Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Annette fra Viggo, Ingelise fra Divina og Susan fra Daniella
Lørdag d. 20. marts blev ca. 180 gæster modemæssigt opdateret, da Boutique Viggo, Daniella og Divina viste deres bud på forårsmoden frem i Centro Ideas patio.
I de tre danske butikker bugner hylderne med lækre nye varer, så der var meget at vælge imellem, da mannequinerne skulle klædes på til catwalken. Foråret byder på et look, der mikser nostalgi, humor og charme, og giver dig mulighed for at iscenesætte din helt personlige stil. Kjolen er i centrum, men toppe med fine blonder og broderier er der også et stort udvalg af.
Farveskalaen er bred, og der er alt fra sarte bløde nuancer som syren, koral, hindbær og grøn til de mere lyse farver som hvid og creme. Men helt sikkert er det, at du dette forår ikke kommer uden om fine pasteller. De sarte farvenuancer er smukke til foråret og den feminine stil.
”Elisa Cavaletti fra Piro har lavet nogle helt specielle og lækre ting i ren bomuld til denne sæson”, siger Annette Tinning fra Boutique Viggo. ”En lidt rå stil, som blødes op af flæser og similipynt. Serien består af kjoler, nederdele og en skjorte, der også kan bruges som jakke med en top under – og farverne er hvid eller deminblå.”

I Boutique Divina finder man det flotteste badetøj og tilbehør til en dejlig dag på stranden, ved poolen eller på dækket. ”Det maritime look med stærke farver er helt fremme i år, men også det etniske er et hit. Animal print er efterhånden blevet en klassiker, men i denne sæson kombineres det med den populære safaristil. Tidligere handlede det om at mikse flere stilarter, men i år skal tingene matche. Og det har jeg taget højde for med lækre storskjorter, kaftaner og pareoer, der kompletterer badedragten eller bikinien samt strandkjolen og sandalerne”, fortæller Ingelise From fra Boutique Divina.

Susan Lauritsen fra Daniella glæder sig over forårskollektionens mange farver. ”De sæsoner, hvor blot to eller tre farver har fyldt hele modebilledet, har mange måttet vælge sort og hvid, hvis ikke netop disse farver har passet til dem. Det er skønt, at det ikke er så begrænset i år. Min sommerfavorit er helt klart kjolen – og her har vi et stort udvalg i lette, bløde materialer, og længden når knæet, hvilket betyder, at kjolerne kan bæres af næsten alle. Efter en lang vinter med støvler, strømpebukser, cardigans og bælter, er det skønt blot at skulle iføre sig ét stk. tøj og alligevel være flot klædt. Jeg elsker kjoler!”

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa