Det danske magasin i Spanien
Qué pasó? december 2010

Triple A arrangement på Villa Tiberio


Søndag den 24. oktober var en vigtig dag for de mange hunde, katte, æsler og andre dyr, der lever under dårlige forhold på Kysten. Velgørenhedsorganisationen Triple A havde indbudt til et dejligt aftenarrangement på restauranten Villa Tiberio i Marbella for at samle penge ind til dyrene, og gæsterne mødte talstærkt op. Udover selve Villa Tiberio og mange andre virksomheder på Kysten var aftenen sponsoreret af Trä & Sten, samt modetøjsbutikken Nina B, der fuldendte eventet med et omfattende modeshow, hvor alle vinterens nyheder blev vist frem. Gæsterne kunne desuden købe lodsedler til 10 euro stykket, hvoraf det fulde beløb gik til Triple A’s velgørenhedsarbejde. Ifølge Susanna fra Triple A var aften en stor succes, og hele 9.000 euros blev samlet ind i løbet af aftenen. Nina Brodin, der er indehaver af Nina B, er meget aktiv, hvad angår arrangementer til fordel for herreløse dyr på Kysten, og hun var glad for også denne gang at kunne være med til at underholde de mange gæster med et flot modeshow samt at indsamle så meget muligt til Triple A, så de også i fremtiden kan fortsætte deres arbejde. For yderligere information om Triple A se www.aaahelps.com.

Inspirerende investering


Den investeringslystne dansker fik masser af nyttig baggrundsviden og gode tips til EventHusets investeringsseminar midt i den forgangne måned på Restaurant Roca Tranquila i Fuengirola.
Fire korte og dynamiske indlæg fra Sydbank Schweiz, Aktieinfo, Commerzbank og Formuepleje bragte tilhørerne godt rundt i den finansielle sektor. Publikum fik alt fra en analyse af den globale økonomi til konkrete tips om, hvilke aktier der bør handles, nye investeringsfonde og alternative investeringer i ædelmetaller.
"Det må aldrig være kedeligt at komme til et investeringsseminar. Derfor skal der være flere indlæg med hver deres overskrift, så publikum får en masse nyttig input med hjem", siger Henrik Andersen fra EventHuset, som samtidig beretter om et meget fint fremmøde til seminarerne. Der var ingen entré til seminaret. Til gengæld blev publikum opfordret til at give et bidrag til CUDECA.
Det indbragte 502,50 euro til cancerhospicet i Benalmádena.

Ekstra gevinst

Cancerhospice Cudeca i Benalmádena stod i centrum, da Eventhuset torsdag
den 18. november arrangerede julebal med Sussi & Leo og Jørgen de Mylius i kongrescentret "Palacio de la Paz" i Fuengirola. Overskuddet gik ubeskåret til Cudeca, som til stor overraskelse også fik en check på 2000 euro fra den danske supporterklub af Málaga Club de Fútbol, La Peña de Dinamarca.
Klubbens formand, Morten Møller, begrundede valget af cancerhospicet som modtager af gaven, som en dybt taknemmelig Marisa Ballestracci fra Cudeca modtog.
Omkring 200 gæster mødte op til juleballet og havde nogle fornøjelige timer i kongrescenteret.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.