Det danske magasin i Spanien
Shoptalk februar 2012

Kosmetolog i nye lokaler

Nana Norrbom, der i fem år har haft sin skønhedsklinik hos Frisør Bibi i Puebla Lucía, begynder det nye år med en flytning til egne lokaler lidt længere nede ad samme gade som Frisør Bibi’s salon.
“Jeg har været meget glad for at være hos Bibi, men nu er tiden moden til at få noget mere plads”, siger kosmetolog Nana Norrbom, der har indrettet sin nye klinik med lækre materialer og skønne farver. “Jeg trængte til noget helt nyt, og jeg håber, at mine kunder vil føle sig rigtig godt tilpas i de nye omgivelser, som i løbet af foråret får følgeskab af skønhedsnyheder fra bl.a. Sothys, der byder på lette cremer og flotte farver i sæsonens makeup-kollektion. Jeg fortsætter selvfølgelig også med semi-permanent makeup, som der er en meget stor efterspørgsel på – og det gælder både bryn, vippelinje og læber.
Nana fejrer det alt sammen med en reception lørdag d. 11. februar fra kl. 13 til kl. 16, hvor der serveres lækre, feminine snacks og champagne.
“Jeg glæder mig meget til at vise min nye skønhedsklinik frem til både faste og nye kunder”.
Under receptionen gives der 10% rabat på bestilling af ansigtsbehandlinger og på hudplejeprodukter og makeup, men man er selvfølgelig allerede nu velkommen til at ringe og bestille tid til en ansigtsbehandling på tel. 610 716 048.
Alle er velkomne til receptionen d. 11. februar kl. 13-16 på Calle Maestra Angeles Aspiazú, Edif. Navas 1 i Puebla Lucía, Fuengirola.

___________________________________________________________________________________________________________

 


Steph og Julie med deres medarbejdere.

Den gode søvn og meget mere

Der er mange ting, der er vigtige i livet, men en af de mest basale er at sikre sig en god søvn. Og derfor bør du vælge både dyner og puder af høj kvalitet, og kombinere dem med lækkert sengelinned fremstillet af f.eks egyptisk bomuld. Så din gode søvn kan med succes begynde hos Yorkshire Linen.
Når du træder ind hos Yorkshire Linen, befinder du dig lige i midten af et Shangri-La af alt, hvad hjertet begærer af dyner og puder, der kan sikre dig en god nattesøvn. Lækkert sengelinned i alle størrelser, farver og mønstre, med eller uden blonder, til enkelt eller dobbeltdyner og med matchende sengetæpper og pyntepuder.
Men hos Yorkshire Linen er der meget mere: Flotte gardiner, dekorationsartikler, det du skal bruge til køkkenet samt håndklæder og indretningsartikler til dit badeværelse. Der er meget, du kan glæde dig selv med, men sandelig også ting du kan glæde andre med. Så leder du efter den perfekte fødselsdagsgave, bryllupsgave eller bare gaven man impulsivt giver til den, man holder af, ja så er der også et stort udvalg af ideer og inspiration at finde hos Yorkshire Linen. Og under mottoet: ”Vi gør din bolig til et hjem” er personalet klar til at hjælpe dig med at realisere dine ideer og drømme, så du får lige nøjagtigt det, du gerne vil have.
Du finder Yorkshire Linen lige ved indkøbscentret Myramar II, Avenida Andalucía Nave 3, lige bag ved LIDL. Der er gode parkeringsforhold, og Steph og Julie samt deres fagligt velkvalificerede medarbejdere glæder sig til at byde dig velkommen. Tel: 952 197 577. www.yorkshirelinen.es – e-mail: info@yorkshirelinen.es

___________________________________________________________________________________________________________

Et vel overstået 2011 og et godt begyndt 2012

Bolig Costa del Sol er et mindre dansk mæglerfirma med adskillige års erfaring på Kysten. Firmaet servicerer fortrinsvis skandinaviske kunder.
“Selvom 2011 ikke var vort bedste år, giver afslutningen på året samt starten på 2012 grund til optimisme. Specielt vore norske og svenske kunder viser stor interesse. Og i modsætning til markedet generelt oplever vi stor interesse for de større og mere luksuriøse boliger, og vi forventer et stigende salg i 2012”, siger Inger Møller og fortsætter: ”Vores kunder søger gode kvalitetsboliger til en realistisk pris. Og der sælges fortsat boliger på Costa del Sol, så der er grund til optimisme. Blot skal prisen være tilpasset markedet. På den måde undgår man også en meget lang liggetid på boligen.”
Bolig Costa del Sol sælger ikke blot boliger, men kan efterfølgende også sørge for vedligeholdelse og yde assistance ved ombygninger m.v. De har også en niche med salg og vedligeholdelse af medarbejderboliger for større danske virksomheder. Opgaver, som skal løses, og som sikrer pleje af investeringerne for såvel privatpersoner som virksomheder.
I efteråret 2011 blev Inger Møller tilknyttet Bolig Costa del Sol. Inger har været på Kysten i mange år, og hendes brede viden og store kontaktflade har skabt mere aktivitet i firmaet. Inger har især været tilknyttet Cerros del Águila, men har søgt nye udfordringer og det bliver der sat stor pris på hos Bolig Costa del Sol. Inger Møller kan træffes på tlf. +34 615 175 578, inger@property-cds.dk og www.property-cds.dk

___________________________________________________________________________________________________________

 

Event i Annis’ Vitalshop

Dennis Gore eller “Dennis the Chemist”, som han også bliver kaldt, er uddannet farmaceut og har igennem 40 år specialiseret sig i komplementær medicin. Han er regelmæssigt at finde på både radio og tv i England, hvor han medvirker i programmer, der sætter fokus på emner indenfor komplementær – alternativ – og den lægeordinerede medicin.
Udover at Dennis jævnligt medvirker i aktuelle sundhedsdebatter, giver han også forelæsninger til læger, farmaceuter og andre indenfor sundhedssektoren. Faktisk er han lidt af en lokal berømthed, der er blevet interviewet af en række kendte værter som fx Julie Goodyear og George Hamilton. Folk kommer fra nær og fjern for at søge rådgivning om alt lige fra astma til zinkmangel.
I Anni’s Vitalshop er vi så heldige at få Dennis Gore på besøg. Han vil være at træffe i butikken i Los Boliches mandag den 20. bebruar kl. 10-14 og samme tid tirsdag den 21. februar i butikken i Euromarket, Mijas Costa.

___________________________________________________________________________________________________________

 

Private Banking – en personlig forretning

Handelsbanken er en af Nordens største banker og findes i 22 lande med i alt 744 lokale filialer og kontorer. I nyhedsbureauet Bloombergs seneste undersøgelse (Bloomberg Ranking, maj 2011) blev Handelsbanken udset til at være verdens næststærkeste bank, noget man er meget stolt af. Bankens grundfilosofi er personligt nærvær og personlig kontakt, hvorfor Handelsbanken har været i Marbella siden 1989.

Handelsbanken tilbyder
“For at kunne tilbyde dig den bedste rådgivning, tager vi altid udgangspunkt i dine planer og behov, drømme og forventninger. Vores rådgivere tager sig tid til en omhyggelig gennemgang af din økonomi og til at finde den løsning, der passer bedst for dig.
Som Private Banking kunde i Handelsbanken får du mere end kvalificeret formuerådgivning. Din personlige rådgiver er nøglen til bankens specialister inden for jura og skatterådgivning, forsikringer og virksomhedsoverdragelser. Hos os tilbydes du desuden kontinuerlig rådgivning, alt efter dine behov”, siger Torben Krag, der arbejder som Private Banking rådgiver i Handelsbanken. “Jeg har været i branchen siden 1987 og arbejder i dag på vores kontor i Luxembourg. Lad os træffes på kontoret i Marbella til et uforpligtende møde og se hvad vi kan gøre for dig og din økonomi”.

Velkommen til Handelsbanken Marbella
Centro Plaza, Officina 2, Avda. Manolete 1, E-29660 Nueva Andalucia, Tlf +34 952 817 550, www.handelsbanken.es

___________________________________________________________________________________________________________

 

Helle Hollis fylder 30

Den 16. februar kan det danske biludlejningsfirma Helle Hollis Car Rental fejre 30 års jubilæum. Virksomheden startede i 1982 i Benalmádena med en beskeden flåde på blot 10 biler og blev dengang drevet fra stifteren Holger Helles privatbolig. Over årene er antallet af biler vokset eksplosivt og tæller i dag hele 900. Med udviklingen blev privatboligen for lille og måtte afløses af det hovedkontor, der i dag har til huse overfor Málaga Lufthavn, samt et afdelingskontor på hotel PYR i Fuengirola.
Personalestaben er selvfølgelig også vokset med årene. I den spæde start havde firmaet blot to ansatte – au pair-pigen Susanne Lago Mortensen og havemanden Antonio Rueda, der i øvrigt begge kan fejre 30 års jubilæum samtidig. I dag er der hele 35 ansatte i den døgnbemandede virksomhed, og det er derfor en stolt direktør, der kan se tilbage på virksomhedens første tre succesfulde årtier.
”Helle Hollis har med sine 30 år på Kysten altid været kendetegnende for kvalitetsbilleje med personlig service,” udtaler administrerende direktør Hans Hugo From i forbindelse med jubilæet. ”Vi har altid været først fremme med nye tiltag i branchen, som f.eks. vor unikke Home Owners´ Club. Hvor mange andre er gået discountvejen, er vi gået den modsatte vej.”

Mere end biludlejning
For at skabe merværdi for sine kunder har Helle Hollis forsøgt sig med en række tiltag, der ikke umiddelbart er forbundet med biludlejning. I receptionen kan du fx printe dit boardingkort og veje din taske, som medlem af Home Owners’ Club kan du få en række fordele hos både Helle Hollis, på restauranter, golfbaner og i butikker, ligesom det nu også er muligt at udleje din bolig helt gratis via www.hellehollis.com.
Sidste nye kundefordel gælder i jubilæumsugen 13. – 19. februar. Her får du nemlig en gratis flaske cava, når du lejer bil hos Helle Hollis.
”Vi vil gerne skåle med og for kunderne, og samtidig vil hele Helle Hollis-teamet takke alle vores loyale kunder og klubmedlemmer for at have skabt baggrunden for dette sjældne jubilæum,” slutter Hans Hugo From.

___________________________________________________________________________________________________________

Frisk, silkeblød hud hos ENN Care

Hvis du endnu ikke har prøvet en naturlig ansigtsløftning, er tiden måske kommet til at lægge ansigtet i de rigtige folder og tage et smut forbi ENN Care. Elsebeth Nybroe-Nielsen har åbnet sin nye klinik tæt på Marbella i dejlige lokaler på Marbella Golf & Country Club (lige ved siden af Hospital Costa del Sol). Med en behandling hos ENN Care kan du få et friskere og yngre udseende og en dejlig udstråling. Samtidig forhandler ENN Care nu også en helt ny, unik hudplejeserie uden kemikalier – og til rimelige priser.
Elsebeth fortæller, at den nye hudplejeserie er lavet af friske, naturlige komponenter af høj kvalitet. Derfor giver produkterne en øjeblikkelig virkning. Huden absorberer nemt produkterne, og den føles med det samme frisk og silkeblød. Hudplejeserien er fremstillet ud fra den nyeste teknologi på basis af Ayurveda og TCM – (Traditional Chinese Medicine). Den største nyhed er Activcell Emulsion, hvor små naturlige partikler trænger ind i huden og på den måde fører hudplejeprodukternes komponenter ned i de dybereliggende hudlag.
Ligeledes kan man med Microcell Emulsion beskytte og behandle huden på én og samme tid. Teknikken gør det muligt at indkapsle fugten i huden, så man opnår et perfekt resultat. Alle produkter er mærket med sidste salgsdato og er analyseret og testet hos Dartsch Scientific GmbH, det tyske institut for cellebiologi.

Elsebeth forklarer videre, at den nye hudplejeserie hverken er mere eller mindre farverig end naturen selv, men at den virker aktivt og uden gener for hverken hud eller miljø.

For mere information om naturlige ansigtsløftninger og de naturlige hudprodukter, kontakt Elsebeth Nybroe-Nielsen på: 663 048 477.
Mail: elsebeth@enncare.com, www.enncare.com.

___________________________________________________________________________________________________________

 

Suazén i nye lokaler

Lokalerne er nye, men Susana Naranjo og hendes virksomhed Suazén er stadig de samme. Butikken er da også kun rykket nogle få hundrede meter væk fra de gamle lokaler i Centro Idea. Kører man herfra mod Fuengirola og drejer til venstre første gang mod La Loma, ligger den cortijo, der er Suazéns nye base og Susanas drømmested.
”Jeg har været rigtig glad for at være i Centro Idea, hvor jeg mødte en masse venlige mennesker, men nu har det altså været tid til at rykke videre,” siger Susana, som håber, at det gamle klientel vil følge hende med over i de nye rammer, der allerede er åbnet. Lige nu arbejder hun på højtryk for at få færdigindrettet sit nye showroom i sin treplans-cortijo, hvor du allerede nu kan købe alt indenfor boligindretning. Toppen af kransekagen er meget passende den lækre tagterrasse, der snart vil huse haveafdelingen.
”Jeg glæder mig rigtig meget til at få det hele på plads, for jeg synes virkelig, det er et godt sted, jeg har fundet,” fortæller Susana. Ved siden af den fysiske butik tilbyder Susana fortsat små og store boligindretningsprojekter. Det er en voksende industri, som bestemt ikke lader sig påvirke af tiden. Suazén er også stadig behjælpelig med ombygninger og projektstyring.
”De sidste to år har faktisk været de bedste, jeg har haft, så det er bestemt en branche i fremgang. Også Feng Shui bliver i stigende grad efterspurgt, og det er noget, vi laver en del af,” fortæller Susana, der har 20 års erfaring med at indrette boliger.
I disse tider, hvor meget ændrer sig, er der mange, der nu er blevet mere opmærksomme på, at omgivelserne er meget vigtige, og glædeligt nok ser Susana dette hos sine klienter. I kraft af f.eks. Feng Shui og dekoration hjælper Suazén med at forbedre livskvaliteten og realisere kundernes drømme og ønsker til en bolig, hvro man kan leve i harmoni.

Susana ser frem til at byde kunderne velkomne i sin nye butik, som nu også sælger tapet og stof. Du er også velkommen til en snak på telefon eller aftale hjemmebesøg på 609 752 438.

___________________________________________________________________________________________________________

Seniorhotellet Casa Klein runder de 10 år

Det er nu mere end 10 år siden, at det skønne, fredfyldt seniorhotel Casa Klein i Vélez Málaga åbnede dørene. I løbet af dette årti har Casa Klein udviklet sig til et fredfyldt otium for gæsterne, hvor naturen, den friske luft og et dejligt socialt miljø aldrig mangler.
I forbindelse med fejringen af 10-års jubilæumet havde indehaver Joan Klein og resten af personalet på Casa Klein den 25. november inviteret venner og bekendte til reception. Der blev ved lejligheden budt på lækre tapas og vin, og de inviterede fik mulighed for at se seniorhotellet og hilse på personalet og gæsterne. Joan gav ligeledes en rundvisning, mens hun stolt fortalte om de mange gode minder, hun har samlet sammen de sidste 10 år, og som hun håber bliver til mange flere de kommende mange år.

I april måned planlægger Casa Klein at holde Åbent Hus, den nøjagtige dato vil dog blive annonceret senere hen.

For mere information om Casa Klein se www.casaklein.com eller ring på +34 679 167 168.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.