Det danske magasin i Spanien
Shoptalk april 2012

Før og efter. Forvandlingen tog kun fem behandlinger! Tallene på før-billedet viser, hvilke punkter der fokuseres på under behandlingen.


Japansk ansigtsløftning uden kirugisk indgreb

Japansk lifting er en luksuriøs behandling, der varer omkring 75 minutter. Efter behandlingen vil du opleve en harmonisk balancegang mellem et smukt ydre og et afstresset indre. Behandlingen er meget behagelig, og din hud vil blive grundigt men skånsomtgennemarbejdet af forskellige former for massage.

Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning uden brug af kirurgi. Metoden er, som navnet hentyder, udviklet i Japan. Der benyttes de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage i ansigtet. Man går simpelthen ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet, og dermed løfte og glatte eventuelle rynker ud, der er forårsaget af spændinger.

I dag tænker mange på at pleje huden, spise sundt og at passe på solen, hvilket selvfølgelig er rigtig godt og nødvendigt for at bevare en smuk hud og krop, men mange glemmer vigtigheden af at få masseret og løftet musklerne i ansigtet. Effekten ved at arbejde på ansigtets muskler og fjerne spændingerne er, at ansigtet får et helt anderledes og afslappet udtryk, som automatisk giver et mere ungdommeligt og friskt look.

Behandlingerne er at finde hos Centro Sanum i Centro Idea. I øjeblikket kører en kampagne, hvor du kan få en behandling for 55 euro. Du kan også købe fem behandlinger og få den 6. gratis.

Ring og bestil tid på tlf. 952 47 69 43 eller 629 911 394.

 

 

Másmovil førende inden for international kundeservice

Et stort irritationsmoment, man som skandinav kan opleve i Spanien, er, når der opstår problemer med mobiltelefonen. Man ringer til mobilselskabets kundeservice for at få løst problemet og finder ud af, at der kun tales spansk eller meget dårligt engelsk.

Másmovil kan som det første mobilselskab i Spanien tilbyde kundeservice på de tre skandinaviske sprog samt engelsk, tysk og spansk. Serviceydelsen bygger på Másmovils store kendskab til det skandinaviske marked og viden om, hvor stor betydning en god kunderservice har. Skandinaviske kunder kan ringe til den skandinaviske kundeserviceafdeling mandag til fredag i tidsrummet 9-17 på 911 783 610.

Samtidig har Másmovil skandinaviske forhandlere på hele Kysten fra Nerja i øst til San Pedro de Alcántara i vest. Her kan man blive serviceret på skandinavisk og tegne kontrakt med Másmovil, hvis man ikke allerede er kunde.

Másmovil har siden sin etablering i 2006 oplevet en stor stigning i antallet af skandinaviske kunder. Det skyldes først og fremmest den personaliserede kundeservice, men også de gode samtalepriser på nationale opkald samt på opkald til de skandinaviske lande. Priserne ligger langt under gennemsnittet for andre mobilselskaber i Spanien, og da Másmovil anvender samme netværk som Orange, bør dækningen være lige så god som andre selskabers. På den baggrund er Másmovil for nylig blevet kåret til det mest økonomiske mobilselskab i Spanien med tilbud om besparelser på cirka 50%, og en undersøgelse foretaget af Másmovil selv viser, at 90% af kunderne er så tilfredse, at de anbefaler Másmovil til andre.

 

Marbella 4Days Walking – stort internationalt “walkathon” i Marbella

Marbella 4Days Walking, der blev afholdt for første gang sidste år med over 700 deltagere, løber i år af stablen i midten af oktober, hvor det stadig er dejligt vejr, men ikke så varmt som om sommeren.

Ligesom i 2011 vil Marbella 4Days Walking tage sit udgangspunkt i den historiske bydel i Marbella. Herfra kan man vælge ruter på henholdsvis 20 og 30 kilometer, der går gennem byen, naturen og langs stranden. Den sidste dag går deltagerne på Vía Gladiolo og ender på Avenida del Mar, hvor de alle vil blive budt velkommen med stort bifald og jubel.

Marbella 4Days Walking afholdes den 11., 12. 13. og 14. oktober, men man kan også nøjes med blot at deltage nogle af dagene. I år er der to nyheder på programmet, ruterne på 30 kilometer samt automatiseret tilmelding. Allerede nu er over 650 personer tilmeldt til det kommende ”walkathon”.

Arrangøreren af Marbella 4Days Walking, Hans Wohl, fortæller: “Sidste år skulle alle deltagere tilmelde sig manuelt, i år vil tilmelding foregå online, hvilket gør det meget nemmere for alle. Når man tilmelder sig på www.marbella4dayswalking.com, modtager man en kode, som vil blive scannet, før hver vandretur starter. Det gør startprocessen meget nemmere, og vi kan hele tiden tjekke, hvor mange der er ude at gå på de forskellige ruter.”

Ved tilmelding skal man oprette sig som bruger og vil derefter kunne logge ind på tilmeldingssiden. Det er kun nødvendigt at udfylde formularen én gang.

For yderligere information og tilmelding besøg www.marbella4dayswalking.com

 

 

 


Ingen begrænsninger – kun muligheder

Hvad er ude og hvad er inde? Ingen ved det, mulighederne er uendelige. De nye kollektioner SAGA og FERRE har ingen begrænsninger. Hvad enten du ønsker en dagsseng på terrassen eller et alternativ til den traditionelle sofa inde i stuen.

Kvalitet, funktionalitet og et humoristisk touch. Det er få ord, der beskriver Roche Bobois’ nye kollektion SAGA. Kombinationerne af træ og tekstiler giver et unikt udseende og kunden en speciel oplevelse. Muligheden for selv at vælge både farver og materialer er appellerende i sig selv og er derfor en perfekt løsning til den køber, der insisterer på medbestemmelse.

FERRE-kollektionen er ung, super hip og prisvenlig. Med pangfarver og klassiske snit er den som SAGA kollektionen, velegnet inde såvel som ude.

Roche Bobois fejer ikke tingene ind under gulvtæppet, men en glasplade

Ikke kun kvalitet og design indgår i Roche Bobois møbler – de har via teknologien bragt møbeldesign til det næste niveau.

Hvor man før skulle gemme alt væk, er det i dag at se som et nyt koncept, at tandhjul, ledninger og møtrikker er synlige. Roche Bobois introducerer spisebordet ASTROLAB, som med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, folder sig ud, og man kan betragte hvordan maskineriet bevæger sig under glaspladen.

Læg dig ned, luk øjnene og lad dig forføre af Roche Bobois’ univers. Den nye sofa CINETIQUE canapé er en stilfuld, nytænkt, klassisk sofa med indbygget hukommelse til sofaens forskellige funktioner. Desuden har den iPod indgang.

En nyhed fra Roche Bobois er VITAMINE, en chaise lounge, som er baseret på surrealisme og er et unikum inden for chaise lounger, de bløde linjer fungerer som en kontrast til den skarpe farve. VITAMINE bringer varme og humor ind i hjemmet.

Roche Bobois kunne forrige år fejre 50 års jubilæum. På de 50 år har de skabt en verdensomspændende virksomhed med over 240 butikker fordelt i 40 lande. Med deres innovative design har de været med til at revolutionere møbelmarkedet, og er i dag førende trendsettere inden i branchen. Det ikke kun et lille designerteam, der er involveret iproduktionen. I processen er der nemlig et tæt samarbejde mellem designere, producenter og Roche Bobois selv. Firmaet skaber ikke bare møbler, men skulpturelle ikoner, der har mere end bare en enkelt funktion.

Roche Bobois er ikke blot et møbeldesign, man skal se, det skal røres og føles. I butikken i Marbella findes de nye kollektioner fra Roche Bobois, og et hold af eksperter står klar til at give råd og vejledning. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, Tel: 952 77 78 58.

www.roche-bobois.com

 

 

 

Vinsmagninger og torsdaghygge hos Birdie Vinos

At Viggo Bjørn fra La Cuenta Vinos er gået på pension og regnede med, at han nu skulle sidde hjemme og hygge sig, det fik Jeanett Lorentzen fra Birdie Vinos lavet om på.

”Min tanke var, at det måtte være enormt svært sådan fra den ene dag til den anden at forlade vinens verden, vende den ryggen og slet ikke se tilbage. Viggo har jo viet sit liv til gastronomi og vin. Så hvorfor ikke lave noget sammen, hvor vi kan nyde nogle gode timer i vinens selskab. Og så ringede jeg til Viggo, som straks var med på idéen” siger Jeanett.

Jeanett Lorentzen fra Birdie Vinos og Viggo Bjørn har således lavet et samarbejde, hvor Viggo vil kunne benytte sin store viden og stadig være med i vinens verden og følge dens udvikling.

Dette samarbejde begynder med, at Viggo er tilstede i Birdie Vinos, når de hver anden torsdag eftermiddag indbyder til vinsmagninger for gamle og nye kunder (den 1. og 3. torsdag i hver måned, undtagen juli og august). Yderligere kan de tilbyde at arrangere vinsmagninger for større og mindre grupper i Birdie Vinos’ lokaler.

”Vin går lige ind til sjælen, den bliver en del af din kultur, en del af hyggeligt samvær, god gastronomi og har man først fået interessen, kan det være svært at give helt slip”, siger Viggo Bjørn.

Så både Jeanett og Viggo glæder sig til at se alle til vinsmagning hver anden torsdag eftermiddag i april. Pga. påsken bliver det d. 12. og 26. april fra 16.30 til 19.00, hvor vi vil kunne nyde nogle gode timer i vinens selskab.

For mere info, ring til Birdie Vinos på 952 46 20 74.

 

 


Mary og Doug Perkins, grundlæggerne af verdens største optikerkæde, Specsavers.

Louis Nielsen i forklædning

Mange kender den danske optikerkæde Louis Nielsen, men hvad, mange måske ikke er klar over, er, at Louis Nielsen faktisk har været en del af firmaet Specsavers Optical Group siden 2005. Specsavers Optical Group er verdens største privatejede brilleforhandler, og har mere end 1500 forretninger fordelt på ti lande. I Spanien går butikkerne under navnet Specsavers Opticas.

Specsavers Opticas åbnede oprindeligt i Spanien med det mål at give de englændere, som var bosiddende her, den samme gode service, som de kunne få i deres hjemland, men man har siden udvidet sin kundekreds til at omfatte alle nationaliteter, hermed også danskere. Det danske publikum kan i Spacsavers Opticas finde de samme tilbud og mærker, som man kan få hos Louis Nielsen i Danmark.

Specsavers blev grundlagt af ægteparret Doug og Mary Perkins, begge optikere, i 1984. Målet var at tilbyde en professionel øjenbehandling kombineret med reelle, overkommelige priser. Målet er lykkedes, og det familieejede Specsavers har i dag en stor markedsandel på det spanske optikermarked. Der ligger syv Specsavers Opticas i Spanien fordelt på Costa del Sol, Costa Blanca og Mallorca. Specsavers Optica på Costa del Sol ligger ved busstationen i Fuengirola på Avenida Ramόn y Cajal 6.

Specsavers Optica tilbyder kvalitetsbriller fra 25 euro. Brillerne har alle Pentax enkeltstyrkeglas og er behandlet, så de ikke er modtagelige for ridser. Specsavers Opticas har mange gode tilbud hele året rundt. Blandt tilbuddene er gratis synsprøve og et specielt forårs/sommertilbud, hvor man får to par briller, men kun betaler for et par. Tilbuddet inkluderer solbriller og designerstel.

Læs mere på: www.specsavers.es eller besøg Specsavers Opticas på Avenida Ramόn y Cajal 6.

For gratis synsprøve ring på 952 467 837.

 

 

Nykredit sætter fokus på hele kundens økonomi

Som vi tidligere har skrevet om her i La Danesa, har Nykredit i Marbella og Alicante succes med realkreditlån til skandinaver, der vil købe bolig på den spanske sydkyst. Med en veletableret position inden for boligfinansiering ønsker Nykredit at tiltrække endnu flere af kundernes finansielle forretninger og udbrede kendskabet til hvad de som finansiel koncern kan tilbyde – ud over boligfinansiering. Det er i overensstemmelse med udviklingen i Nykredits aktivitet på det danske marked, hvor dagsordenen sættes af kampagner med nøgleord som ”bank”, ”investering”, ”pension” og ”daglig økonomi”.

Stor finansiel spiller
Nykredit er Danmarks 5. største bank og 3. største kapitalforvalter. Hen over de seneste par år, har Nykredit sat turbo på at blive yderligere kendt som bank og har i den forbindelse udviklet sig på både produkt- og systemsiden. Samtidig har man sammensat fordelsprogrammer for kunder, som vælger at placere en større del af deres engagement – udlån og indlån – i Nykredit.


Hvad betyder det i Spanien?

”For dig som eksisterende eller potentiel kunde i Nykredits spanske forretning betyder det, at vi også her vil begynde at interessere os mere for andre dele af din økonomi end blot din boligfinansiering”, fortæller Christel Mark Hansen, repræsentationschef i Nykredit i Marbella. ”Vi vil fokusere på, at vores kunder får øjnene op for, hvad Nykredit kan tilbyde ud over boligfinansiering”, fortsætter hun og uddyber, at det vil medføre et mere kritisk syn på, hvor meget Nykredit ønsker at belåne den spanske bolig, hvis ikke man laver andre forretninger også: ”Vi vil fortsat tilbyde op til 80% belåning af den spanske bolig – også selvom det er en feriebolig”, forklarer Christel, ”men det vil være til de kunder, som lægger en større del af deres engagement hos os, øvrige kunder vil fremover kunne få op til 70% belåning af den spanske bolig. Det vil naturligvis afhænge af en individuel vurdering”.

Christel og resten af Nykredits personale på de spanske kontorer ser frem til, at fortælle kunderne om de forskellige attraktive muligheder for placering af midler, formuepleje mv. i Nykredit.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.