Det danske magasin i Spanien

Boquerones: En lille fisk med stor betydning

Langs Málaga-provinsens kystlinje ligger den ene chiringuito efter den anden, og på hver af de små strandbarer dufter der af grillede og friturestegte fisk – hvor især én art skiller sig ud; de såkaldte boquerones (ansjoser). Den lille fisk er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga er langt fra verdens lykkeligste by

Hvert år viser Happy City Index verdens lykkeligste byer. 2024-ranglisten, udarbejdet af Institute for Quality of Life i London, ser på borgernes behov såsom uddannelse, politik, økonomi, mobilitet, miljøbeskyttelse, adgang til grønne områder eller innovation. For at definere, hvor borgerne… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Globalt it-kollaps gav problemer i Málaga

Lange ventetider på check-in, aflyste fly, problemer med at betale med kreditkort, ingen adgang til banker og endda vanskeligheder med at fylde gas var nogle af de konsekvenser, der har kunnet mærkes i Spanien siden det globale it-kollaps i fredags.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

VM fodbold i Málaga

Mange trak på smilebåndet, da det først på året kom på tale. Men nu er det en realitet: der skal spilles VM kampe på Málaga Club de Fútbols hjemmebane, La Rosaleda, når Spanien i 2030 bliver vært for fodbold VM.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

AVE-toget til Málaga lufthavn

Tidligere var det en anbefaling – nu bliver det et påbud. I sidste uge vedtog EU-parlamentet en ny lov, som omfatter, at alle lufthavne med over 12 millioner årlige passagerer skal have tilknyttet et højhastighedstog til nærmeste storby. Det betyder,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Forslag til en bæredygtig teknologipark på Expo-området

Málaga by ønsker at skabe en ny teknologisk erhvervspark i området, hvor Expo 2027 skulle bygges. Kommunens marketingafdeling, Promálaga, har udbudt en forundersøgelse for at vurdere Buenavista-området samt et andet område i den nordlige del af provinshovedstaden. Deres forslag er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.