Transcom er kommet til Costa del Sol! – din næste arbejdsgiver?

Transcom er kommet til Costa del Sol! - din næste arbejdsgiver?

ADVERTORIAL

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Her er virksomheden, der tager kundeservicecentre til et nyt niveau. Uanset om det er detailhandel, finans, teknologi eller andet, tilbyder Transcom en service, der fortjener en guldstjerne på kanten. Virksomheden, der for nylig åbnede dørene til sit første kontor i Málaga, specifikt i Benalmádena (dets første afdeling i Spanien blev startet i 2000), og som allerede forbereder at etablere flere kontorlokaler, guider aktivt sine kunder i den digitale dagsorden og skaber potentiale for at forbedre kommunikationen mellem virksomhed og kunde. Med 27.000 ansatte, 50 forskellige kontorer i 21 lande på 33 forskellige sprog, tilbyder Transcom i dag kundeservice til mere end 200 internationale kunder.

Dette er Transcom

Transcom er en global virksomhed, der specialiserer sig i kundeservice, drevet af innovation og passion for at hjælpe folk med at løse problemer, overlappe afstande og tilføje klarhed. Det er et firma, der forstår at være kundernes stemme. Med intelligent teknologi er Transcom et globalt netværk af lokale specialister drevet af ambitionen om at få tingene til at fungere. Her starter vi fra reaktiv fejlfinding til aktiv løsning, og vi arbejder konstant på udvikling for at være et skridt foran markedet, mens vi hele tiden holder øje med de nyeste teknologier og tendenser for at skabe nye måder at tilbyde kunden det bedste på.

“Det bedste ved at arbejde i Transcom er venlige kolleger, gode arbejdsforhold og ledere med et åbent sind”

Elmar, Aserbajdsjan

Attraktiv arbejdsplads

Intet selskab kan tilbyde femstjernet service til sine kunder uden den vigtigste ting i hele virksomheden – personalet. Transcom ved, at høj kundetilfredshed er baseret på høj medarbejdertilfredshed, og som det svenske selskab som Transcom grundlæggende er, er fokus på personalepleje højt prioriteret. Holdånd, trivsel og sikkerhed er tre ting, som Transcom prioriterer højt.

For at imødekomme den store efterspørgsel fra kunderne og have det bedste personale, rekrutterer Transcom ikke kun lokalt, men også internationalt. For personale, der flytter til Málaga for at arbejde hos Transcom, er der meget generøse flyttepakker, der indeholder alt fra afhentning i lufthavnen, omhyggelig introduktion til arbejdet og præsentation af Málaga til indlogering i det trendy Málaga-distrikt Soho, indtil du har fundet en bolig og hjælp til papirarbejde til myndighederne. Derudover behøver du aldrig at føle dig alene i Transcom. Allerede inden ankomst etableres en tæt kontakt med HR-afdelingen og en “Ven” (“Buddy”) – en personlig kontakt, der er ved din side som en ven – som virksomhed og til at besvare dine spørgsmål. Og når du er på plads arrangereres værdsatte aktiviteter som byvandringer og udflugter, besøg på museer og koncerter og andre ting, som du er velkommen til at deltage i.

Som parentes kan det tilføjes, at Transcom er en af ​​Sveriges største arbejdsgivere for unge.

”Jeg elsker mit job hos Transcom på grund af den positive arbejdsatmosfære, det sunde miljø og de vidunderlige mennesker (allerede venner), som jeg arbejder med. Jeg vil anbefale det til alle, uanset alder ”

Karla, Kroatien

Arbejde hos Transcom

Transcom er en ung og motiverende arbejdsplads, hvor muligheden for at gøre karriere er stor. Det er også et moderne firma uden store afstande og hierarki, i stedet foretrækker vi en flad organisation med nære relationer. Hos Transcom har du det sjovt, tempoet er højt, og udfordringerne er mange. Det er her, hver enkelt persons drivkraft i teamet tæller, og sammen kan mirakler opnås! Når du ansættes, får du en grundig introduktion til opgaven, så du er godt forberedt, og dine kolleger er altid lige ved hånden ved eventuelle spørgsmål. Nøgleordene i virksomheden er lidenskab, innovation og førsteklasses service, og alle i virksomheden kan være enige om, at arbejdet er præget af glæde, dynamik og innovation. At arbejde i Transcom kan være både intenst og udfordrende, men det er også spændende og ikke mindst sjovt!

Realiser drømmen om at bo og arbejde i det charmerende og solrige Málaga, fyldt med eventyr! Bliv en del af Transcom-teamet og få muligheden for at udvikle dig professionelt. Se ledige stillinger og mere information her
(https://insights.transcom.com/customer-service-specialist-malaga-relocation).
Send din jobansøgning til: malaga.recruitment@transcom.com

Følg Transcom på Instagram og Facebook: @transcommalaga

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa