Fortsætter med EM på Golden Days

Fortsætter med EM på Golden Days

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Restaurant Golden Days i midten af Fuengirola er blevet et populært sted for La Peña de Dinamarcas tv-arrangementer på store fodboldaftener. I juni og juli fra slutrunden om verdensmesterskabet, og nu byder den danske supporterklub af Málaga Club de Fútbol på de danske kvalifikationskampe til europamesterskabet i september og oktober.

Det drejer sig om følgende opgør:
Tirsdag den 7. september kl. 20.15: Danmark – Island.
Fredag den 8. oktober: Portugal – Danmark – tidspunkt endnu ikke fastsat.
Tirsdag den 12. oktober kl. 20.15: Danmark – Cypern.

La Peña de Dinamarcas populære ekspertoplæg før kampene fortsætter. Gennemgående figurer er formanden for La Peña de Dinamarca, journalist Morten Møller og den tidligere landsholdskaptajn Henning Munk Jensen, som suppleres med den tidligere landsholdsspiller Niels Yde og radio- og tv-kommentatoren Birger Peitersen, der rapporterede til DR fra VM i Sydafrika.
Mødetidspunkt vil blive halvanden time før kampene.
Pris inklusive EM-anretning med vin 15 euro.

Tilmelding og bordbestilling hos Morten Møller på tlf. 617 700 424 moellemorten@gmail.com og Torsten Padkjær tlf. 952 054 679 torsten@padkjaer.dk.

La Peña de Dinamarca var den eneste danske arrangør på Kysten, der stod bag 4 VM-kampe, nemlig Danmark-Holland, Danmark-Cameroun, Danmark-Japan og finalen Spanien-Holland. Foreningen samlede knap 200 fodbold-gæster. Nu har den reserveret Golden Days helt for sig selv til EM-kampene med spil, penge- og vinpræmier.

Boksning
Planerne i klubben går endvidere på dinner-arrangement, når Danmarks største boksenavn, supermellemvægteren Mikkel Kessler, møder amerikaneren Allan Green i semifinalen i Super Six-turneringen den 25. september.

Af Morten Møller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa