Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis fejrer 40-års jubilæum på Solkysten!

Helle Hollis fejrer 40-års jubilæum på Solkysten!

Der er ikke mange danske firmaer på Costa del Sol som kan skilte med at fejre 40-års jubilæum! 

Helle Hollis fejrede den 16 februar 40-års jubilæum på Solkysten.   Dagen blev fejret med fødselsdagskage og cava for personalet.

Der er sket meget i løbet af de 40 år, hvor Helle Hollis har været på Solkysten. Starten på forretningseventyret begyndte med fem biler der blev lejet ud fra grundlæggerens Holger Helles feriebolig til et nu stort velkonsolideret firma med hovedkontor ved Malaga Lufthavn og lokalkontor i Fuengirola.

”At leje bil hos Helle Hollis betyder, at man får en tryg billeje med gennemskuelige priser og en service hvor kunden altid er i centrum”, udtaler administrerende direktør Hans Hugo From.

”Det giver en stor kundetilfredshed, som er en af årsagerne til Helle Hollis ‘s flotte succes på Solkysten. En anden årsag er det brede udvalg af nye biler som vi kan tilbyde vores kunder. I øjeblikket har vi en flåde på 950 biler som bliver kontinuerligt fornyet.  Vi planlægger at udvide flåden til 1400 biler til sommerhøjsæsonen, men desværre er problemet med mangel på mikrochips skyld i, at vi er meget usikre på om bilfabrikanterne vil kunne opfylde vores ordrer.   Vi forudser, at vi i denne sommer også vil opleve mangel på biler, så vi anbefaler, at man reserverer sin billeje i god tid,” fortsætter Hans.

”Endelig må jeg ikke glemme at nævne vor Home Owner´ Club, hvor vi har over 10.000 medlemmer, og som dermed også skal have en stor del af æren for Helle Hollis succes på Solkysten.   En stor del af vores kunder er medlem af Home Owners´ klubben, som henvender sig til ferieboligejere på Solkysten og fastboende som får besøg af familie og venner.   Klubmedlemmet nyder godt af de mange unikke fordele som 15% rabat på billejen, bonus der opspares til følgende år, gratis Fast Lane service og ekstra fører.   Og ikke mindst kan venner og familie nyde godt af klubmedlemsskabet Det er selvfølgelig gratis at blive medlem af klubben”, tilføjer Hans.

På trods af 40 år i biludlejningsbranchen er Helle Hollis i løbende udvikling.

”Vi arbejder kontinuerligt med nye tiltag til forbedring af vor service og produkt. Vi er netop gået over til digital lejekontrakt som både er miljøvenlig og kunden slipper for at skulle passe på en stak papirer under lejemålet. Kunden kan desuden på en tablet i receptionen opdatere sine personlige oplysninger, så det går endnu hurtigere når kontrakten bliver lavet”, fortsætter Hans.

”Jeg vil gerne slutte af med at takke vores mange loyale kunder, for uden dem kunne vi ikke fejre 40-års jubilæum.  Efter så mange år i Malaga er vi for mange kunder nærmest som familie.  Størstedelen af vores 45 ansatte har været i Helle Hollis i over 15 år, så derfor er det gensidigt dejligt at kunne hilse på et velkendt ansigt når man ankommer til Helle Hollis, og få den personlige service,” afslutter Hans.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.