Det danske magasin i Spanien
Helmig på Borgen – Den 27. maj giver Thomas Helmig & Band en unik koncert på den smukke middelalderborg Castillo Sohail i Fuengirola.

Helmig på Borgen - Den 27. maj giver Thomas Helmig & Band en unik koncert på den smukke middelalderborg Castillo Sohail i Fuengirola.

Sommeren 2017 er Thomas Helmig tilbage på turné med sit band.
De giver kun ganske få koncerter. Til gengæld bliver de særligt store – og det er lykkedes at få en af koncerterne til Costa del Sol.
Rammerne bliver de bedst tænkelige: Middelalderborgen Castillo Sohail i Fuengirola.
”Jeg glæder mig gevaldigt til at komme ud at spille igen. Efter tre års pause fra bandet og de store koncerter, kribler det i hele kroppen på mig,” siger Thomas Helmig, som har ny plade på vej.
”Vi kommer med ny musik, men vil også spille meget af det gamle,
men på en ny måde,” lover den populære musiker.
Thomas Helmig har to gange tidligere givet koncert på Castillo Sohail. Og begge gange har det været en forrygende publikumssucces. Sidst var i 2013. Nu kommer han tilbage og det er Henrik Andersen fra EventHuset glad for. ”Det er altid svært at få landets største artister til byen. Alle skal virkelig ville for at få det til at lykkes. Til gengæld er glæden så det større, når det lykkes,” fortæller arrangøren og fortsætter: ”Glæden er lige så stor i Helmig-lejren. Alle i og omkring bandet er dejlige, positive mennesker, som glæder sig gevaldigt til atter at give koncert på borgen. De har kun positive minder fra sidst.”
Mange Costa del Sol danskere har allerede sikret sig billet, men der kommer også mange publikummer udefra. ”Jeg fornemmer klart, at mange herboende får venner og familie besøg, som kombinerer deres besøg med koncertoplevelsen. Derudover kommer der mange fans fra Danmark og danskere, der bor andre steder i Spanien,” fortæller den optimistiske arrangør og slutter: ”Jeg tør godt love, vi bliver mange festglade mennesker på borgen den 27. maj. Billetsalget går bedre end nogensinde.”

Dans på Borgen

Der bliver musik, fest og god stemning på Castillo Sohail hele aftenen og natten for både før og efter koncerten spiller DJ RisRas den bedste danske og internationale musik fra 80’erne. RisRas har rejst land og rige rundt som DJ de sidste tyve år og er i dag fast inventar på flere store danske festivaler. Hans musik, small talk og glade attitude er garanti for en god fest.

Spis på Borgen

”La pequeña Danesa” rulles ind på Castillo Sohail og allerede fra klokken 19.00 står dens populære pølsemester klar til at servere kystens bedste danske street food. Der bliver to food trucks for at undgå for lange køer. De vil begge have åbent til sent.
Tilsvarende bliver der også to store barer på borgen.

Smukke Castillo Sohail

Den gamle middelalderborg hører til blandt Spaniens smukkeste spillesteder. Men sådan har det ikke altid været. Under fortidens krige blev borgen stærkt bombarderet og lå i flere årtier efterladt. Igennem det 19. og 20. århundrede var Castillo Sohail privatejet, men i 1989 købte Fuengirola kommunen borgen og gennemførte fra 1995-97 en gennemgribende renovering. Hver sommer afvikles der mellem 15 og 20 store koncerter eller andre kulturelle aktiviteter på den gamle borg.

Billetsalg

Billetter til koncerten koster 50 euro og kan købes hos:
Fuengirola: UniOptica og DanScan
Mijas: Loft & Roomers og Vitamina
Marbella: Loft & Roomers
Torre del Mar: Heiko by Heiko
Nerja: Ole Optica
Almuñécar: Costa Granada Home og 123tours
Mere info fås hos: henrik@eventhuset.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.