Det danske magasin i Spanien
Med 30 års erfaring på området har Nordica et ualmindeligt stort kendskab til ejendomsmarkedet i Spanien med speciale i Nueva Andalucía

Med 30 års erfaring på området har Nordica et ualmindeligt stort kendskab til ejendomsmarkedet i Spanien med speciale i Nueva Andalucía

Nordica har et team af mere end 20 flersprogede medarbejder og hjælper derfor kunder af mange forskellige nationaliteter med at finde netop deres drømmebolig.
Nordica ejes af ægteparret Peter og Anna-Lena Rosén. Peter har boet og arbejdet i Spanien siden 1981 og Anna-Lena kom hertil som aupair. Peter leder Nordicas salgsteam og har et kæmpe stort netværk af kontakter. Han elsker kundekontakten, og det smitter af på hans imødekommende team. Det er deres dedikation til området frem for volumen, der er rygraden i deres solide virksomhed. ”Vi har aldrig haft intentioner om at dække hele kysten, for så godt er der ingen, der kan kende så stort et område. I stedet har vi satset på at blive det bedste ejendomsmæglerfirma i Nueva Andalucía – og det vil jeg vove at påstå, at vi er,” fortæller Peter Rosén om den virksomhed, han har startet op fra bunden.
Anna-Lena har ansvaret for udlejningsdelen og den daglige ledelse på kontoret. Det er også Anna-Lena der står bag Nordicas nyeste projekt – homestyling. ”Stil sælger, og ofte ser vi en bolig med gode egenskaber og perfekt beliggenhed blive på markedet længe. Årsagen skal tit findes i boligens interiør. Der er meget at hente i salgsøjemed ved at gemme de overflødige genstande væk og pifte boligen op med lækker skandinavisk stil. Det er det, Nordicas homestyling-team hjælper med. Resultaterne ses tydeligt i den faldende ligge-tid for boliger, der har fået homestyling,” fortæller Anna-Lena.
Hvad enten du søger boliger til salg eller leje, og uanset om du leder efter lejlighed, rækkehus eller villa, skal du ikke tøve med at kontakte Nordica, hvis team af super engagerede medarbejdere vil gøre alt for at finde netop din drømmebolig.
www.nordicasalesandrentalsmarbella.com – info@nordicamarbella.com – (+34) 952-811-552

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.