Studio Primero – nu også med dansktalende frisør

Den velrenommerede frisørsalon Studio Primero i Los Boliches er ikke længere en ukendt finsk frisørsalon. Siden salonen åbnede for otte år siden, har den udviklet sig til at være en af skandinavernes favoritsaloner i Fuengirola. Og nu har den trendy salon også en dansktalende frisør, nemlig Sami Lindberg.
”Hos os fokuseres der på at lytte oprigtigt til kundernes ønsker – det betyder meget for os, at kunderne har det godt og vi bruger allergivenlige produkter,” fortæller Sami Lindberg, som begyndte i frisørfaget i Finland allerede da han var 15 år. Derefter flyttede han til Danmark (Sami taler flydende dansk), inden han fortsatte videre til Spanien for 15 år siden. Seija Montsia, salonens ejer, fortsætter: ”Fokus har altid været ’feel good’-stemning og allergivenlige produkter. Sami har jeg kendt i mange år og allerede da jeg åbnede salonen, bad jeg Sami, som jeg ved, har egen erfaring med allergi (ligesom jeg selv) om at arbejde sammen med mig og nu har han endeligt taget skridtet.”
Hos salon Studio Primero er de eksperter i skandinavisk hår og alle er velkomne – uanset alder.
”Til damer tilbydes alt fra klipning af spidser til traditionelle eller moderne frisurer og så sætter vi også har til bryllup og fest. Hvad angår herrer ved vi, at mange efterspørger mere end en maskinklipning, så vi tilbyder selvfølgelig klipninger med saks. Til børn har vi klargjort med TV og film,” fortæller Sami Lindberg. Salonen har også en dygtig kosmetolog, som giver alle mulige behandlinger til ansigt, øjenvipper, fødder og endda også voksbehandlinger med sukker.
Studio Primero arbejder med de bedste allergivenlige produkter såsom shampoo, balsam, styling- og farveprodukter (også plantefarver) fra mærker som Sim Sensitive, Zenz Organic Products og Elumen, sidstnævnte er oxidationsfri hårfarver uden hverken PPD, ammoniak eller ammoniaklugt.
 
Du finder Studio Primero på Av. De Las Salinas 2, Los Boliches (Fuengirola) / +34 626 957 335 / www.studioprimero.com
 

Mojo Estates i Sol for millioner på Kanal 5

Per Mønsted og Jacob Johansen vækker opsigt ved at have etableret et ejendomsmæglerfirma, der spiller på den lange bane og rusker op i nogle, af og til, rigide praksisser. Faktisk er de så bemærkelsesværdige hos Mojo Estates, at et dansk produktionsselskab også har fået øje på dem.

Anderledes eksponering gav pote

I Sol for millioner på Kanal 5 viser Per og Jacob det bedste, Costa del Sol har at byde på.
”Mojo adskiller sig på den måde, at vi er meget proaktive for vores boligsælgere. Vi er derfor også meget synlige i Danmark via vores kampagner på Facebook og på diverse boligplatforme. Faktisk er vi den danske mægler på kysten, der bruger flest markedsføringspenge på sociale medier og 3D-fremvisninger. Og så har vi også en reklameplads i lufthavnen, hvor vi har en decideret stand. Det er uden tvivl vores synlighed, der har fanget TV’s interesse,” fortæller Per Mønsted, det selvfølgelig godt kan se værdien i at blive eksponeret i bedste sendetid på en landsdækkende kanal: ”Vi så det som mulighed for at formidle vores koncept til de danske seere, der ønsker professionel rådgivning, når de skal erhverve sig en feriebolig på Solkysten, men i højere grad appellerer vi til de allerede eksisterende boligejere, der ønsker at sælge og/eller udleje deres boliger via Mojo Rentals. Mojo repræsenterer en ny måde at markedsføre både os selv og vores boliger på. Lidt på samme måde som man kender det fra Danmark - og det håber vi, kommer til udtryk i programmet.”
Som fastboende på Costa del Sol føler både Per og Jacob et vist ansvar over for kysten og vil gerne have den til at fremstå så positivt som muligt. Derfor så de begge en god mulighed for at formidle i programmet på bedste vis, hvorfor de er så glade for at bo her.

Hvad handler programmet om?

I Sol for millioner bliver Per Mønsted og Jacob Johansen fulgt både på job og privatlivet. De har haft et kamerahold efter sig i otte uger, hvor især portrætteringen af det mere fascinerende og eksklusive miljø på kysten har været i fokus. Men der har også været tid til at besøge det autentiske Spanien med naturen og kulturen i højsædet. Serien er på i alt otte programmer, hvor der i hvert program vil være fremvisninger af unikke boliger til primært danske kunder.

Udfordringer under optagelserne

Det har dog krævet sin mand af både Per og Jacob at være ’på’ under de mange optagelser: ”Den største udfordring ved at medvirke har været præmissen, at seerne skal lære os lidt bedre at kende. Vi har haft et kamerahold meget tæt på - og det har været lidt intimiderende og grænseoverskridende til tider. Vi har ikke haft indflydelse på klipningen eller hvordan vi måske selv ønskede at fremstå, så vi er meget spændte på, hvordan både vi og hele Solkysten bliver fremstillet. Der er ingen tvivl om, at programmet er lavet for at underholde, men vi håber selvfølgelig også, at det efterlader lidt seriøsitet og faglighed,” slutter Per og Jacob, som selv glæder sig meget til at se det færdige program for første gang.

Programmet har premiere d. 29. januar på Kanal 5 kl. 21.

HVEM HAR BRUG FOR UDRENSNING?

Verdenssundhedsorganisationen WHO har engang sagt, at et moderne europæisk menneske omgiver sig med ikke mindre end 100.000 kemiske stoffer i dagligdagen, og derudover udskiller vi jo selv affaldsstoffer, som skal elimineres og udledes, så hver eneste celle kan fungere optimalt. En udledning af affaldsstoffer sker gennem disse syv organer: luftvejene, lever, tarm, nyrer, lymfesystem, kredsløb og huden.
 
Din krop er så smart indrettetet at den altid vil forsøge at overleve bedst muligt, og derfor skubbes uhensigtsmæssige stoffer ud i kropsområder som hud, led, muskler, og bindevæv, frem for at ophobe dem i vitale organer, som fx hjerte, lever og nyrer
 
Der findes en del symptomer, som kan skyldes såkaldte ”ophobninger” af affaldsstoffer:
Træg tarm og forstoppelse(Det har man, hvis man ikke minimum en gang om dagen kommer på toilettet)
Hovedpiner og migræne
Bihulebetændelse og bronkitis
Manglende svedafsondring – eller for stor svedafsondring
Diverse hudproblemer, fx visse eksemformer,
Træthed
Smerter, der ikke skyldes en bestemt årsag, fx slidgigt i et enkelt knæ. Især diffuse smerter rundt om i kroppen
Væskeophobninger, sommer og vinter
 
First Cleanse er en 15 dages udrensningskur, der dybt renser hele kroppen, uden at det er nødvendigt at følge en streng diæt. Den er formuleret til at stimulere afgiftningsprocessen af kroppens 7 kanaler for udskillelse. Det vil bidrage til at lette udskillelse, forbedre fordøjelsen og øge energi niveauet.
 
Det er en rigtig god idé at følge udrensningskuren op med gode mælkesyrebakterier.Så får du rigtig mange friske stammer af mælkesyrebakterier ned i din nyrensede tarm.
 
First Cleanse forhandles af Vitamina. Du finder Vitamina i Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hos Vitamina får du nu kyndig og uddannet vejledning

Susan Lauritsen, som står bag disken i Vitamina, er nu ekstra fagligt godt klædt på til at vejlede dig om sundhed og helsekost. Nu er Susan nemlig uddannet Autoriseret Helsevejleder fra de Danske Helseforeningers Brancheforening. Kosttilskud og naturmedicin er nemlig produkter, der skal ledsages af rådgivning. At have en uddannet medarbejder i butikken er altså et syvmileskridt mod større tryghed for den rådvilde forbruger.
”Jeg har altid interesseret mig for helse og homoøpati osv., men nu, hvor jeg er uddannet, føler jeg, at jeg fremstår med en større troværdighed overfor kunderne. Det gode ved uddannelsen er, at jeg er uddannet til at give vejledning i alle produkter og ikke blot et specielt mærke,” fortæller Susan, der blev uddannet i november og som har været i Danmark hele ni gange sidste år for at fuldføre uddannelsen, der afsluttedes med en mundtlig og skriftlig eksamen.
 
Susan, som nu kan kalde sig helsevejleder, har fået den nyeste viden om proteiner, fedt, kulhydrater, fibre og vand, økologiske dyrningsformer, vitaminer, mineraler, naturmedicin, urter, syrebalance, blodsukkerbalance, allergi, børneernæring og naturmedicin. Grunduddannelsen bliver fulgt op med løbende videreuddannelsesaktiviteter med fokus på de nyeste opdagelser og opfølges og ajourføres hvert år.

Fernisering med malerier af Johnny Madsen og Steen Karlsen

Læg vejen forbi til et glas og lidt snacks, når Johnny Madsen og Steen Karlsen udstiller deres værker i Gilda og Steen Karlsens hus i Carvajal den 16. februar kl. 14 -16.
Johnny har udstillet i Galleri7 siden 2003, og det er også blevet til et nært venskab med ejerne Steen og Gilda Karlsen. Gennem de sidste seks år er turen hvert år draget mod de varmere himmelstrøg på Costa del Sol. De første år i La Cala, hvor Johnny og Steen malede mange timer sammen i fælles atelier, men nu foregår det i huset i Carvajal.
På udstillingen vil der blive vist få udvalgte malerier af Johnny og de malerier, som Steen har malet gennem flere ophold, i løbet af det sidste års tid.

De to kunstnere

Johnny er, som vi ved, stadig en kæmpe succes på den danske rock scene og en meget, meget succesfuld kunstmaler. Han maler portrætter eller figurer men ikke i traditionel forstand, mere som en grundform.
Steen har i 2018 leveret malerier til bl.a. præsident Obama og vores egen kronprins Frederik. Steen har levet af sit maleri siden 2003 og har efterhånden leveret til mange forskellige lande, bl.a. Schweiz, USA, Litauen, Taiwan og Frankrig. Han fik sit store gennembrud i 2011, med sine ”Musikalske Penselstrøg”, hvor han malede malerier til musik af Johnny Madsen, Allan Olsen og nu afdøde Benny Andersen.
 
Ferniseringen finder sted d. 16. februar kl. 14 – 16. Alle er velkomne.

Calle Carvajal 5, urb. Balcón de Benalmádena, 29630 Benalmádena

Tlf.: +45 22 29 14 07 – www.galleri7.dkDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Designa holder kæmpe åbningsfest den 15. februar!

NEW Designa LD februar 2019 img
Nu er tiden endeligt kommet, hvor Designa kan byde velkommen til deres første butik på Costa del Sol. Designa tilbyder køkkener, bad og garderobe i moderne og lækker skandinavisk stil.
Køkkenbutikken er etableret som en shop in shop i Loft & Roomers’ butik på Mijas-vejen, og både Designa og Loft & Roomers oplever det som en kæmpe fordel at kombinere køkkener og garderober med møbler og brugskunst.
Åbningsfesten finder sted d. 15. februar, men selve Designa-butikken åbner allerede den 1. februar, hvor deres store udvalg vises frem. Der er noget for enhver smag og for ethvert behov. Så går du med køkkentanker eller overvejer du nyt bad eller garderobe, så er det bare at kigge ind til Designa. Åbningstilbuddene er også i særklasse. Du får nemlig 25 % rabat på bestillinger, som foretages inden 15. marts - levering og montering kan sagtens aftales at finde sted på et senere tidspunkt.
Men kig forbi, når Designa inviterer til deres store åbningsfest fra kl. 15.00 – 19.00 d. 15. februar. Der er live musik fra Auralyn Waves, smagfulde og interessante vine la La Cuenta Vinos og de altid lækre tapas fra Chili Gourmet.
Hos Designa får du totalløsninger inden for køkken, bad og garderobe i lækkert, skandinavisk design. Det vil sige, at du får installation, opsætning osv. med, så du ikke skal stå for noget som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gør, at leveringstiden er ekstremt kort. Er du typen, der foretrækker selv at opsætte og samle dit køkken, kan vi også sagtens tilbyde denne mulighed. Så afhenter du blot din bestilling på lageret til en pris, der godt kan slå IKEA-priser.”
Velkommen hos Designa Køkkener.
 
Åbningstider man – fre 10 - 19, lør 10 - 14

+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.www.designa.dk
 

Designas største forhandler kommer til Costa del Sol

Det er en stolt og glad Johnny Thomsen, der d. 1. februar slår dørene op til Designa køkkenbutikken, der er etableret som en shop in shop i Loft & Roomers’ butik på Mijas-vejen. ”Det er en stor fordel for os at komme ind et sted, hvor der er etableret en kundegruppe, som plejer at have deres gang her,” fortæller Johnny, der normalt driver Designa-butikken i Aalborg. Den butik, som i øvrigt vandt erhvervsprisen 2017 og årets butik 2018 blandt alle Designa-butikkerne. Johnnys hustru, Janne Thomsen, er regnskabsansvarlig for butikken i Aalborg og vil også fungere som en del af butikken på Costa del Sol.
 
”Jeg har været i køkkenbranchen siden 2004 og har selvstændigt drevet forretningen i Aalborg siden 2012. Det var egentlig meningen, at vi skulle til Costa del Sol for at slappe mere af, men vi så, at der var en åbning i markedet for en spiller som os, og så var det svært ikke at slå til, da muligheden opstod for at åbne en shop in shop i Loft & Roomers’,” fortæller Johnny Thomsen, der også satser stort på erhvervsmarkedet, hvor han mærker et behov for en seriøs køkkenudbyder.
Hvis man ikke i forvejen kender Designa-køkkener, er der grund nok til at stifte bekendtskab med dem. Det er nemlig hos Designa, du finder totalløsninger inden for køkken, bad og garderobe i lækkert, skandinavisk design. Totalløsninger vil sige, at du får installation, opsætning osv. med, så du ikke skal stå for noget som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gør, at leveringstiden er ekstremt kort. Er du typen, der foretrækker selv at opsætte og samle dit køkken, kan vi også sagtens tilbyde denne mulighed. Så afhenter du blot din bestilling på lageret til en pris, der godt kan slå IKEA-priser,” smiler Johnny, som er ganske tilfreds med, at de første bestillinger allerede er i hus.
 
Går du med køkkentanker eller overvejer du nyt bad eller garderobe, bør du kigge forbi, når Designa åbner deres nye butik d. 1. februar i Loft & Roomers’ butik på Mijas-vejen. Som åbningstilbud får du nemlig rigtig gode rabatter på bestillinger, som foretages inden 28. februar, men levering og montering kan sagtens aftales at finde sted på et senere tidspunkt.
 
Åbningstider man – fre 10 ● 19, lør 10 - 14
+34 645 208 990 ● +45 5355 0439 ● Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.www.designa.dk
 

Ny hjemmeside til Harder Johansen


Han begyndte for sig selv i det små for lidt over ti år side. Men via tilfredse kunder, et godt netværk, solide samarbejdspartnere og dygtige ansatte fik Thomas Harder Johansens firma hurtigt vokseværk.
”Vi er kommet langt på at levere et godt produkt – og altid til tiden,” fortæller den danske iværksætter og fortsætter: ”Meget er baseret på tillid. Man skal holde, hvad man lover, og leve op til kundernes forventninger. Hvis ikke vi fra starten havde formået det, havde vi aldrig overlevet,” mener Thomas Harder.
Hans arbejde skabte også opmærksomhed blandt branchefolk i Danmark. Derfor faldt valget på ham, da de kendte mærker HTH og Invita skulle vælge en forhandler til Sydspanien. Sammen med de to store danske virksomheder leverer Harder Johansen alt indenfor køkken, bad og garderobe.
”Oftest ser vi tingene fra en ny vinkel, og finder smarte og funktionelle løsninger. Det er netop denne inspiration man kan hente på vores nye hjemmeside, som vi har arbejdet på længe,” fortæller den danske iværksætter, som personligt giver vejledning og service ved alle byggerier og renoveringer. 
”Vi yder præcis samme service, garanti og standard, som man kan forvente i Skandinavien,” slutter Thomas Harder Johansen.
 
Læs mere på den nye hjemmeside www.harderjohansen.dk og følg firmaet på blandt andet på facebook, hvor der ofte er præmier, konkurrencer og andet spændende inspiration.

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com