Det danske magasin i Spanien
Estado de Alarma fortsætter til 21. juni

Estado de Alarma fortsætter til 21. juni

Den spanske regering fik i onsdags samlet flertal til at forlænge det igangværende Estado de Alarma (bedst oversat til undtagelsestilstand eller alarmtilstand) til den 21. juni. Statsminister Pedro Sánchez garanterede ved samme lejlighed, at det nu er sidste gang, det skal forlænges. Alt tyder på, at hele Spanien den 21. juni enten vil være i, eller over, regeringens genåbningsfase 3 og dermed tilbage til det myndighederne betegner som ”den nye hverdag”. Til den tid vil centralregeringen og de enkelte regioner udstede nogle nye og mildere retningslinjer for befolkningen, som skal gælde til den dag, der kommer en vaccine mod Covid-19. 

Det er ikke officielt, men det forventes, at der omkring den 21. juni bliver åbnet op for turismen på det spanske fastland. 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.