Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Fødselsdagsgave videregivet til æsler

Da Paul, indehaver af Splash Swimmingpool sammen med Sammi, fyldte 60 år valgte han at ønske sig penge. Det blev til hele 1.100 euro fra venner, bekendte og kunder. Beløbet blev derefter doneret til El Refugio del Burrito. “Æslerne har mere brug for penge end jeg”, sagde Paul med et stort smil, da han sammen med Sammi overrakte checken til Rafa fra Refugio del Burrito i Fuente de la Piedra, Málaga. Paul og Sammi håber, at andre også vil gøre en indsats for at hjælpe æslerne, så de kan få en bedre tilværelse. Se www.elrefugiodelburrito.com for mere information.

 

JUST WELLNESS

JUST WELLNESS adskiller sig væsentligt fra mange andre udbud på behandlingsmarkedet, idet man her kan få behandlet permanente lidelser og smerter, hvor lægen har sagt: ”Det må du lære at leve med!”

JUST WELLNESS består af det fantastiske ægtepar Simone og Svend, to mennesker der supplerer hinanden til det ypperste, både som behandlere og par. Her er der altid nærvær, åbenhed, hjertevarme og kvalifikationer.

Parret er begge Master Akupunktører og specialister i behandling af kroniske og akutte fysiske lidelser og med en succesrate på op til 95% i deres behandlinger hjælper de mange mennesker over det meste af Europa til en bedre livskvalitet – både professionelle sportsfolk og helt almindelige mennesker. Hemmeligheden er, at parret benytter sig af 10 vidt forskellige typer af akupunktur, som kombineres og sammensættes så behandlingen altid er tilrettet og nøje tilpasset den enkeltes problematik. Derudover vejleder de i vigtigheden af de rette doser vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som er af stor betydning for at undgå mangeltilstande i kroppen.

Med Simone og Svends empati, professionalisme og høje faglighed er du sikret at være i de bedst tænkelige hænder. Bestil tid hos Centro Sanum, Centro Idea.

Tlf: +34 952 476 943, Mob: +34 659 719 102

www.centrosanum.es

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa