Det danske magasin i Spanien
Hjælp til plejebehov
Det har været en travl sommer for Jette Dohm Kristiansen, som har hjulpet ferierende gæster på Costa del Sol med pleje- og mobilitetsbehov. Udover de helårsklienter, som hun også tager sig af på fast basis.
”De fleste, som henvender sig til mig, har brug for hjælp til let pleje såsom at komme op og komme i tøjet, få sig vasket om morgenen osv. Det er ofte den form for pleje, som ægtefællen ikke er i stand til at håndtere,” fortæller Jette.

Hjælp til ethvert behov

”Det er sjældent, at folk kontakter mig, for at få hjælp til at udvælge hjælpemidler, men når jeg kommer i hjemmet hos nye klienter, er det tit, at jeg foreslår dem at få et givent hjælpemiddel, som de kan få stor gavn af. Folk bliver ofte helt forbløffede over, at man kan få de ting, jeg foreslår, men man kan jo få hjælpemidler til næsten alt og som gør livet nemmere,” fortæller Jette, der har en god kontakt til en hjælpemiddelcentral, der yder god, hurtig service.
”Ofte kan det være uoverskueligt selv at vurdere, hvad man har behov for og hvilken løsning eller hvilket redskab, der vil passe bedst til én – det er der, jeg kommer ind i billedet,” smiler Jette, som med sine tre årtiers erfaring fra hjemmeplejen i Danmark, ser på sådanne sager med en eksperts blik. Selv har hun et såkaldt ’glidebræt’ i bilen, så de passagerer, hun kører med, nemt kan komme fra kørestol til bilsæde.

Andre hjælpeopgaver og tryghedsopkald

”Mit arbejde er meget vekslende. Nogle har brug for hjælp til personlig pleje, andre til rengøring og indkøb og andre igen synes blot, det er en tryghed, at have en person, de ved, de altid kan få fat på,” fortæller Jette, som holder telefonen åben 24/7.
Jette er social- og sundhedsassistent og har 31 års erfaring fra Danmark, hvor hun helt specifikt har arbejdet på hospital, i hjemmeplejen og i psykiatrien i Midtjylland. Derudover har hun arbejdet med genoptræning af folk med hjerneskade.
Jette kan kontaktes for et uforpligtende møde på:
+34 622 590 162
info@daniacare.es
www.daniacare.es
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.