Lauro Golf udnævner dansk golfer til præsident

Lauro Golf udnævner dansk golfer til præsident

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Tove Pedersen er et kendt og vellidt ansigt efter mange års daglig gang og altid med en hjælpende hånd på Lauro Golf, og derfor, mener hun selv, at titlen som præsident for golfklubben er tilfaldet hende. Nyheden kom dog som en stor overraskelse, og de første gange, det blev nævnt for hende, grinede hun af idéen. Men det er nu et faktum, at Tove er klubbens nye præsident, og med denne titel har hun fået medindflydelse på fremtidige tiltag i klubben, som hun har været i kontakt med, lige siden første spadestik blev taget.

"Jeg har mange fantastiske minder fra Lauro Golf, der har været en del af mit liv i mange år. Min mand, min søn og jeg kom til Spanien for 22 år siden og bor på en smuk andalusisk finca i Alhaurín El Grande. På en af vores mange ture med vores hund mødte vi Vicente Pitarch, ejer og initiativtager til Lauro Golf. Han fortalte os om det nye golfprojekt, og snart var jeg lovet en stilling som medarbejder i Pro Shoppen. Sådan startede mit liv med Lauro Golf. Jeg har siden været ferieassistent, været Marshall og assisteret med børne- og juniorgolfftræning, samt været assisterende medhjælper på kontoret. Selv blev jeg bidt af golf, da jeg begyndte til golftræning med min søn for mange år siden, og de sidste 15 år er jeg blevet så involveret i klubben, at jeg har stået for planlægning af turneringer, hvoraf Grundlovsmatchen er den største med cirka 125 deltagere", forklarer Tove. Som præsident er Tove bl.a. klubbens ansigt udadtil og fungerer som bindeled mellem klubben og medlemmerne. Hun er desuden repræsentant ved federationsarrangementer, store matcher og sammenkomster.

 

Lauro Golf er populær blandt skandinaver, da banen og faciliteterne minder meget om de hyggelige golfklubber i Skandinavien. Den omkringliggende natur er betagende, og der findes desuden et fantastisk dyreliv. Den nye ejer Carlos Pitarch, søn af Vicente, sørger for, at klubben er attraktiv og kendt af mange golfere. Det Toves mål at få endnu flere skandinaver til klubben. I første omgang har hun sammen med direktionen vedtaget, at alle medlemmer af Club de Golf Dinamarca kun skal betale 25 euros tirsdage og fredage samt 32 euros resten af ugen. Tove lover, at der inden for kort tid også vil komme andre spændende tilbud til danskere og andre skandinaver, der ikke er medlem af Club de Golf Dinamarca.
"Jeg elsker at have med Lauro Golf at gøre, og selvom alle kalder mig "La Presidenta", foretrækker jeg at blive kaldt Tove. Jeg er jo stadig den samme person – dog nu med lidt mere indflydelse. Jeg spiller da også stadig to til tre gange om ugen samt står for planlægning af forskellige matcher og dameklubben, som mødes sidste onsdag hver måned, nøjagtigt som jeg altid har gjort. Det er en titel, men selvfølgelig også en stor ære at få den tildelt," afslutter Tove.
For yderligere information om matcher, greenfees mm. ring 952 412 767. Se også www.laurogolf.com.

Af Louise Kathrine Pedersen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa