Det danske magasin i Spanien
Boligtema marts 2012

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Scan Transports flytninger giver ro i maven
Når Scan Transport flytter møbler lokalt på Costa del Sol samt mellem Skandinavien og Spanien sættes kvalitet og service i højsædet. Om man kun skal flytte med en kasse, hele huset eller have opmagasineret møbler, går de til opgaven med et smil.
Kunden bestemmer selv, hvor meget de nedpakker og hvor meget Scan Transports uddannede flyttefolk skal være behjælpelige med. Alt fra flyttekasser til bobleplast kan købes på kontoret i Centro Idea.
Flyttefirmaets målsætning er at give kunderne ro i maven, når de skal flytte, ved at yde en høj service til en konkurrencedygtig pris. Maria og María Luisa hjælper fra start til slut med at vejlede kunderne og koordinere flytningen. Det skaber de bedste forudsætninger for en ukompliceret flytning, hvor der ikke slækkes på kvaliteten.
I forbindelse med store flytninger aflægger de altid kunderne et besøg for at beregne flyttemængden og give et kvalificeret tilbud.
Kontakt Scan Transport for et uforpligtende tilbud på www.scantransport.dk eller telefon +34 952 467 065. Se fotos, video mm. På www.facebook.com/scantransportnordic.

 

Alt under én paraply
Cyclo Abogados – Asesores i Fuengirola centrum midt på Solkysten har mere end 15 års erfaring indenfor jura og regnskab for både virksomheder og private. Vi er et team på 20 professionelle medarbejdere, som taler dansk, svensk, norsk, engelsk og spansk.

Arbejdsområder:

Juridisk Afdeling: Hushandler, selskaber, arv/testamenter.

Skatterådgivning: Årsopgørelser residenter/ikke residenter, etablering af virksomheder, bogholderi/skatteregnskab.

Seguridad social/arbejdsret: Ansættelseskontrakter, lønregnskaber.

Support for udlændinge: Registrering på kommune, Residencia/NIE-nummer, Sygesikring og kontakt offentlige myndigheder.

Vores juridiske afdeling har mange års erfaring indenfor assistance ved hushandler og rådgiver vore klienter i de problemstillinger og faldgruber der kan opstå, såvel juridiske som skattemæssige, ved handel og overdragelse af fast ejendom i Spanien.

Lena Grøn
Support til Udlændinge

Lækre udlejningsboliger i Sydspanien
Rincón Rents ekspertise er indlogering af solhungrende danskere i kvalitetsboliger på hele kysten og inde i landet. Rincón Rent har stor succes med kun at tilbyde kvalitetsboliger, og antallet af genudlejninger stiger støt. Gæsterne kommer igen år efter år og anbefaler venner, familie og kollegaer at leje bolig hos Rincón Rent.
Rincón Rent udvider nu også sin palette af servicepakker til boligejere. Det skyldes bl.a., at det er blevet billigere at flyve til Spanien, og flere danskere besøger deres sydspanske bolig mere end et par gange om året. Det er nu også almindeligt, at de tilbringer en lang weekend i deres bolig flere gange om året.
Rincón Rent tilbyder kun udlejningsboliger af høj kvalitet, så lejeren altid er garanteret et perfekt ophold.
For yderligere information om leje af bolig gennem Rincón Rent se www.rinconrent.com eller ring +34 607 377 499.

Komplet advokatbistand gennem dansk-spansk samarbejde
Det dansk/spanske advokatkontor, Ana María Navarrete, har siden 1994 assisteret danskere bosat i Spanien med alle former for juridisk bistand, fra køb og salg af fast ejendom, testamenter, arv og skifte, leje og udlejning af bolig, selskabsret, by- og lokalplanlægning samt civile sager.

I samarbejde med advokaterne Thykier & Rahbek i Greve, Danmark, tilbydes en altomfattende advokatbistand, der dækker sager, som kræver juridisk behandling i både Spanien og Danmark, som fx arvesager og dødsboer med aktiver i begge lande. Samarbejdet betyder, at alle sager løses rationelt og med et højt kompetenceniveau samt hurtigere end normalt, hvilket i sidste ende kommer klienten til gode.
For mere information se www.navarrete.dk og www.advogreve.dk.

Professionelt advokatfirma med stor dansk ekspertise i Almuñecar

Velasco Lawyers har tilbudt advokathjælp siden 1993, hvor personlig kontakt, kommunikation på dansk samt en hurtig og effektiv sagsbehandling altid er i fokus. Kontoret er beliggende i Almuñecar, og dækker hele Andalusien og Murcia. Velasco Lawyers yder professionel service til konkurrencedygtige priser inden for alle områder af spansk lovgivning, og kan klare retssager på alle niveauer, da firmaet har ansat både sagsbehandlere og advokater. Advokatfirmaet servicerer mange skandinaviske klienter og har skandinavisktalende personale. Velasco Lawyers varetager og har en bred erfaring inden for følgende juridiske områder: Familielovgivning, køb og salg af ejendomme, arbejdslovgivning, private klienter, firma- og selskabslovgivning, regnskab og bogføring samt søgsmål.

For yderligere information se www.velascolawyers.com.

Fra boligdrøm til drømmebolig – Boesen Brokers gør drømmen til virkelighed
Sådan lyder mottoet fra Danmarks største leverandør af spanske drømmeboliger til danskerne. Boesen Brokers er historien om en dansk ejendomsmægler i Spanien, der har vokset sig stor ved at gøre tingene rigtigt, første gang!
Ved at lytte til kunderne og analysere det, de reelt efterspørger med hensyn til beliggenhed, pris og kvalitet, har Boesen Brokers på kort tid opnået et ry som en meget seriøs leverandør af spanske drømmeboliger.
Med et erfarent og dedikeret team af medarbejdere og samarbejdspartnere med egne lokalkontorer, fordelt over hele landet (Alicante, Málaga, Marbella, Valencia, Barcelona, Mallorca, Gran Canaria og Tenerife) kan Boesen Brokers hjælpe alle boligsøgende skandinaver med at finde deres drømmebolig i Spanien.
Mere info på www.boesen-brokers.com.

Steen Ravn tilbage som mægler på Kysten
Efter en pause står den i både Danmark og Spanien autoriserede ejendomsmægler Steen Ravn endnu engang klar til at assistere bolighandlende på Costa del Sol. Siden 1979 har han beskæftiget sig med fast ejendom, så det er en erfaren herre, der nu melder sig tilbage i faget. Steen Ravn har modsat mange ejendomsmæglere på Kysten en fireårig uddannelse bag sig, og han føler derfor, han har en masse at tilbyde.
”Jeg kender området, har mange års erfaring og en uddannelsesmæssig baggrund, der gør, at jeg måske håndterer ejendomshandel bedre end mange andre,” vurderer Steen Ravn, der glæder sig over at være tilbage i jobbet.
Steen Ravn kan kontaktes på 619 329 800 eller sr@homespana.net.

Kvalitetsbevidst dansk flyttefirma med over 100 års erfaring
Silkeborg Flytteforretning har siden 1990’erne haft kontor i Los Boliches på Costa del Sol. Det ledes af Mads Brygmann. Med fast afgang hver måned til og fra Spanien kan flyttefirmaet tilbyde en meget fleksibel flytteservice, der også inkluderer pakning og opbevaring, der altid tilpasses kundens planer.
Desuden dækker Silkeborg Flytteforretning hele Danmark med afhentning og levering hver uge. Alle flytninger tilbydes til konkurrencedygtige priser, og det er Silkeborg Flytteforretnings primære mål altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
En flytning indebærer ofte stor usikkerhed, derfor er det vigtigt, at kunden føler sig tryg og kan regne med en komplet service, der dækker alle dennes behov. De mere end 100 år inden for branchen garanterer desuden, at Silkeborg Flytteforretning er et solidt flyttefirma, der er kommet for at blive.
For yderligere information om flytninger ring til Silkeborg Flytteforretning på +45 86 82 36 11 eller +34 952 46 18 44. Du kan også besøge www.silkeborg-flytteforretning.dk.

Erfaren dansk ejendomsmægler på Costa del Sol og Costa Tropical
Ejendomsmæglerfirmaet Costa Granada Home SL. i Almuñecar har mere end 20 års erfaring i køb, salg og udlejning på Costa Tropical og Costa del Sol.
Med mæglernes indgående lokalkendskab er de i stand til at finde netop den ejendom, der passer til kundens ønsker.
Costa Granada Home SL. servicerer såvel private som virksomheder, og porteføljen rækker fra lejligheder, villaer, byhuse, fincaer og byggegrunde til restauranter, pensionater og investeringsobjekter. Herudover kan man altid finde nye og igangværende byggeprojekter hos Costa Granada Home SL.
Personalet taler dansk, engelsk, svensk, tysk og spansk, og er altid parat til at give kunden den bedste betjening.
For mere information se www.costagranadahome.com.

Glem traditionelt design og slip fantasien fri!
Roche Bobois er en af frontløberne, når det gælder kombinationen af individuel smag og utraditionelle stilarter. Roche Bobois fokuserer på æstetisk indretning, hvor de traditionelle optrukne linjer mellem forskellige designkulturer udviskes. Bløde og hårde linjer anvendes side om side med geometriske former, det samme gælder hypermoderne detaljer med et klassisk touch eller formel indretning med fokus på afslappet design.
Hos Roche Bobois opstår der altid nyskabende ideer, der udformer sig til innovativt design. I marts og april måned finder man i butikken i Marbella de nye kollektioner fra Contemporaneos og Nouveaux Classiques. Blandt nyhederne er et helt nyt og avanceret spisebord med fjernstyring samt en Art Deco inspireret møbelkollektion. Roche Bobois byder altid på mange overraskelser og har de møbler, du behøver til en perfekt indretning af dit hjem.
Cecile Peyrard og det professionelle indretningspersonale byder velkommen til Roche Bobois i Marbella på Ctra. Cádiz-Málaga, km 185, 29603 Marbella. Tel: 952 77 78 58.

Planlægger du at flytte til udlandet? Eller bor du måske allerede udenlands?
Danske Bank International tilbyder International Private Banking, en service til personer med høj indtjening eller formue, som har valgt at leve udenfor de nordiske lande. Hos os får du din personlige International Private Banker og adgang til en række specialister, som taler dansk. Sammen med dig udarbejdes en formue- og investeringsplan, der passer til din specifikke situation, din risikoprofil og det omfang, du selv ønsker at deltage i forvaltningen.
Er International Private Banking noget for dig? Besøg www.danskebank.lu eller ring til os på +352 46 12 751.

Property Finders finder din drømmebolig
Priserne på boliger på Costa del Sol er faldet markant de seneste år. Det betyder, at man nu kan finde mange lækre drømmeboliger til rigtig gode priser.
Ejendomsmæglerfirmaet Property Finders i Calahonda har været på Costa del Sol siden 1982. De har et stort kontor i Calahonda med et serviceminded og erfarent personale, der er vant til at have med skandinaviske kunder at gøre, og som altid sørger for at såvel køber som sælger bliver informeret om alle aspekter ved en bolighandel.
Selvom Property Finders ligger i Calahonda har de et bredt udvalg af alt fra studielejligheder til store villaer i området fra Marbella til Fuengirola.
Se Property Finders mange boliger på www.spainpropertyfinders.com eller www.solfinders.com for andre ejendomsrelaterede serviceydelser. Ring også på +34 952 93 45 17.

Advokatkontoret.es – spansk ekspertise på dansk
Hos advokatkontoret.es arbejder vi for danskerne på dansk. Vores hold af profesionelle spanske advokater med en bred viden indenfor faget, og deres samarbejde med de danske sekretærer sikrer vores klienter, at deres operationer i et fremmed land bliver så lette og forståelige som muligt. Uanset om det drejer sig om en ejendomshandel, testamenter eller andre juridiske anliggender; uanset om det er første gang, man skal handle i Spanien, eller om man allerede har kendskab til landet, gør vi vores bedste for, at vores klienter får en positiv oplevelse. Vi kan hjælpe indenfor alle juridiske discipliner fra ejendomshandler, arvesager, retssager, reklamationer, stiftelse af selskaber, etc. Ring eller skriv til os og hør hvordan vi bedst kan hjælpe.
Se www.advokatkontoret.es.

Suazén – dit indretnings- og inspirationscenter
Hvad enten du lige har anskaffet dig bolig i Spanien, eller i længere tid har haft hus her i landet, stiller vi vores professionelle ekspertise til rådighed i Suazén, hvor vi kan tilbyde en bred vifte af forbedringer til hjemmet, herunder også ombygninger under opsyn af vores arkitekter og bygmestre. Vi rådgiver om alt lige fra boligindretning og personlig dekoration til belysning og kunstnerisk fotografering. Er du ikke er helt tilfreds med din indretning, eller trænger du blot til forandring, så prøv vores House Doctor eller Feng Shui. I forretningen i Urbanización La Loma på Mijas-vejen sælger vi brugskunst, designermøbler og op til 200 år gamle antikviteter. Vi betjener dig på dansk, svensk, finsk, engelsk og spansk.
Susana Naranjo ∙ Indretningsarkitekt
Päivi Hunntanen-Price ∙ Kunstnerisk fotograf
Tel: 952 47 17 01
suazenart@gmail.comwww.suazen.com

Professionel advokatbistand til danskere i Spanien
Pérez de Vargas Abogados er et spansk advokatfirma, etableret tilbage i 1973. Firmaet har både kontor i Estepona og Marbella, og yder alle typer af juridisk bistand til klienter langs hele Costa del Sol.
Advokat Ángeles Contreras, som har været i firmaet i en længere årrække, har igennem private relationer en tæt kontakt til den skandinaviske koloni på Kysten, og det har, kombineret med hendes gode engelsk- og tyskkundskaber, banet vejen for en særlig rådgivning tilpasset den individuelle skandinaviske klient. Ángeles sidder på Marbella-kontoret, men servicerer klienter på hele Kysten.
Ángeles Contreras tilbyder også rådgivning om investeringer og andre formaliteter i relation til køb af fast ejendom i Spanien, testamenter, skattespørgsmål osv.
For yderligere information, kontakt Ángeles Contreras Liger på 952 778 848, angeles@perezdevargas.com. Du kan også besøge www.perezdevargas.com.

Eagle Estates – eksperter i Cerros del Aguila

Overvejer du at købe bolig i Spanien? Så læg vejen forbi Eagle Estates, der har kontor i den velkendte urbanisation Cerros del Aguila i Mijas Costa. Hos Eagle Estates er du garanteret den bedste service inden for salg af både brugte og nyopførte boliger. De er eksperter i området omkring Cerros del Aguila, hvor de har et stort udbud af lejligheder, rækkehuse og villaer. Men det er ikke kun her, at Eagle Estates kan hjælpe dig med at finde din bolig i Syden. Firmaet arbejder nemlig på hele Costa del Sol, og hvad enten du vil købe eller sælge din bolig, er du velkommen til at kontakte Eagle Estates, der også har dansktalende personale på: +34 635 956 087. Eagle Estates . eagle@tornvig.euwww.eagleestates.es.

Luksusbyggeri – tæt på golf og smuk natur
Boligkomplekset Marques de Atalaya ligger højt placeret med en enestående udsigt mod både øst og vest – samt ud over golfbanen og det glitrende Middelhav. Og den hyggelige, hvide bjergby, Benahavís, kan nås på cykel – en pragtfuld tur gennem det smukke andalusiske landskab.
Det er simpelthen det perfekte sted under solen med to udendørs swimmingpools, som er flot passet ind i landskabet, en indendørs opvarmet swimmingpool samt spaområde, tennisbane og mange andre faciliteter og komfort.
De store, lyse og venlige 2- og 3-værelses lejligheder og penthouses er bygget i en høj standard, alle med opbevaringsrum og garageplads i kælderen. Alle tilladelser er på plads, og området er velbesøgt hele året rundt. Marques de Atalaya er et vidunderligt ferieparadis, kun et par minutters kørsel fra Puerto Banús og Marbella.
Kig ind på www.themsen.eu eller ring til Thomas Harder på tel. 686 740 262.

Bolig Costa del Sol – specialister i prestigeboliger
Bolig Costa del Sol er en af kystens specialiserede ejendomsmæglere, der udover salg af andalusiske huse og lejligheder også er specialister indenfor prestigeboliger. Så er du på jagt efter noget helt specielt, parklignende haver, store rum, mange værelser, opvarmet swimmingpool, spa, luksuriøse omgivelser og eksklusivitet, så kan Bolig Costa del Sol helt sikkert være dig behjælpelig med at finde lige den bolig, du altid har drømt om. Inger Møller sørger for en reel, personlig og eksklusiv betjening og kan helt sikkert guide dig til at finde din bolig i Syden. Kontakt og information får du hos Inger Møller på: +34 615 175 578, inger@property-cds.dkwww.property-cds.dk.

Erfaren mægler
Imperial Estate har mere end 15 års erfaring på ejendomsmarkedet, og dækker alle aspekter hvad angår køb, salg eller udlejning af din bolig. Firmaet tilbyder en personlig service og adskiller sig fra andre ved at tilbyde en omfattende service, efter ejendomshandlen er gennemført. Imperial Estates’ servicepakke inkluderer bl.a. ejendomsvurdering, procedure ved optagelse af lån, NIE-nummer, betaling af skatter, tinglysning, kontrakter på vand, elektricitet etc.
Du er velkommen til at kontakte Imperial Estates, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker en gratis vurdering af din bolig.
Imperial Estate, tel.: 952 664 966, www.imperialestate.com.

Alt fra andalusiske landejendomme til flotte villaer
Cómpeta Properties S.L er en veletableret ejendomsmægler med to kontorer i den lile bjerglandsby Cómpeta . Her kan man finde traditionelle landsbyvillaer, charmerende gamle landejendomme og flotte villaer i mange forskellige områder.
I samarbejde med Cómpeta Properties Construction tilbydes kunderne en omfattende service. Det gælder både ved køb og salg samt hjælp til at ordne små formaliteter efter ejendomshandlen er gennemført. Desuden kan Cómpeta Properties tilbyde renoveringer/byggeri, vedligeholdelse af pools og huse, maling samt levering af brænde.
Cómpeta Properties kan hjælpe med det hele, og der sørges altid godt for kunderne samtidigt med at der ydes den bedst mulige service.
For yderligere information se www.competaproperties.com eller kontakt Cómpeta Properties på +34 952 51 61 07 – +34 952 55 35 89 eller info@competaproperties.com.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa