Det danske magasin i Spanien
Soul Marbella – Moderne hjem med hjerte og sjæl

Soul Marbella - Moderne hjem med hjerte og sjæl

Soul Marbella er mere end et nyt boligprojekt; det er et omhyggeligt planeret fællesskab med fem faser på 120.000 m2 land, som er omgivet af golfbanerne på Santa Clara, på den østlige side af Marbella.

Soul Marbella ligger omgivet af det grønne område på Santa Clara-golfbanen med bjergkæder på den ene side og Middelhavet på den anden side, og urbanisationen ligger på en lav stigning tæt på stranden, hvilket giver en imponerende udsigt. Skønt højden ikke er drastisk, er det nok til at give fantastiske udsigter over det omkringliggende område.

Dette er rammen for et eksklusivt nyt fællesskab af luksuriøse livsstilshuse, der udvikles i fem faser, hvoraf den første blev lanceret i sommer. Den første del af urbanisationen er 42 moderne hjem, som har en sydvestlig udsigt og kaldes Sunset efter aftenhimlen, der vil være synlig fra de forskellige ejendomme i komplekset.

Disse inkluderer 28 luksuriøse lejligheder, 12 dobbelthuse og to fritstående huse. Med muligheder for tre og fire soveværelse og boligarealer, der starter fra 170 m2 er disse rummelige og luksuriøse moderne ejendomme, der kommer med markedsledende tekniske, æstetiske og energibaserede specifikationer, der ikke kun tilbyder komfort og stil, men også et sundt boligmiljø.

Inden for dette sikre indhegnede boligområde, som er beliggende kun et par hundrede meter fra nogle af de bedste strande i Marbella, vil der være omfattende resort-faciliteter såsom fem svømmebassiner, inklusive en infinity-pool, der udgør en del af et fritidsområde med træningscenter og spa –alle nyder en vestlig udsigt. Når det står færdigt, vil Soul Marbella også have coworking-faciliteter og en have, en kaffebar og concierge-tjeneste på stedet.

Soul Marbella Sunset

Soul Marbella Sunset er designet med rene, hvide linjer suppleret med naturlige materialer og placeret i frodige grønne omgivelser. Det er et af de fineste eksempler på smagfuldt moderne arkitektonisk design takket være den omhu og opmærksomhed, der indgå i projektets proportioner, orientering og detaljering. Det ydre design er retvinklet, men aldrig stift, og har fået inspiration til dets detaljer fra tidligt moderne arkitektonisk design.

Komplekset består af fem faser; tre som er designet af Gonzalez & Jacobson og to af Manuel Burgos. Den første fase, Sunset, er Gonzalez & Jacobsons kreation, der har været i stand til at fange det koncept, der er Aedas Homes vision. Sidstnævnte krævede oprettelse af nye luksuriøse hjem med vægt på det 21. århundredes komfort, stil, faciliteter og bæredygtighed. Kort sagt, moderne hjem, der får mest ud af det klima, den udsigt og de livsstilsmuligheder, der er til rådighed i Marbella, og især denne privilegerede beliggenhed i Santa Clara.

Resultatet er et tilbud af villaer og lejligheder, der udstråler en visuel harmoni og sofistikeret udformning samt kvalitetsmaterialer og konstruktion, der er kvalificeret til den højeste energicertificering. Ønsket om at skabe en bæredygtig udvikling supplerer designet og forbedrer livsstilsaspektet ved Soul Marbella Sunset yderligere. ”Der var ingen, der tvang os til at foretage de betydelige investeringer, der var nødvendige for at hæve projektet over Marbella-normen til BREEAM-standarder, men vi har valgt det med fuldt engagement,” siger Álvaro Marcos Cancio, erhvervsdirektør for projektet.

Resort-livsstil

”Det, der gør Soul Marbella speciel, er begrebet resort-livsstil,” siger Álvaro og fortsætter: “Det begynder med boligernes kvalitet, design, layout og bekvemmeligheder samt deres finish og detaljering. Derefter er der de kommunale elementer, såsom den indhegnede sikkerhed, smukt anlagte omgivelser og minimal intern trafik og endeligt livsstilsfaciliteterne, som de spektakulære pooldæk, concierge-tjenester, coworking-center og et fritidsområde med spa og fitnesscenter af højeste kvalitet, der deler den samme spektakulære udsigt som det luksuriøse dæk, der omgiver den store infinity-pool.”

I overensstemmelse med dette tilbyder Soul Marbella en række ejendomstyper og –størrelser, som er designet til at give et så bredt udvalg af livsstilsmuligheder som muligt.  Dette er allerede synligt i Sunset, der er opdelt i tre ejendomstyper: lejligheder, villaer og dobbelthuse. Alle deler den samme standard for kvalitetsdesign og materialer såvel som udsigter mod Marbella og ned til Gibraltar. ”Naturligt lys og udsigt findes i alle opholdsrum og soveværelser,” tilføjer Álvaro, hvis stilfulde kontorer og kundemodtagelse på stedet er en afspejling af, hvad ejerne kan forvente med hensyn til design, materialer og finish.

Der er tale om rummelige interiører i åbent plan med en række mulige layoutindstillinger, alle udstyret med den nyeste indbyggede belysning, termisk og lydisolering, porcelænsstentøj i stort format og avancerede hjemmeautomatiseringssystemer samt store panoramaterrasser, moderne højt specialiserede køkkener og stilfulde badeværelser. Villaerne har deres egne haver og swimmingpools, mens lejlighederne drager fordel af større højde for at give virkelig imponerende udsigt over omgivelserne.

”Soul Marbella er luksusliv i det 21. århundrede, så konceptet med smukt indrettede, tilpassede og færdige boliger sammenfattes i et tilbud, der også tager hensyn til fritidsfaciliteter, sundhedsaspekter, fællesliv og endda arbejdsfaciliteter på stedet. At være omgivet af alt det, Marbella tilbyder, men samtidig have dit egen livsstilsresort derhjemme.”

www.soulmarbella.aedashomes.com

Tlf: 951 560 281

Calle Green, Marbella

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.