsgaard, der har 16 års erfaring som investor. Også i biotech-branchen, som Provectus jo tilhører. Han har bl.a. siddet i bestyrelsen for Genmab og Zealand Pharma og medvirket ved deres børsnoteringer.
 
Om Provectus aktuelle status, siger Chresten Hedegaard:
“I løbet af 2014 har selskabets fire amerikanske direktører tilført det 1 mio. USD. De har fortsat købene i år, og ejer nu 14 % af aktierne i selskabet. Den nuværende kassebeholdning rækker til 2016”.
Men nok så vigtigt pointerer Chresten Hedegaard:
“I december har Pfizer, der er verdens største medicinalkoncern, fået sit tredje medlem af Procectus’ Strategic Advisory Board. Pfizers “træk” her er meget interessant. Koncernen har fulgt Provectus Biopharmaceuticals, Inc i en del år og viser større og større interesse.
I denne måned forventes selskabet at være i gang med fase 3 i sine kliniske forsøg i Australien og USA. For biotech-selskaber er det et vigtigt signal og giver endnu større interesse.”
Udover udenlandsbesøgene dyrker Chresten Hedegaard selvfølgelig også Danmark med seminarer i København og det jyske.
Om de hyppige besøg på Costa del Sol, fortæller Chresten Hedegaard:
“Det er ligesom, vi er ved at få grobund hernede. Interessen er stigende. Og med Tyge Korsgaards ekspertise tilfører vi vort seminar en ny dimension”.
 
Tilmelding til seminaret: Chresten Hedegaard email: Chresten8@gmail.com
 
 
Shoptalk-Innova-Optica-LD-Marts-2015-A

Innnova Opticas: brilleglas med Visual Map-teknologi
Ved du, hvad forskellen er på et par almindelige progressive glas og et par progressive glas med Visual Map-teknologi?
Visual Map-teknologien tager udgangspunkt i hver enkelt persons visuelle kortlægning. Med andre ord er der tale om et dybdegående kendskab til den specielle og unikke måde, som hver person anvender sit syn på. Forskellen på almindelige progressive glas og glas med den nye teknologi er at sidstnævnte brille er fuldstændigt tilpasset, da glassene er designet ud fra personens egne øjne. Hos Innova Opticas undersøges kundens behov nøje, resultaterne tolkes, designet af glassene optimeres og endelig frestilles en brille, der er 100 procent personaliseret. Innova Opticas tilbyder den bedste kvalitet på markedet samt de allernyeste tendenser inden for design.
Innnova Opticas ,Torre Del Mar – tel. 951 283 075 – email: innovaopticas@yahoo.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.