Det danske magasin i Spanien
Fem skønne ferieboliger
på Europas bedste lokationer

Fem skønne ferieboliger
på Europas bedste lokationer

Hvad vil du helst? Slænge dig ved poolen i Piemonte i Italien. Nyde den danske sommer i et sommerhus i Hornbæk. Shoppe løs i Barcelona. Stå på ski i Megève i de franske alper eller spille golf på Costa del Sol? Eller måske er du mere til at nyde kunstnermiljøet og de hyggelige serveringssteder i Villefrance på den franske Riviera?
 
Hvad nu hvis du ikke skulle vælge?
Det lyder måske som en uopnåelig drøm at kunne få det hele på en gang og dermed have sin egen bolig til rådighed i fem af Europas bedste ferieområder.
MyHomes gør det muligt for dig at få det hele på en gang ved at købe en ferieboligpakke, hvor der er huse og lejligheder på alle de nævnte steder.
 

Skandinavisk indretning og kvalitet


Som afstandene mellem os er blevet kortere, er vi blevet mere krævende omkring vores feriemål, og en fast feriebolig på én lokation kan for mange føles stramt rundt om skuldrene. Derfor er det vigtigt for MyHomes at tilbyde en bred palet af ferieboliger, der alle lever op til strenge krav og høje standarder. 
MyHomes istandsætter ferieboligerne og indretter dem sammen med professionelle danske indretningsfolk, der står for al interiøret. Der er derfor primært indrettet med dansk kvalitetsdesign og –møbler, som er influeret af den lokale charme og stemning i de pågældende byer. ”Man skal føle sig hjemme i boligerne, og ejerne skal vide, hvad de kommer til og vide, at der altid er en høj kvalitet i boligen,” fortæller Finn Christensen, der er CEO i MyHomes.

Ingen vedligeholdelse

Når du ejer en normal feriebolig, er du forpligtet til at holde den og rengøre den, og mange ender også med at føle, at de ikke kan rejse andre steder hen, fordi der allerede er investeret i ferieboligen. Dette undgår du naturligvis, når de investerer i fem forskellige ferieboliger på fem forskellige lokationer.
Og det bedste er, at MyHomes tager sig 100 % af alt det praktiske. De ordner alt fra et sprunget vandrør til en knust tallerken og sørger for, at boligen er rengjort og klar hver eneste gang, du tager på ferie i den. Det vil sige, at du slipper for at slå græs og klippe hæk og, som mange boligejere på Costa del Sol vil være lettet over, slipper man også for at holde poolen.

Hvordan fungerer det


Deleøkonomi er på hastig fremmarch, og koncepter som MyHomes’, hvor man har ferieboliger på delebasis, bliver mere almindeligt. Sådan fungerer det med HyHomes:
1. Der er 29 ejere, hvilket betyder en mindre investering. De løbende udgifter, som der er ved enhver type feriebolig, er også tilsvarende lavere. Ved Comfort-pakken er de løbende udgifter 2.250 kr. pr. måned.
2. Boligerne anskaffes med henblik på hurtig ibrugtagning. Normalvis går der kun seks måneder fra indbetaling til boligerne tages i brug.
3. Beliggenheden af boligen er klart defineret ud fra nogle specifikke krav om central placering og kort til stranden. Der skal endvidere være mulighed for at invitere vennepar eller familie med i ferieboligerne.
Ferieåret har jo sine spidspunkter, og især skolernes vinterferie i uge syv og sommerens højsæson med sine få eftertragtede uger er der rift om. Den efterspørgsel forvalter MyHomes efter et fair rotationsstystem med en ligelige fordeling af årets mest eftertragtede uger.

Stederne, hvor ferieboligerne ligger, er nøje udvalgt, så man har et væld af muligheder som turist eller aktiv sportsudøver. Foruden Costa del Sol er lokationerne:

Megève, som er ukendt for de fleste danskere, men franskmændenes foretrukne skisportssted, med adskillige Michelin restauranter og udsøgte shoppemuligheder. Og samtidig har man en fremragende golfbane helt tæt på. Vil man dyrke golf på sne, findes der en årlig festival for snegolf.
Villefrance-sur-Mer, som er den franske Rivieras skjulte perle, der tilbyder dig hele det mest autentiske Côte d’Azur kan byde på og med Rivieraens bagland, der lokker med små parfumebyer, historiske borge og kunstneriske højdepunkter som f.eks. Mathis’ Kapel i Vence.
Barcelona, der byder på alt hvad hjertet begærer, og så kan du underholde dig med at besøg på Camp Nou, det stadion, hvor stjerner som Messi færdes, og derudover har du en hel stribe af gode golfbaner tæt på dig.
At danske Hornbæk også optræder sammen med de europæiske feriesteder, er der en god grund til: ”Dels er der skønt i Hornbæk, dels gør lokationen det muligt for ejerne at tage en impulsferie,” fortæller Finn Christensen og tilføjer, at alle de øvrige lokationer ligger maksimalt én times kørsel fra en international lufthavn.
Den første ejerkreds med 29 familier har allerede gjort deres drømmehuse til virkelighed.


Der er to forskellige pakker at vælge i mellem – Comfort og Premium:


I Comfort er der mindst seks sovepladser i lejlighederne og otte i husene. 
I Premium er der mindst otte i lejlighederne og ti i husene.
Priserne starter ved 975.000 kr. for Comfort.
 
Kontakt MyHomes

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte MyHomes på +45 5353 7860 eller sende en mail til hello@myhomes.dk med info om, hvornår du ønsker at blive ringet op.

Find mere information om konceptet og se fotos og video fra feriestederne på www.myhomes.dk
 
Af MyHomes, +45 5353 7860, hello@myhomes.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.