Det danske magasin i Spanien
All ”det gode” til sommeren findes i din nordiske fødevarebutik

All ”det gode” til sommeren findes i din nordiske fødevarebutik

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Det er sommer, og årstiden byder ikke kun på sol og badning, men også afslappede frokoster, grillaftener og hyggelige stunder. Hos den nordiske fødevarebutik, Casa Nordica, ved feriapladsen Fuengirola, er hylderne nu fyldt med alt hvad du kunne ønske dig for at gøre din sommer på Costa del Sol perfekt. Uanset hvor meget godt spansk køkken har at byde på, kan du selvfølgelig længes efter lidt godt hjemmefra.

Lige nu har Casa Nordica forberedt sit sortiment med tanke på sommeren. På hylderne, der opfyldes hver uge, finder du sommerlige godbidder som sild, laks, kødboller, danske pølser, remoulade, ristede løg, rejer m.m. Selvfølgelig er der også dansk akvavit og andre produkter, til at hælde i glassene. Og når det er tid til at tænde grillen, har Casa Nordica tilbehør som grillolier, marinader og krydderier, béarnaise og andre saucer samt dansk sennep og ketchup. Børnene kan  i år også finde en favorit til grillen i butikken – store skumfiduser!

Casa Nordica er butikken med både danske, svenske, norske og finske produkter. Og udover specialiteter til alle årets højtider og standardprodukter er der også et stort udvalg af glutenfrie og allergivenlige produkter og tænk – lige så enkle ting som en ostehøvl, hvis den gamle derhjemme er blevet lidt sløv.

Casa Nordica findes også på Facebook.

Supermercado Casa Nordica

Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola

952 19 91 48

Åbningstider: hverdage kl. 10-19, lørdage kl. 10-15

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa