Det danske magasin i Spanien
Offentlig støtte til olivenpresse designet af Philippe Starck

Offentlig støtte til olivenpresse designet af Philippe Starck

Junta de Andalucias økonomiminister, Juan Bravo, har meddelt, at den andalusiske regering vil yde et tilskud på 4 millioner euro til opførelse af en olivenpresse og et museum designet af den verdenskendte designer Philippe Starck. Projektet er en del af LA Organic, en økologisk olivenoliefarm i Ronda, hvor Starck allerede har sat sin signatur på haverne, informationscentret og endda olieemballagen.

Økonomiministeren påpeger vigtigheden af ​​at støtte denne type projekter, der i dette tilfælde har til hensigt at gøre olivenolieturisme til en ny turistattraktion på samme måde som vinproducenterne tilbyder forskellige oplevelser relateret til dyrkning, produktion og smagning af vinen. Projektet har fået byggetilladelse og skal være afsluttet inden december 2023 i henhold til de europæiske regler for denne type udviklingsbistand.

Projektet, der inkluderer opførelsen af ​​museets økologiske olivenoliefabrik, har en samlet investering på 11 millioner euro. Juntaen har en fond på 200 millioner euro, der er øremærket til finansiering af lignende projekter. Fire projekter i provinserne Málaga, Cádiz og Sevilla deltager nu i programmet.

(Kilde: Málaga Hoy)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.