Det danske magasin i Spanien
Covid-19: God udvikling fortsætter

Covid-19: God udvikling fortsætter

Den positive udvikling i Covid-19 smitten fortsætter – både i Málaga, i Andalusien og i det øvrige Spanien. Málagaprovinsen ligger stabilt under 200 nye daglige smittede, Andalusien har hele ugen haft daglige smittetal på under 1.000, og for første gang siden oktober ligger det landsdækkende daglige smittetal nu på under 10.000. Den frygtede smitte er med andre ord blevet halveret i både Málaga, Andalusien og Spanien på blot én måned. Udviklingen lemper naturligvis presset på landets hospitaler og vil om et par uger givetvis også afspejles i mængden af dødsfald.

I ugens løb er der generelt sket meget relateret til Covid-19. Den 29. december samles det Europæiske Lægemiddelagentur i Amsterdam for at godkende vaccinen fra Pfizer. Går alt som ventet, vil de første enheder nå EU-landene primo januar og vaccineringen af udvalgte borgergrupper kan sættes i gang. Den 12. januar mødes samme lægemiddelagentur for at vurdere, og givetvis godkende, vaccinen fra Moderna. Storbritanien har netop godkendt Pfizers vaccine og de første briter vil blive vaccineret allerede i næste uge.

(Kilde: Dagbladet Diario SUR)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.