Det danske magasin i Spanien
Lokal tennisstjerne deltager i ATP 250 turnering i Marbella

Lokal tennisstjerne deltager i ATP 250 turnering i Marbella

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den lokale tennisstjerne fra Málaga, Alejandro Davidovich deltager i ATP-turneringen Anytech365 Andalucía Open, som finder sted fra 4. til 11. april i Puente Romano Tennis Club i Marbella. 

Hans landsmand, Pablo Andújar, der vandt ​​turneringen i 2019, vil også deltage. Davidovich, som i øjeblikket rangerer som nr. 51 i verden, sagde, at han var begejstret for udsigten til at spille i Málaga-provinsen og udtrykte sit håb om, at fans ville kunne deltage i turneringen. 

Davidovich håber at bruge turneringen til at få karrieren tilbage på sporet efter en vanskelig start i 2021, hvor han ikke kunne deltage i Australian Open efter at være testet positivt for coronavirus. Hvad angår Andújar, har han bekræftet, at han ikke kun vil deltage i ATP-turneringen i Marbella, men også i ATP Challenger-turneringen, der begynder den 29. marts samme sted. Veteranen har haft en bedre start på året og nåede anden runde i Australian Open. Denne præstation betyder, at han i øjeblikket ligger nr. 57 på verdensrangslisten.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa