Det danske magasin i Spanien
Intensivt Juice Retreat – VitaFakta Health Clinic

Intensivt Juice Retreat - VitaFakta Health Clinic

VitaFakta Health Clinic tilbyder syv dages udrensende drømmerejse fra 25/3 til 1/4 2017.

“I det skønne natur reservat Sierra de las Nieves har vi fundet en oase af ophøjet ro og skønhed: Molino del Rey, en renoveret gammel vandmølle med frisk drikbart vand fra bjergene, der risler gennem møllen, haverne, grotterne og de talrige hyggelige hjørner, hvor der er plads til fordybelse og afslappelse. Her har du mulighed for at dykke ned i dig selv, slappe af ved poolen, i grotten, eller på en af de mange små terrasser. Egen omsorg og tid til dig selv er oplagt på dette skønne sted.
Molino del Rey vurderes til at være et af verdens bedste yoga resorts og danner rammen om Juice Retreatet for dig, der vil udrense på flere planer, både fysisk og psykisk. Du kommer ned i gear, renser ud og vender hjem med fornyet vitalitet, velvære, energi og en sundere og stærkere krop”, siger Pernille Knudtzon.
Udover de syv overnatninger på Molino del Rey får man på Juice Retreatet økologisk basedannende kost samt de lækreste, friskpressede grøntsagsjuicer, der renser kroppen og giver den en velfortjent pause. Man får et lægeligt chek af sit levende blod først og sidst på rejsen, så man med egne øjne kan se sin indre sundhedstilstand og resultatet af en uges detox. Lægelige foredrag om kroppen, kosten, tarmsystemet, syre-base balancen, stress og hormoner, hvordan vi kommer af med affaldsstoffer mm. Kontrol af pH-værdi, morgenmeditationer og vejrtrækningsøvelser, Body SDS grundtræning og yoga hver dag samt massage og udflugter.
For mere info og bestilling, kontakt Pernille Knudtzon (speciallæge og livsstilsguide)
Vitafakta Health Clinic www.vitafakta.es vitafakta@vitafakta.es +34678253510

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.