Qué Pasó januar 2011

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Faste kunder til vinsmagning hos Birdie Vinos

Med udsigt til at kunne smage et stort og varieret udbud af vine, for derigennem at finde frem til sine favoritvine, købe julevinen, nytårschampagnen og lidt ekstra til vinkælderen, var over 1000 af Birdie Vinos’ faste kunder dukket op til den årlige vinsmagning i midten af november. Alle de faste kunder bliver hvert år inviteret til dette arrangement, der løber over tre dage. Der var i år, ligesom tidligereår, spanske tapas og paella, og som noget nyt blev der også serveret sushi. Arrangementet, som har været en fast tradition de sidste 15 år, var også startskuddet til julen hos Birdie Vinos. Forretningen var pyntet op til jul, og mange benyttede også lejligheden til at købe deres gaver. Udover de mange kendte vine, blev der også i år, præsenteret vine fra nye spanske bodegaer.

Indvielsessreception

Jensen Store og Blond indbød d. 26. november til indvielsesreception, da de to firmaer fremover er at finde på samme adresse i Polígono Nueva Campana i Nueva Andalucía.
I de store, rummelige lokaler er der rigelig plads til både Jensen Store’s skandinaviske kvalitetssenge, som er at finde i gadeplan, og Blonds lækre træmøbler i skandinavisk stil i både over- og underetage.
Masser af levende lys understregede den hyggelige stemning, og de mange gæster blev trakteret med delikate snitter og gode vine, mens Marie og Morgan fra Vinos Skantz underholdt med anekdoter fra vinverdenen og demonstrerede, hvordan man åbner en cavaflaske på korrekt vis.

Fint julebal – men få gæster
Med Sussi & Leo og Jørgen de Mylius som de store trækplastre bød EventHuset den 18. november til Årets store julebal, som samtidig var et velgørenhedsarrangement til fordel for CUDECA. Sussi & Leo leverede på deres særprægede humoristiske vis deres populære show og til rytmerne af Jørgen de Mylius´ Eldorado Show, blev der danset og sunget til langt ud på natten. Desværre svigtede deltagerantallet, for kun 162 gæster havde fundet vej til Fuengirolas kongrescenter, hvor arrangementet blev afholdt.
"Arrangementet giver overskud, omend det kun bliver på 1.211 euro, for med så få deltagere til så omkostningstungt et arrangement, kan det ikke blive til mere. Støtten fra erhvervslivet var god, det samme gælder en stor kreds af frivillige, som har ydet deres for at få arrangementet på benene. Som arrangør spørger jeg naturligvis mig selv, om jeg har gjort noget galt, når der kun kommer det halve antal gæster, end det jeg havde forventet. Jeg vidste, det var risikabelt at lægge festen på en torsdag og i en periode med mange andre arrangementer. Men Sussi & Leo optrådte for hele 350 danskere på Gran Canaria i februar og Jørgen de Mylius blev utrolig populær på sin optræden efter Kim Larsen-koncerten sidste år. Med det som baggrund, mente jeg, der var belæg for minimum. 4-500 gæster, specielt da det også var en velgørenhedsarrangement. Men sådan skulle det ikke gå", siger Henrik Andersen og afslutter: "Til gengæld fik folk en rigtig god fest. Maden fra Karen & Martin var super god, barerne fungerede perfekt og stemningen var i top".
Til juleballet overrakte La Peña de Dinamarca ekstra 2.000 euro til Cudeca.

Gave til PAD og El Refugio del Burrito

Overskuddet fra velgørenhedsjulefrokosten på Hotel Tamisa Golf den 5. december blev overrakt til repræsentanter for PAD og El Refugio del Burrito på Centro Ideas julemarked den 11. december. Det indsamlede beløb på 808,50 euro blev ligeligt fordelt mellem de to dyrebeskyttelsesforeninger. 

Tak til alle medsponsorer og hjælpere for deres indsats, gaver og vouchers samt deres store forkærlighed for dyrenes velfærd.
Det var Randi, Mona, Jytte, Elena, Mark og Inga, der overrakte pengegaven på Centro Ideas godt besøgte julemarked.

Også penge de Spanske Gadehunde
Som vi skrev i La Danesa september 2010, ville Judith Lykke støtte foreningen Spanske Gadehunde, og det er faktisk gået rigtigt fint.
“Det er med stor glæde, at jeg nu kan aflevere 450 Euro til Spanske Gadehunde. Det indsamlede beløb er et foreløbigt resultat fra salg af strandskaller, jeg har samlet og senere dekoreret og som rigtig mange læsere heldigvis har købt som værtindegaver eller som en lille pyntegenstand til sig selv.
En stor tak til forretningerne, bl.a. Vitamina og Anni’s Vitalshop, som så velvilligt har stillet sig til rådighed samt til alle gode givere, som har købt skaller og også været så generøse at putte deres byttepenge i indsamlingsdåserne.
Projektet fortsætter og jeg håber ,endnu flere vil give plads til en kurv med skaller og en indsamlingsdåse i fremtiden”, siger Judith Lykke.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa