Loft & Roomers til Helmig Koncert

Det var en ubeskriveligt smuk dag med upåklageligt vejr; solen skinnede fra en skyfri himmel og da dag blev til nat, indtog Thomas Helmig scenen for at give sin koncert på Sohail borgen i Fuengirola, Málaga. Iblandt borgens antikke arkitektur var moderne og sofistikerede møbler fra Loft & Roomers. Loft & Roomers er den møbelbutik, der tilbyder bedre kvalitetsprodukter til fornuftige priser, eller, som deres slogan beskriver det, Nordic Living for Less.
 
Deres produkter er defineret gennem “Loft” – simpelt og minimalistisk & “Roomers” – elegance, landligt design, hygge og varme. Det var dette design, der udsmykkede stenvæggene på VIP loungerne under koncerten. Gæster som fodboldstjerne Stig Tøfting, flokkedes til loungen for at nyde de bedste af Thomas Helmigs sange i komforten fra en Samui udendørs sofa eller en Astro indendørs stol, for blot at nævne nogle af modellerne. Begge VIP longes var indrettede til at skabe en hyggelig stemning sammen med kobber-vaser og levende lys i kobberstager.
 
Loft & Roomers har to stilfulde og inspirerende showrooms i Mijas Costa og på den Gyldne Mil i Marbella, hvor du er inviteret til fremvisning af en lang række indendørs og udendørs møbler, der passer til ethvert rum og enhver stil.
Når du besøger deres showrooms, vil du blive mødt af venligt og professionelt personale med en rig erfaring i møbeldesign, som kan hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger til dit behov.
Loft & Roomers byder dig velkommen til at nyde Nordic Living For Less.

Ny økologisk bager med eget bageri

Hvis du har en forkærlighed for en spændstig krumme og en sprød skorpe, samt sætter pris på bæredygtighed og økologi, så skal du kigge forbi Das Brots nyåbnede bageri i Elviria. Den tyske indehaver Birgit Auschner bager selv butikkens brød på deres lille fabrik i Tarifa, hvorefter det bliver fragtet til butikken i Elviria. Flere af Das Brots brød og bagværk bages let på fabrikken, så de bare lige skal have en hurtig tur i ovnen i butikken for at være fuldstændig nybagte og klar til salg. Foruden brød og bagværk finder du også søde sager og pålæg samt delikatesser og vin. Alt sammen økologisk naturligvis. Du kan også nyde en morgenkomplet og en kop kaffe på cafeens inde- eller udeområde. Man finder kort sagt alt, hvad man kan begære fra en rigtig bager, hvad enten det skal være fuldkorn, glutenfri, rugbrød eller bare et ganske almindeligt franskbrød, og Birgit er stolt af at producere sine brød ud fra 0 km-princippet. Det vil sige, at ingredienserne kommer fra lokalområdet. Foruden den nyopnåede butik i Elviria, har Birgit også en butik med samme koncept i Sevilla, der har leveret økologisk brød til de lokale Sevillianere i otte år.
 
”Jeg ser frem til at byde skandinavere, der ønsker et økologisk alternativ til deres rugbrød og bagværk velkomne her i butikken i Elviria,” fortæller Birgit.
Butikken i Elviria finder du på hjørnet ved indkørslen til posthuset.
Åbningstiderne er man til fre 8-18 og lør til søn 9 - 14

Alevante Restaurant og Beach Bar i Marbella Marina

Alevante er en elegant og indbydende restaurant, der ligger på første etage af Real Club Marítimo i marina’en med en fantastisk udsigt og en summende atmosfære.
Restauranten er kommet under ny ledelse, så den nu er del af den verdensberømte Beckett’s Marbella –familie og komplimenterer den fantastiske Marbella Marina.
Med en moderne og kreativ menu, kan du nyde lækre retter inspireret af rejsende fra hele verden, fra solopgang til solnedgang. Kendt for smag og præsentation samt en fantastisk service – restaurant Alevante går hele vejen for at give dig en uforglemmelig middag på havnesiden.

Læs mere ...

Indendørs parkering i kun to klik

Helle Hollis Parkering har netop lanceret en ny forbedret udgave af sin hjemmeside, så det bliver endnu lettere at reservere indendørs parkering.
På den nye hjemmeside kan du lave din parkeringsreservation i kun to klik. Der er 15% rabat, når du reserverer online, og du får en bekræftelse med det samme.
Administrerende direktør Hans Hugo From forklarer, at nu er det muligt at logge sig ind, og se sin Home Owners Club bonus, og anvende denne på sin reservation.

Læs mere ...

Nyt ansigt hos Clínica NorDental i Fuengirola

Clínica NorDental byder velkommen til ny svensk tandlæge, Emil Danielsson, som den 1. april begyndte på klinikken i Fuengirola.
Emil Danielsson kommer oprindeligt fra en lille by udenfor Linköping, og tandlægestudiet blev gennemført i Stockholm. Emil flyttede til Spanien for seks måneder siden sammen med sin kæreste, hvor de valgte Madrid som base, for her at studere spansk og opleve storbyens sus. Men Emil er til lidt mere fred og ro og godt vejr, sommer, sol og strand, så da muligheden var der for at komme til Fuengirola, og at arbejde i et nordisk miljø, slog han til med det samme. Og her er han også nærmere på drømmen om et lille landsted med frugt- og citrustræer.

Læs mere ...

Paskal 3D – den nyeste teknologi til dine øjne, nu muligt hos Óptica Laza

Det drejer sig om det helt nye og originale system med binokulær brydning, som bruger 3D teknologi til at opnå, at vi får en mere præcis måling på kortere tid med større sikkerhed.
Igennem hele synsprøven kan patienten slappe af og følge med i den behagelige passage i farve og i 3D og via cirkulære polaroide filtre placeret lige foran øjnene på patienten, vises forskellige motiver til hvert øje, hvilket gør, at optikeren kan udføre synsprøven tilfredsstillende ved at graduere uafhængigt af patientens svar og derved opnås en behagelig og præcis synsprøve. Der findes med dette program mere end 80 forskellige tests, så man kan få udført en personlig test. Kontakt os for at få en tid og opleve Paskal 3D
 
Optica Laza ligger i Calahonda, La Cala og Fuengirola. Tlf.: 952 935 172 - www.opticalaza.es

Det er sommer og højsæson for ferie og rejser

Går rejsen til EU, er det vigtigt at tage det blå EU-kort med i bagagen. Det blå EU-kort giver dig dækning til hvert EU-lands offentlige sygesikring. Kortet begrænser sig til at dække akut opstået sygdom. Hjemtransport er ikke dækket, hvis du behøver sygetransport for at komme hjem. Her kan du supplere med en privat rejseforsikring. Den skal altid tegnes, inden du begynder din rejse. Rejser du uden for EU, anbefaler vi at du tegner en privat rejseforsikring. Se godt efter forsikringssummen. Skal du til lande i Latinamerika, USA og Canada, kan det godt svarer sig at tegne en forsikring, der har ubegrænset forsikringssum.
 
Pas på med at gøre for meget reklame om dit fravær. Fortæl kun folk, du har stor tillid til, at du skal rejse bort for en periode. Har du Facebook, Instagram osv. kan det være en god idé at holde igen med at offentliggøre dit fravær på internettet. For meget information på de sociale medier er i dag blevet en god informationskilde til kriminelle organisationer og lokale indbrudstyve.
De spanske boligforsikringer dækker ikke dig personligt, når du er på rejse. Derimod er der ofte dækning for dine personlige ejendele, når de er i et sommerhus, en ferielejlighed, et hotelværelse m.m. Smykker og armbåndsure skal som regel have separat forsikring, for at der er dækning.
Selvom det ikke er muligt at udvidde din boligforsikring i Spanien med rejseforsikring, er det stadig en fordel at tegne boligforsikring i et spansk forsikringsselskab, fremfor et forsikringsselskab, der ikke er registreret i Spanien. De spanske boligforsikringer dækker det ansvar, man har overfor andre, hvis man f.eks. bor i lejlighed, og er skyld i at naboen får en vandskade. De dækker også, hvis boligen bliver beskadiget pga. jordskælv eller oversvømmelse. Det er dækninger som udenlandske forsikringer som regel ikke dækker, når de tegner forsikringer for ejendomme i Spanien. Mange spanske forsikringsselskaber har i dag oversat forsikringspolicen og forsikringsbetingelserne til engelsk. Har du tegnet forsikringen gennem Kaas & Kirkemann Forsikringsmæglere, har du også mulighed for at tegne et årligt abonnement på vores 24 timers assistance. Det koster 24,20 EUR, og kan bruges til både bil-og boligforsikringer.
Her vil du altid kunne få hjælp på et skandinavisk sprog, hvis du pludselig har en skade i din bolig eller bil. www.kaaskirkemann.net - Tel.: 952 47 83 83

Tilbage til basis(k)

VitaFakta holder workshop søndag den 4. juni kl. 11-16 i Benalmádena - og vi lægge rud med foredraget Lyt og bliv klogere.
Hvilket miljø byder du dine celler? Hvad er en basedannende og energirig kost? Hvor findes det? Hvordan balancerer du kosten? Hvor meget grønt, frugt, kød, fisk? Hør om hvordan vi booster energi, immunforsvar og hukommelse. Hvorfor er det godt at blende og juice? Hvordan grøn mad ilter kroppen og er super vigtig, når vi bygger kroppen op.

Læs mere ...

Rejsen til dit indre og Intensivt Juice Retreat

”Det giver så meget mening at afholde Rejsen til dit indre og Intensivt Juice Retreat. Vi er dedikerede i vort arbejde med at finde ind til essensen, til kernen, til det egentlige. Når vi føler og fatter sammenhængen mellem det fysiske og psykiske, så rykkes der ved vort ”verdensbillede”. Når vi samtidig spiser sund og ren mad, drikker basisk levende vand, laver energigivende øvelser og guidede meditationer, så sker der banebrydende ændringer, helt ind på celleplan. Det er virkelig dejligt at opleve - og det hele værd.
Vi glæder os!". Sådan siger arrangørerne, Cassandra Marian Larsen og Pernille Knudtzon.

Læs mere ...

Vikingos Minimarket – nu med friske danske mælkeprodukter

”Nu har vi friske, danske mælkeprodukter direkte fra producenten, takket være vores effektive logistik,” fortæller ejeren Brian Hald. Det vil sige, fra mælken lander hos Vikingos Minimarket, har den en holdbarhed på seks dage, og for surmælksprodukterne (dansk skyr, kærnemælk, yoghurt osv.) er der hele 14 dages holdbarhed. Butikken har også frisk, dansk koldskål i flere smagsvarianter, så den danske sommerspise kan nydes hele sommeren lang – kig efter den i køledisken.

Læs mere ...

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29