Det danske magasin i Spanien
Flere indbrud end nogensinde · Massiv oprydning i byretterne · Stjerne-navn forstærker Málaga CF

Flere indbrud end nogensinde · Massiv oprydning i byretterne · Stjerne-navn forstærker Málaga CF

Flere indbrud end nogensinde

Spansk politi har udstedt en advarsel, hvor de opfordrer alle boligejere til at være særligt opmærksomme overfor indbrud. Vanen tro er sommeren præget af mange indbrud, men noget tyder på, det er endnu værre i år. Spansk politi ser således klare tegn på, at flere professionelle bander af indbrudstyve fra Østeuropa er kommet til Costa del Sol. Indbrudstyvene har bl.a. for vane at sætte et lille stykke plastik eller en clips i hoveddøren til de boliger, de har udset sig at bryde ind i. Sidder det lille stykke plastik eller clipsen i døren, når indbrudstyvene efter et par dage vender tilbage til den udvalgte bolig, får de bekræftet, at hoveddøren ikke har været åbnet, og at der dermed ikke er nogen hjemme. Politiet anbefaler derfor boligejere at få etableret en slags nabohjælp, så en hoveddør aldrig står uåbnet i mere end et par dage.
 
 
 
{loadposition google_native} 
 

 

Massiv oprydning i byretterne

arkiver 
 
Junta de Andalucía har beordret en massiv oprydning i arkiverne i Málaga-provinsens byretter. De mange byretter mangler plads, og flere steder har man så stor en opmagasinering af arkiverede sager, at Junta’en har beordret en massiv destruering af gamle forfaldne sager. Det betyder, at der inden for de kommende uger vil blive destrueret 272.000 sager, der stammer fra 1945 og frem til 2002, og som i dag står opmagasineret i 8.400 arkivkasser. Det er selvsagt den mest omfattende oprydning, der nogensinde er blevet gennemført.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Stjerne-navn forstærker Málaga CF

Shinji Okazaki
For første gang nogensinde rykker en spiller fra Fjernøsten ud for Málaga CF.
Klubben har i denne anden sæson i 2. division sensationelt sikret sig en af Japans bedste spillere gennem tiderne, den nu 33-årige forward Shinji Okazaki. Han kommer fra Leiceister City, som han for nogle sæsoner siden historisk var med til at føre frem til det engelske mesterskab sammen med den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel.
Okazaki har repræsenteret sit land ved de tre seneste slutrunder om VM og er den tredje mest scorende for sit land.
Han er kommet til Málaga CF i en turbulent transfertid, hvor Málaga CF har sagt farvel til knap en snes spillere – nogle blot på lejeaftale i sidste sæson og andre solgt. Mere vil ske inden transfervinduet lukker natten til den 2. september.
Malaga spiller i sin første kamp i divisionen lørdag ude mod nyoprykkede Racing Santander. Første hjemmekamp på Estadio La Rosaleda i Málaga er lørdag den 24. august kl. 18.00 mod UD Almería.
Billetter til den kamp bookes gennem La Peña de Dinamarca, den danske supporterklub af Málaga CF. Kontakt: Morten Møller, som træffes på 617 700 424 og
info@malaga-support.dk
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Læs også:

Neymar tilbage til La Liga?

 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.