Det danske magasin i Spanien

Verdens første Fendi “strandklub” ligger på Costa del Sol

Ethvert større modehus ønsker at sætte sit navn på eksklusive projekter, og det næste eksklusive mærke, der gør dette, staves Fendi. Det italienske modehus samarbejder nu med luksushotellet Puente Romano i Marbella. “Fendi for Puente Romano Beach Resort”. Samarbejdet dækker… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere rammes nu af prostatakræft end brystkræft

Tendensen er klar: Flere rammes og flere reddes. Det gælder både for mænd, der rammes af prostatakræft – og for kvinder, der rammes af brystkræft. Det spanske sundhedsvæsen er dog bekymrede for det stærkt stigende antal af mænd, der i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Høsten kollapser

Meldingen fra Málaga-provinsens landmænd er klar: ”Årets høst bliver en katastrofe”. Det er nu tid til at høste korn og gryn, og alle i branchen forventer et fald i årets høst på mellem 80 og 90 procent i forhold til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Forventninger og tips til sommeren 2023

Det er atter blevet sommer. La Danesa har derfor spurgt en række Costa del Sol–danskere om deres forventninger og sommer-tips til besøgende. Sommeren byder også på spansk parlamentsvalg. Er det overhovedet noget, som interesserer os?” Anni Dahms, Fuengirola Hvad glæder du dig mest til denne sommer? Til at den er overstået. Det er blevet for […]

Bryllupsboom i Málaga

Ægteskabet er igen på mode i Málaga. Efter en reel nedtur under pandemien med det laveste antal ægteskaber siden 1975 (3.212) har provinsen ikke kun genoprettet den præ-pandemiske bryllupstrend, men også overgået rekorden for de sidste ti år. Ifølge Institut… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

150.000 tomme boliger i Málaga-provinsen – de fleste på Costa del Sol

Ifølge den seneste boligundersøgelse offentliggjort af det spanske nationale statistikkontor (INE) står mere end 152.000 boliger ud af Málaga-provinsens i alt 996.557 boliger tomme. Det svarer til, at 15 % af alle slags boliger i provinsen står ubeboede. Málaga er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.