Et specielt hotel i Ávila - Hotel Palacio de los Velada

La Danesas journalist har ved flere lejligheder testet forskellige hoteller i Ávila, men et af dem ligger i en klasse for sig, nemlig Hotel Palacio de los Velada, der er klassificeret som et 4-stjerners hotel.
 
Foruden at tilbyde alle de faciliteter, som man skulle kunne forvente af et 4-stjerners hotel, kan dette hotel også skilte med en særdeles god og central beliggenhed. Det ligger nemlig lige over for pladsen fra katedralen, helt i centrum af Ávila. Ja, mere centralt end det kan man faktisk ikke bo i Ávila! Nu er byen ganske vist ikke så vældig stor, men bor man på Hotel Palacio de los Velada finder man absolut alt, som er værd at se i Ávila indenfor nogle få minutters gang.
 
Hotellet har totalt 144 værelser, og befinder sig i en gammel restaureret bygning fra det 16. århundrede, med et stort åbent område i midten efter at man er gået forbi receptionen, hvor frokost og middag serveres fra hotellets populære restaurant. Her kan man også sidde og hygge sig med en drink i løbet af dagen eller om aftenen, enten ved bordene i forbindelse med et bedre måltid, eller man kan trække sig tilbage til en af de flotte og uformelle sofa-grupper, som står spredt rundt omkring.
 
På grund af bygningens alder er adgangen til værelserne ofte lidt af en labyrint, men det synes jeg bare tilfører ekstra charme til dette utroligt flotte hotel med den gode beliggenhed! Prisen for et dobbeltværelse starter på ca. 50 euro pr. nat, som bedst og billigst bookes direkte på hotellets webside www.hotelpalaciodelosvelada.com
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com