Det danske magasin i Spanien
Redaktøren takker af
Den 1. september markerer afslutningen på et næsten 30 år langt professionelt parløb. Helle Espensen træder ud af Norrbom Marketing, som Martin Norrbom nu driver videre som eneejer.
“Helle har valgt at stoppe, og det er vi selvfølgelig kede af, men respekterer hendes beslutning”, siger Martin Norrbom.
“Vi har haft et fantastisk samarbejde i Norrbom Marketing. Vi har stået side om side, og har sammen skabt en god og sund forretning med Helle ved roret for den redaktionelle linje i vore tre magasiner, La Danesa, En Sueco og Det Norske Magasinet. Helles ‘skarpe pen’ bliver naturligvis en udfordring at erstatte, men jeg forsikrer både læsere og annoncører om, at det vil blive ‘business as usual’ med magasiner af høj kvalitet i fremtiden, som også vil byde på nye tiltag.”

 
“Jeg er så stolt af Norrbom Marketing, vores tre månedsmagasiner og de arbejdspladser vi har skabt, men det er ikke med vemod, at jeg nu forlader ‘min baby'”, siger Helle Espensen. “Jeg overlader trygt min del af firmaet til Martin, som driver det videre ind i en ny epoke. Det har været en dejlig tid og et spændende job, hvor ikke to dage var ens, men jeg trænger til at fordybe mig i mit andet arbejde som BodyTalker. Jeg glæder mig til at videreuddanne mig i bevidsthedsarbejdet, energimedicinen og den fascinerende kvanteverden, som jeg befinder mig fantastisk godt i. Det intuitive arbejde med dyr og mennesker er min fremtid.”
 
Martin Norrbom og Helle Espensen stiftede Norrbom Marketing sammen i 1989, og har i årenes løb, udover månedsmagasinerne, leveret grafiske løsninger, marketingopgaver og udviklet digitale platforme for en international kundegruppe.
“I disse år er især online-delen i rivende udvikling. Det gælder både for marketing og for medier som sådan. Det er spændende at være med i.
Vores månedsmagasiner har været online siden 2004, så det er ikke nyt for os, men der skabes konstant nye muligheder for at møde læserne digitalt. Selvom interessen for printversionen af vores magasiner på ingen måde falder, skal vi selvfølgelig være på forkant med udviklingen online også. Rigtig mange nye læsere finder nemlig artiklerne på magasinernes hjemmesider, via link fra vores nyhedsmails eller de sociale medier”, forklarer Martin Norrbom.
 
“Jeg bliver boende her i området, og vil lægge min vej forbi firmaet, så ofte jeg kan. Som enhver anden gammel cirkushest kan jeg nok ikke lade… Det bliver svært at undvære den løbende dialog og samværet med teamet, men jeg glæder mig til tage springet ud i det nye – mit kvantespring”, slutter Helle Espensen.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.