Ledigt job: Ejendomsmægler hos Marbella Viewings

 
Arbejdstid: Fuldtid mandag til fredag. I sommerperioden desuden lørdage på skift.
Arbejdssted: El Rosario (Marbella Øst)
 
Indgående erfaring fra ejendomsmæglerbranchen på Costa del Sol er et must.
Sprog: Det er et must, at du taler flydende engelsk, spansk på mellemniveau som minimum – og at du behersker et eller flere af flg. sprog:
Dansk, svensk eller norsk (taler og forstår skandinavisk) - og/eller
- flamsk og/eller
- fransk og /eller
- tysk og/eller
- arabisk
 
Jobbeskrivelse: Fokus på indkommisionering af nye boliger samt salg
Vilkår: Du arbejder som autonomo og fakturerer en fast grundløn - med salgskommission på toppen
Det er et krav, at du møder til tiden, er salgsorienteret og motiveret – at du er organiseret, fleksibel og præsentabel.
Stillingen er på vores dele-kontor sammen med Espana Holiday i El Rosario.
Marbella Viewings' hovedkontor ligger på Golden Mile i Marbella
 
Kontakt Peter for mere information.
Interviews i denne uge og starten af næste uge.
 
Stillingen er ledig med jobstart så hurtigt som muligt.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
634 448 828 / 951 203 838

Design og natur kombineret i enestående omgivelser

Højeste standard til den elegante og luksuriøse Gyldne Mil
 
Den eksklusive urbanisation Benalús kommer til at føje et udsøgt arkitektonisk og moderne look til den i forvejen luksuriøse Gyldne Mil. Benalús forener design og natur i en perfekt harmoni med uforstyrret udsigt til La Concha-bjerget og Middelhavet, der findes blot 100 meter fra urbanisationen.
Med alle de fornødenheder man kender fra et resort, har Benalús materialer i højeste kvalitet og med øje på detalje og finish. De naturlige sten er gennemgående i det udendørs landskab, hvilket gør oplevelsen udenfor i urbanisationen helt exceptionelt luksuriøs og skaber en overdådig måde at nyde livet på. Boligerne udmærker sig med arkitektur med moderne linjer, hvor rummelighed og lys er indarbejdet med højeste prioritet.
 
I urbanisationen er der 5.700 kvadratmeter, som er bebyggelse, og derudover er der 7.000 kvadratmeter grønne arealer. Som på et rigtig ressort har urbanisationen en udsøgt samling af services, der gør, at man kan nyde livet og slappe af. F.eks. er der den store dråbeformede swimmingpool, der er solterrasse i forbindelse med swimmingpoolen fordelt på forskellige niveauer og et overdækket chill out område med udsigt til Sierra Blanca. For sportsudøvere og helseentusiaster har Benalús et funktionelt træningscenter åbent ud mod haveområdet med to områder til maskiner, en aktivitetssal og et eksklusivt SPA-område.
 
Alt dette tilbyder Benalús, uden at negligere sikkerheden i denne urbanisation, der er lukket og overvåges med kameraer. Endvidere er der forindstalleret alarmer i alle boliger, samt automatisk system til kontrol of lys og persienner. Foruden er være praktisk for ejeren, tillader dette også, at man kan lave en simulering af, at boligen er beboet, selvom man er på rejse. Kvalitet og service til dig, der ønsker eksklusivitet på den bedst mulige location.
 
Kontakt
 
Du kan allerede nu besøge salgskontoret, som ligger på Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n N340 / KM 176. Kontakt 951 194 646 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et møde.

Ondt i ryggen eller nattesved - så kan du få hjælp

CareTakes har i Danmark stor succes med salg af Holdnings T-shirts og en nattøjsserie til de varme nætter. Fra maj måned kan CareTakes produkter nu fås i Spanien v/Dansk HøreCenter.
 
Det bliver både muligt efter aftale at komme og prøve produkterne og købe dem, eller man afhente ordre, der er bestilt på hjemmesiden www.caretakes.dk
 
Ondt i ryggen – så prøv en Holdnings T-shirt:

Alle aldersgrupper oplever problemer med dårlig ryg eller smerter i nakke, skulder og lænd. Med Holdnings T-shirten kan man få den rigtige støtte og kropsholdning, og man kan derved minimere smerter i ryg, nakke, skuldre og lænd.

Holdnings T-shirten er designet med en god pasform, således at den passer til forskellige kropstyper. Den fås til både damer og herrer med og uden ærmer i sort og hvid.


 
Nattøj til varme og nattesved

Helt unikt nattøj som hjælper mod varme og sved om natten. Når kvinder kommer i overgangsalderen, hvis man tager medicin i forbindelse med en sygdom eller blot har det varmt om natten, får mange en rigtig dårlig og afbrudt søvn.

CareTakes nattøjsserie kan afhjælpe både varme og nattesved, og samtidig er det super lækkert og dejligt at have på. Nattøjet absorberer sveden og tørrer hurtigt, så man ikke vågner våd og kold. Nattøjet findes til både damer og herrer.


 
Åbent hus onsdag den 23. maj og torsdag den 24. maj kl. 9-15
CareTakes slår dørene op onsdag den 23. maj og torsdag 24. maj kl. 10-15, hvor man kan komme forbi og afprøve produkterne på Paseo Marítimo 5, Blok 2 – Parque Doña Sofia – 29640 Fuengirola – v/Dansk HøreCenter.

Er du forhindret i at komme til åbent hus, så ring på +34 951 239 004 og aftale et andet tidspunkt.
 
Se mere på caretakes.dk

Forårstilbud 2018!!

Book banners i vores tre skandinaviske nyhedsmails, En Sueco, La Danesa og Det Norske Magasinet, inden tirsdag den 10. april og få:

50% rabat

Banner i 5 nyhedsmails, før 300€, Nu 150€
Banner i 10 nyhedsmails, før 500€, Nu 250€

Banner-layout samt oversættelse til svensk, norsk og dansk inkluderet i prisen.
(Ekskl. IVA)
 
Annoncér for din virksomhed i nyhedsmailen, som sendes ud to gange om ugen.
Dit banner kommer med enten onsdag eller fredag og sendes ud til mere end 7000 skandinavere.

Effektiv markedsføring til det skandinaviske marked i Spanien.

Bestil nu!

 
(+34) 952 58 15 53
 
 
newsletter signup banner

Din Brillemand - også når solen skinner

Når du kigger ind til Unioptica på Avda. Jesús Santos Rein, møder du Claus Bentkjær og hans team af optikere og teknikere, som er klar til at hjælpe dig med dit syn. Claus omtaler altid sig selv som brillemand, og som han selv siger, så laver han briller til folk, der har svært ved at se!

Læs mere ...

Velbesøgt golf clinic-event arrangeret af BoConcept Plusstore

Det var i Marbella, at BoConcept Plusstores golfarrangement med Leif Nyholm udspillede sig fredag d. 27. april. Her coachede Leif Nyholm, der er forhenværende træner for Thomas Bjørn, deltagerne i deres individuelle spillestil. Emnerne var alt fra deltagernes kropsholdning, når de slår til bolden, til måling af slagets vinkel og hastighed. Samtlige slag blev filmet, hvorefter de blev analyseret og kommenteret af den kyndige træner.

Læs mere ...

Clínica Dental Noruega udvider sin arbejdsstyrke

Tandlægeklinikken Clínica Dental Noruega har eksisteret siden 2002 med en central beliggenhed ved Den Svenske Kirke i Tres Coronas lige bag Mercacentro i Fuengirola. Klinikken ligger midt i centrum med en fantastisk og stille have uden for vinduet.
 
Tandlæge Catharina Hvid-Hansen ejer og driver klinikken, der fortsat vokser og som nu har tre tandlæger.
 
Siden februar har klinikken udvidet med Eva Söderberg. Eva har tidligere arbejdet som distrikttandlæge i Luleå, Övertorneå samt Sundsvall. Hun har stor erfaring med børnetandpleje og er videreuddannet som teamleder for større tandplejeteams, hvor hun arbejdede som specialist i blandt andet parodontologi.
 
Flytningen til Spanien begyndte med forældreorlov og spanske studier, og arbejde i Norrbotten når hendes barn havde skolefri. Efter at have klaret de spanske krav for medlemskab i tandlægeselskabet, Kollegiet i Malaga, har hun siden februar arbejdet i Clínica Dental Noruega i Fuengirola.
 
I dag er de tre tandlæger, Catharina, Päivi og Eva. Hele personalet taler et skandinavisk sprog, spansk og engelsk og nogle sågar finsk, hvilket giver et herligt internationalt miljø på klinikken.
De behandler alle typer af tandplejeproblemer hos deres patienter og har også et tæt samarbejde med en stor gruppe af specialister, når det er nødvendigt, alt for patientens bedste.
De har en stor tilstrømning af nye patienter, hvilket giver Catharina og Päivi og deres sygeplejersker: Jessica, Elsa, Sofie, Kerstin og Sara, stor glæde at byde deres seneste tilføjelse Eva velkommen.
 
www.clinicadentalnoruega.com - Tlf. +34 952 47 68 80
 

Flexnet - Vil vinde på service

Telefonlinjerne er rødglødende hos Flexnet i Centro Idea. Folk vil høre mere om virksomhedens internetløsninger – og kunderne trækker flittigt på Flexnets kundeservice. ”Vores kunder er spørgelystne og forventer en god service.
Og det er helt i orden med os, for service er et af vores vigtigste konkurrenceparametre, og vi gør alt for at være de bedste.” Ordene kommer fra Mathias og Andreas Svalenström. Det er en af de to brødre, som svarer, når du ringer til Flexnet. De har beskæftiget sig med internetløsninger de sidste 10-12 år – de sidste to år hos Flexnet.
”Vi er glade for vores job, og det er vi primært, fordi vi har glade kunder. Folk sætter pris på let at kunne komme i kontakt med os og blive betjent, uanset om de ønsker information om vores produkter, skal have løst et problem eller have hjælp til at få optimeret deres internet,” forklarer brødrene Svalenström. Det er også Mathias og Andreas, som kommer ud til de nye kunder, hvis de har svært ved at få installeret deres nye internet. Det er en ny service, som Flexnet tilbyder. Generelt er der sket meget nyt siden den spæde start i 2013. ”I et tæt samarbejde med vores udbydere har vi nu fået skabt nogle produkter, som giver den fleksibilitet, vi længe har drømt om og arbejdet for. I dag kan vi tilbyde en skræddersyet løsning til både feriegæster og skandinaver, som bor her hele året eller blot nogle måneder om året,” slutter de to interneteksperter.
Hos Flexnet koster en fiberoptisk løsning med højeste hastighed og ubetinget forbrug 69,95 euro per måned, og så binder man sig kun for 6 måneder.
Til feriegæsten, som kun besøger Spanien kortvarigt, tilbydes mobilt internet til 40 euro for én uge og 60 euro for to uger. Er du her derimod lidt længere tid, kan du surfe og streame for 90GB pr måned til kun 49,95 euro, og så er kontrakten helt uden binding. Alle priser er inklusiv moms.
 
For mere info kontakt Flexnet i Centro Idea
Mandag til fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 12-14
Tel: 952 66 33 00
www.flexnet.es

Sol Eyes har indviet sin nye klinik i Fuengirola

Der var mange, der kom for at lykønske temaet hos Sol Eyes, da klinikken fejrede indvielsen af deres nye lokale i centrum af Fuengirola den 13. marts. Blandt alle besøgende, som blev budt på gode sager som cava, alternativt alkoholfrit, minglede klinikkens specialister såvel som det øvrige personale, der glad svarede på spørgsmål og informerede om behandlinger.
 
Sol Eyes Fuengirola-klinik lå tidligere på Plaza Hispanidad i Los Boliches, men med stigende efterspørgsel voksede klinikken ud af sine tidligere lokaler, og de er nu flyttet til helt nye lokaler midt i Fuengirola, bare et stenkast fra Fuengirolas togstation og madhallen la Galería. Desuden har Sol Eyes også en klinik centralt i Puerto Banús, bare et stenkast fra Plaza Antonio Banderas.
 
Sol Eyes er Costa del Sols eneste nordiske øjenklinik og specialiserer sig indenfor øjenmedicin og kirurgi i verdensklasse. Her træffes blandt andre Petri Oksman (ejer og øjenkirurg), Erja Oksman (ejer og specialistlæge inden for øjensygdomme), Pedro Naranjo Bonilla (øjenkirurg), Jonathan Strauch (øjenkirurg), Jarmo Toivanen (specialist inden for traumatologi og ortopædi) samt Hanna Raitio (specialiseret indenfor æstetisk dermatologi og allergier samt kontrol og fjernelse af modermærker, vorter og hudforandringer).
 
Hos Sol Eyes kan du være sikker på, at du tages hånd om af erfarne professionelle, og du er garanteret at være i gode hænder. For eksempel har Petri og Erja Oxman mange års erfaring med presbyopi- og stæroperationer og laserbehandlinger for at korrigere brydningsfejl. Det skal også tilføjes, at der tales både svensk, spansk, engelsk og finsk på klinikkerne.
Sol Eyes-teamet byder dig velkommen til deres nye klinik i Fuengirola og selvfølgelig også til klinikken i Puerto Banús!
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com