Det danske magasin i Spanien
Málaga CF ombejlet af købere

Málaga CF ombejlet af købere

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Roen har lagt sig over Málaga Club de Fútbol. Krisestemningen er vendt til begejstring med fine sportslige resultater og interessante investorer på banen til at købe klubben, efter retten i Málaga med en opsigtsvækkende kendelse har sat præsident og klubejer, sheik Al-Thani fra Doha i Qatar, på porten for kriminelle handlinger som bedrageri mod Málaga CF og hvidvaskning af penge. Arrestordre er udstedt på ham og hans sønner i bestyrelsen for Málaga CF. Klubben drives nu af en advokat fra Málaga udpeget af retten.

I kølvandet på denne dramatik er investorer dukket op til at overtage Málaga CF. Dels nogle spanske og dels nogle interessante amerikanske grupper.

Først meldte et amerikansk filmproduktionsselskab fra Hollywood, som har den kendte skuespiller George Clooney som medlem, sig og dernæst kom investorer fra Californien i selskabet American CF på banen. Filmproduktionsselskabet opererer i forvejen i Málaga med ambitiøse projekter, mens American CF har sendt sin advokat til Málaga for at forhandle.

På fodboldbanen, hvor Málaga-spillerne efter en stærk periode har mulighed for at kvalificere sig til play off om oprykning til La Liga, spilles søndag eftermiddag opgøret Málaga CF – Real Zaragoza, på Estadio La Rosaleda. Formstærke Zaragoza ligger nr. to i 2. division, og Málaga CF er ubesejret i de seneste ni hjemmekampe. Sidst mod Racing Santander, hvor ikke færre end 24.000 tilskuere mødte op.

Billetter til opgøret Málaga CF – Real Zaragoza fås hos La Peña de Dinamarca:

info@malaga-support.dk – tlf. +34 617 700 424

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa