Det danske magasin i Spanien
Fuengirolas bodybuilder-ikon fængslet – PSOE-valg den 21. maj – Mildt forår for allergikerne

Fuengirolas bodybuilder-ikon fængslet - PSOE-valg den 21. maj - Mildt forår for allergikerne

Fuengirolas bodybuilder-ikon fængslet

En større politiaktion i Málaga og Fuengirola har resulteret i beslaglæggelsen af én million ulovlige doser af væksthormon og 14 anholdelser. Heriblandt den tidligere verdensmester i bodybuilding Paco Mula, som er bosiddende i Fuengirola og indehaver af de to fitness centre Nuevo Estilo i Fuengirola og Benalmádena. Paco Mula er et ikon i Málaga-provinsen. Ikke blot pga. sine resultater som professionel bodybuilder men også som træner og mentor for andre bodybuildere. Hans formodede medvirken i omfattende salg og distribution af ulovlige dopingpræparater har skabt chokbølger i branchen. At Paco Mula er bror til Fuengirolas borgmester, Ana Mula, sætter ikke mindre glamour på historien.
 

PSOE-valg den 21. maj

Linjerne er nu trukket klart op forud for formandsvalget i PSOE. De tre kandidater bliver som ventet Susana Díaz, Pedro Sanchéz og Patxi López og datoen for valget bliver søndag den 21. maj. Til trods for at valgkampen blot er få dage gammel, er tonen benhård. Pedro Sanchéz er, vanen tro, klar i spyttet og beskylder Susana Díaz for blot at være en smilende marionetdukke for de gamle mænd i partiet. Tilsvarende kalder Patxi López Susana Díaz useriøs, når hun i fulde alvor siger, hun vil kombinere sin eventuelle formandspost i partiet med sin post som præsident for Junta de Andalucía. Susana Días må lægge øre til meget, men sådan er det at være favorit.
 

Mildt forår for allergikerne

Der er mindre pollen i luften i år end de to forudgående år. Det er primært den beskedne regn i efteråret, der er årsagen til forårets lave pollental. Eksperterne på afdelingen for pollenallergi på regionalhospitalet i Málaga påpeger dog, at pollentallene vil variere fra område til område præcis som vindforholdene vil påvirke pollentallene. I Málaga-provinsen er det rundt 25 procent af borgerne, der lider under en eller flere af forårets allergier.
 

Modeshow i Centro Idea

I lørdags afholdte boutique Viggo modeshow i Centro Idea for at fremvise dette års forårsmode. Annette fra boutique Viggo fortæller, at den blå farve og især marineblå sammen med hvid kommer til at dominere forårsmoden. Desuden fremviste Annette de nyankomne mønstede kjoler og nederdele fra Anima Pop, der er vendbare, og som også fremvistes til showet. ”De er rigtig populære, især sammen med vores FitFlops,” fortæller Annette. Kig indenfor hos boutique Viggo, og bliv fristet af lækre mønstre og friske farver, der byder foråret velkomment.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.