Det danske magasin i Spanien
Få den fulde oplevelse med DanesaPlus+

Få den fulde oplevelse med DanesaPlus+

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

I de sidste 30 år, har man hver måned kunne finde en udgave af danskernes eget spaniensmagasin – La Danesa – og læse om alt fra aktuelle nyheder, begivenheder, lokal industri og forretning, mad, kultur, oplevelser, og om de mange ansigter man møder i Sydspanien. Over de sidste 30 år har vi også set en gevaldig udvikling i verden, både teknologisk, men også menneskeligt. Vores adgang til information og relevante nyheder er blevet så meget nemmere med den digitale verden – og de sidste par år har vist os, hvor meget vi har haft brug for den adgang. 

Dette får du med DanesaPlus+

Hos La Danesa har vi over den seneste tid arbejdet hårdt på, at bygge en platform, hvor vi kan tilbyde meget mere end det månedlige magasin. Vores mål er at skabe en online-oplevelse, hvor vi kan dele meget mere spændende stof end der er plads til i det trykte magasin. Derudover vil vi præsentere aktuelle nyheder dagligt og give læsere adgang til erfarne tips og indsigtsfulde artikler fra kyndige erhvervsdrivende på kysten og andre dele af Andalusien. Derfor har vi skabt DanesaPlus+.

DanesaPlus+ er det ideelle medlemskab for danskere, der har en tilknytning til Spanien, og ønsker at holde sig 100% opdateret på alt hvad der sker i Spanien. Vi har givet hjemmesiden et smukt og brugervenligt ”make-over” der giver nem og hurtig adgang til alle de seneste eksklusive artikler og relateret indhold. Vi glæder os til, at få den i luften den 19. maj.

Medlemskab for mindre en prisen på en kop kaffe om ugen

DanesaPlus+ er et betalt medlemskab, hvor man for kun 5 euro om måneden får fri adgang til alle vores nyheder samt et bredt udvalg af eksklusive online-artikler om rejser, profiler, tema & debat, kultur, gastronomi, livsstil og helse. Dertil kommer en række aktuelle artikler relateret til ejendomsmarkedet og juridiske forhold – og hver onsdag og fredag modtager vore abonnenter en nyhedsmails med ugens vigtigste begivenheder.

Vi har gjort det så enkelt som muligt at tilmelde sig DanesaPlus+. Indtast blot navn, mail og adgangskode, vælg medlemskab og gennemfør betalingen med PayPal eller betalingskort. Eso es!

Du kan vælge mellem et årligt medlemskab til 60€ (svarende til 5€ om måneden – eller knap en Café con leche om ugen) og et halvårligt medlemskab til 36€.

La Danesa vil fortsat udkomme på print hver måned og alle magasinets artikler og andet indhold vil fortsat kunne læses gratis på vores hjemmeside. DanesaPlus+ bliver en ekstra mulighed for dig, der ønsker at holde dig bedre informeret om at det der sker i syd. 

Vi glæder os til at have dig med!

Vi ses den 19. maj på www.ladanesa.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa