Det danske magasin i Spanien
Nordkap LivingSpa til velvære & hygge

Nordkap LivingSpa til velvære & hygge

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Nordkap Living i Málaga og danske SPA Kompagniet har designet og udviklet spa, sauna og badeværelsesinteriør siden 2001. Skandinavisk design og høj kvalitet er kendetegnende for Nordkap Living. De hjælper dig med at skabe din egen oase derhjemme med spa, bad og sauna – både indendørs og udendørs.

Der er jo ikke noget dejligere end at sidde under åben himmel og nyde sol eller stjerner, imens det varme vand masserer ryg og skuldre. Komplet afslapning for hele kroppen, og så er det sundt. Varme generelt kan hjælpe med at mindske smerter og spændinger i muskler i hele kroppen. Hvis man har et stillesiddende arbejde, kan det særligt være musklerne øverst på ryggen og i nakken, der er meget spændte, hvilket kan lede til træthed, hovedpine og dårlig holdning. Varmt vand er en blid og effektiv måde at aflaste disse gener.

Spabade er deres største speciale, og de har et stort udvalg af både udendørs og indendørs spabade. Uanset om du er interesseret i en lille, kompakt model med plads til to, eller en stor og rummelig spa med plads til 14 brugere samtidig, har de, hvad du søger.

Elektronikken i spabadene kommer fra verdens førende producenter inden for dette felt. Samtidig er den særlige isolering, de giver alle vores spabade, tilpasset nordiske forhold – så er du sikker på, spaen holder godt på varmen også her ved Middelhavet!

Nordkap Living har 800 kvm. showroom i Mijas, hvor du kan se de mange modeller inden for spa, bad og sauna.

Hvis du har spørgsmål eller bare godt kunne tænke dig lidt vejledning i din jagt på det perfekte produkt, er de selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til dem på +34 683 427 904 eller sende per mail: info@nordkapliving.es

, så lover vi dig at de svarer hurtigst muligt.

Nordkap Living giver 3 års garanti og har et stort reservedelslager, som gør at de kan tilbyde dig op til 10 års garanti på anskaffelse af reservedele. 

Nordkap Living, C/ Verónica 13, 29651 Mijas

Tel. +34 683 427 904 info@nordkapliving.es   www.nordkapliving.es

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa