Det danske magasin i Spanien
Qué Paso januar 2010

Ambassadøren bydes velkommen

Ambassadør Lars Thuesen i samtale med borgmester i Mijas Antonio Sánchez

Fredag d. 11. december aflagde Danmarks nye ambassadør i Madrid, Lars Thuesen sit første besøg på Costa del Sol, hvor den største danske koloni i Spanien, som bekendt, holder til. Konsulatet i Málaga havde indbudt til reception i Bistroen i Centro Idea, hvor ambassadøren fik lejlighed til at hilse på repræsentanter fra det danske erhvervsliv på Costa del Sol samt fra foreninger og kirke. Også Mijas’ borgmester Antonio Sánchez Pacheco lagde vejen forbi for at byde Lars Thuesen velkommen.

 

Penge til dyr i nød

Efter en omfattende indsamling til beskyttelse af dyr, der lever under dårlige forhold på Costa del Sol, overrakte Inga og Mark fredag den 11. december i Centro Idea i Mijas Costa i alt 542,10 euros til tre forskellige velgørenhedsorganisationer, der kæmper for at forbedre dyrenes forhold. Mandy, repræsentant for PAD, var mødt op for at modtage donationerne – ikke kun til PAD men også på vegne af CID de Santa María og El Refugio del Burrito. Indsamlingen blev fordelt på følgende måde: 407,10 euros til PAD, 85 euros til CID de Santa María og 50 euros til El Refugio del Burrito.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.