Det danske magasin i Spanien
Årets første hedebølge – op til 43 grader i Andalusien

Årets første hedebølge - op til 43 grader i Andalusien

Efter en uge med lidt køligere temperaturer advarer meteorologerne nu om, at sommerens første hedebølge er på vej. Meteoreds meteorolog og rådgiver for Verdens Meteorologiske Organisation, José Miguel Viñas’ vejrudsigt er sol og stigende temperaturer fra fredag. Men ændringen i vejret er blot en appetitvækker af, hvad der kommer, advarer Viñas, der forventer, at det kan ende med at blive årets første officielle hedebølge.

Ifølge Viñas vil temperaturerne stige yderligere fra mandag, med en yderligere stigning i anden halvdel af ugen, hvor maksimale temperaturer kan nå op på 35 til 40 grader. Meteorologen peger på, at situationen bliver mest ekstrem i det andalusiske bagland, hvor steder som Sevilla og Córdoba kan opleve mere end syv dage i træk med maksimale temperaturer over 40 grader og muligvis op til 42-43 grader. Samtidig forventes der tropenætter (med minimumstemperaturer over 20 grader), hvor temperaturen visse steder ikke vil komme under 25 grader.

(Kilde: Diario SUR)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.