Det danske magasin i Spanien
Covid-19: Pfizer vaccinen også på vej til Spanien

Covid-19: Pfizer vaccinen også på vej til Spanien

Testresultaterne fra den nye Covid-19 vaccine fra Pfizer vækker glæde og optimisme i store dele af verden – også i det spanske sundhedsministerium. Via fælles EU indkøb har Spanien sikret sig enheder til at kunne vaccinere ti millioner borgere med den nye vaccine. 

Myndighederne håber at modtage vaccinen først i det nye år. Den nye Covid-19 vaccine er udviklet i samarbejde mellem det amerikanske laboratorium Pfizer og det tyske firma BionTech. Vaccinen er testet på 44.000 borgere og i mandags blev det offentliggjort, at produktet er 90 procent effektiv mod Covid-19 smitte. Det forventes, at der kommer mindst en håndfuld andre vacciner på markedet i første halvdel af 2021. Den første bliver vaccinen fra Oxford / AstraZaneca, som antageligt når Spanien omkring jul eller allerførst i det nye år. Indledningsvis vil der kun være enheder nok til at vaccinere personalet i sundhedsvæsenet og udvalgte grupper blandt ældre. 

(Kilde: TV-kanalen TVE og dagbladet MálagaHoy)    

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.