Det danske magasin i Spanien
Spanien gør klar til vaccinering af borgere under 50 år

Spanien gør klar til vaccinering af borgere under 50 år

Der er for alvor kommet skub i vaccineringen af den spanske befolkning. Statsminister Pedro Sánchez har netop annonceret, at Spanien fra juni måned er klar til massiv vaccinering af landets borgere under 50 år. Den udmelding passer fint overens med Junta de Andalucías udmelding på, at man fra næste uge vil begynde at indkalde borgere i aldersgruppen 50-55 år til vaccinering.

Samlet set har 32 procent af befolkningen i dag modtaget mindst én dossering. I juni vil Spanien modtage 13 millioner vacciner alene fra Pfizer. Det betyder selvsagt, at vaccineringen vil blive accelereret yderligere. Regeringen forventer fortsat, at man den 18. august vil have vaccineret 70 procent af befolkningen. Junta de Andalucía tror, det vil ske lidt tidligere i Andalusien.

(Kilde: Diario SUR og MálagaHoy)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.