Vikingos City – Fuengirolas nye danske supermarked og café

At nyde et stykke smørrebrød nær Feriapladsen i Fuengirola er ikke noget nyt for omgivelserne. Nyt er det dog, at smørebrød med mere serveres af Mette Falk Nielsen, indehaver af Vikingos City.
Lokalet, som Mette har etableret sig i, var gennem nogle år også kendt som Restaurant Karen & Martin, hvor mange danskere slog vejen forbi. Og nu igen summer der af liv i lokalet med Mette Falk Nielsen ved roret.
Vikingos Citys ’storebror’ Vikingos Supermarket har nydt stor succes de sidste par år på Mijas-vejen, men Vikingos City er et rigtig godt alternativ, hvis man ikke har bil eller har ærinder i området.
Lokalet åbnede efter endt ombygning den 2. februar efter mange måneders søgen efter det rette lokale i Fuengirola midtby – med stor festbuffet og rigtigt mange besøgende.
 
I Vikingos City finder du et stort udvalg af danske produkter. Der er alt, hvad du har brug for til det skandinaviske køkken. Derudover er der også brødudsalg med rugbrød, franskbrød og wienerbrød samt kager. Cafedelen byder på et attraktivt menukort med kendte danske retter - smørrebrød, pariserbøf, æggekage og meget meget mere, og køkkenet har åbent syv dage om ugen.
 
Mette Falk Nielsen hygger sig meget i sin nye butik, hvor hun er rigtigt glad for den store varierede kundegruppe. Her kommer det voksne publikum, de unge, kunder fra de andre nordiske lande og lidt efter lidt kommer der også flere spaniere, der nysgerrigt kigger forbi, køber lidt første gang og køber lidt mere næste gang. Spanierne sætter også stor pris på de danske varer.

Mette er kommet i sit rette element - hun holder meget af at servicere kunderne, få en snak med dem og være en del af det lokalmiljø, som området indbyder til.
 
Vikingos City er dit nye sted i Fuengirola centrum at købe skandinaviske varer – og Mette byder dig velkommen!
 
Åbningstider
Mandag - torsdag 9.00 - 19.00.
Fredag 09.00 - 20.00.
Lørdag 09.00 - 17.00.
Søndag 10.00 - 17.00.

Du finder dem i det gamle Karen & Martin lige ved Feriapladsen. Tlf.: 627 80 28 50. www.vikingoscity.com
 
 

Helle Hollis støtter Cudeca på niende år

Den 5 februar kunne Christine Fleischer, marketingchef fra Helle Hollis, med stor glæde overrække en check på 800 euros til Cudeca Cancer Care Hospice som komunikations -og fundraising chef Ángel Krebbers tog imod.
Helle Hollis har siden 2010 støttet Cudeca Hospice med et ”Cudeca charity nummer C0001” som giver 15% rabat på billejen, og Helle Hollis donerer 10% af en gruppe C bils lejebeløb til Cudeca Hospice.
Det er takket været vores kunder, at vi kunne overrække dette beløb til Cudeca, udtaler Christine. Beløbet er blevet indsamlet via kampagnen ”Cudeca charity nummer C0001”, som giver 15% rabat på billejen til kunden, og Helle Hollis donerer 10% til Cudeca Hospice. I løbet af de ni år som kampagnen har været igangsat har Helle Hollis haft fornøjelsen til at kunne donere mere end 8000 euros til Cudeca Hospice.

Alle kan hjælpe med at øge dette beløb til Cudeca Hospice ved at anvende charity nummer C0001. Charity nummeret C0001 indsættes i feltet ”Har du en rabatkupon, , promotion eller charity kode” på Helle Hollis hjemmesiden www.hellehollis.com når man skal leje bil.

Cudeca Cancer Care Hospice hjælper flere end 1500 patienter om året med kræft eller andre uhelbredelige sygdomme med palliativ pleje. Pleje og hjælpe programmer som hjemmebesøg, dagscenter, psykologisk hjælp til patienter og pårørende er gratis. Cudeca Cancer Hospice vigtige arbejde er forudsat at de modtage donationer for at kunne blive ved med ”Tilføje dage til livet” til dem, der har mest brug for det.
 

Studio Primero – nu også med dansktalende frisør

Den velrenommerede frisørsalon Studio Primero i Los Boliches er ikke længere en ukendt finsk frisørsalon. Siden salonen åbnede for otte år siden, har den udviklet sig til at være en af skandinavernes favoritsaloner i Fuengirola. Og nu har den trendy salon også en dansktalende frisør, nemlig Sami Lindberg.
”Hos os fokuseres der på at lytte oprigtigt til kundernes ønsker – det betyder meget for os, at kunderne har det godt og vi bruger allergivenlige produkter,” fortæller Sami Lindberg, som begyndte i frisørfaget i Finland allerede da han var 15 år. Derefter flyttede han til Danmark (Sami taler flydende dansk), inden han fortsatte videre til Spanien for 15 år siden. Seija Montsia, salonens ejer, fortsætter: ”Fokus har altid været ’feel good’-stemning og allergivenlige produkter. Sami har jeg kendt i mange år og allerede da jeg åbnede salonen, bad jeg Sami, som jeg ved, har egen erfaring med allergi (ligesom jeg selv) om at arbejde sammen med mig og nu har han endeligt taget skridtet.”
Hos salon Studio Primero er de eksperter i skandinavisk hår og alle er velkomne – uanset alder.
”Til damer tilbydes alt fra klipning af spidser til traditionelle eller moderne frisurer og så sætter vi også har til bryllup og fest. Hvad angår herrer ved vi, at mange efterspørger mere end en maskinklipning, så vi tilbyder selvfølgelig klipninger med saks. Til børn har vi klargjort med TV og film,” fortæller Sami Lindberg. Salonen har også en dygtig kosmetolog, som giver alle mulige behandlinger til ansigt, øjenvipper, fødder og endda også voksbehandlinger med sukker.
Studio Primero arbejder med de bedste allergivenlige produkter såsom shampoo, balsam, styling- og farveprodukter (også plantefarver) fra mærker som Sim Sensitive, Zenz Organic Products og Elumen, sidstnævnte er oxidationsfri hårfarver uden hverken PPD, ammoniak eller ammoniaklugt.
 
Du finder Studio Primero på Av. De Las Salinas 2, Los Boliches (Fuengirola) / +34 626 957 335 / www.studioprimero.com
 

Mojo Estates i Sol for millioner på Kanal 5

Per Mønsted og Jacob Johansen vækker opsigt ved at have etableret et ejendomsmæglerfirma, der spiller på den lange bane og rusker op i nogle, af og til, rigide praksisser. Faktisk er de så bemærkelsesværdige hos Mojo Estates, at et dansk produktionsselskab også har fået øje på dem.

Anderledes eksponering gav pote

I Sol for millioner på Kanal 5 viser Per og Jacob det bedste, Costa del Sol har at byde på.
”Mojo adskiller sig på den måde, at vi er meget proaktive for vores boligsælgere. Vi er derfor også meget synlige i Danmark via vores kampagner på Facebook og på diverse boligplatforme. Faktisk er vi den danske mægler på kysten, der bruger flest markedsføringspenge på sociale medier og 3D-fremvisninger. Og så har vi også en reklameplads i lufthavnen, hvor vi har en decideret stand. Det er uden tvivl vores synlighed, der har fanget TV’s interesse,” fortæller Per Mønsted, det selvfølgelig godt kan se værdien i at blive eksponeret i bedste sendetid på en landsdækkende kanal: ”Vi så det som mulighed for at formidle vores koncept til de danske seere, der ønsker professionel rådgivning, når de skal erhverve sig en feriebolig på Solkysten, men i højere grad appellerer vi til de allerede eksisterende boligejere, der ønsker at sælge og/eller udleje deres boliger via Mojo Rentals. Mojo repræsenterer en ny måde at markedsføre både os selv og vores boliger på. Lidt på samme måde som man kender det fra Danmark - og det håber vi, kommer til udtryk i programmet.”
Som fastboende på Costa del Sol føler både Per og Jacob et vist ansvar over for kysten og vil gerne have den til at fremstå så positivt som muligt. Derfor så de begge en god mulighed for at formidle i programmet på bedste vis, hvorfor de er så glade for at bo her.

Hvad handler programmet om?

I Sol for millioner bliver Per Mønsted og Jacob Johansen fulgt både på job og privatlivet. De har haft et kamerahold efter sig i otte uger, hvor især portrætteringen af det mere fascinerende og eksklusive miljø på kysten har været i fokus. Men der har også været tid til at besøge det autentiske Spanien med naturen og kulturen i højsædet. Serien er på i alt otte programmer, hvor der i hvert program vil være fremvisninger af unikke boliger til primært danske kunder.

Udfordringer under optagelserne

Det har dog krævet sin mand af både Per og Jacob at være ’på’ under de mange optagelser: ”Den største udfordring ved at medvirke har været præmissen, at seerne skal lære os lidt bedre at kende. Vi har haft et kamerahold meget tæt på - og det har været lidt intimiderende og grænseoverskridende til tider. Vi har ikke haft indflydelse på klipningen eller hvordan vi måske selv ønskede at fremstå, så vi er meget spændte på, hvordan både vi og hele Solkysten bliver fremstillet. Der er ingen tvivl om, at programmet er lavet for at underholde, men vi håber selvfølgelig også, at det efterlader lidt seriøsitet og faglighed,” slutter Per og Jacob, som selv glæder sig meget til at se det færdige program for første gang.

Programmet har premiere d. 29. januar på Kanal 5 kl. 21.

Ny medarbejder hos Core Capital Management S.A. Luxembourg

Core Capital byder velkommen til Carsten Bjerg-Petersen, som pr. 15. februar er ansat som Senior Financial Advisor i Core Capital Management S.A.
Carsten Bjerg-Petersen er 44 år og har gennem de sidste 12 år arbejdet som Senior Private Banker hos Danske Bank International i Luxembourg. Tidligere har han arbejdet i lignende stillinger i Schweiz og Danmark, hvorfor han har mere end 20 års erfaring i at hjælpe velhavende kunder i ind- og udland.
 
Carsten udtaler om den nye position, at han i lang tid har haft et ønske om at være fuldt uafhængig i sin rådgivning og ikke være bundet af at skulle sælge et bestemt “produkt” eller have specifikke salgsmål - men kun have kundens interesse i fokus.
 
Core Capital er netop et helt uafhængigt Family Office med base i Luxembourg, og som netop har kunden i fokus. Nøgleord som gennemsigtighed, konfliktfri sparringspartner og en holistisk tilgang til kunders formuestruktur er med til at beskrive Core Capital - og netop denne tilgang fik Carsten til at vælge Core Capital som fremtidig arbejdsplads.
 
Carsten glæder sig til at møde nye som gamle relationer - og fortælle dem, hvor han mener, Core Capital er den rigtige samarbejdspartner, når man skal have styr på sin formue og ikke mindst have investeret sin formue, så man er sikker på at den passer til ens risiko.
 
Carsten Bjerg Petersen kan kontaktes på tlf. +352 691 656 010, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Foredrag, håndlæsning og sjælshealing - Mød Annemaii Roselina Isabella Christensen hos Vitamina i Centro Idea

Foredrag

Til foredraget kommer du ind i Annemaiis verden som personlighedslæser. Hun fortæller om, hvem hun er, hvad hun kan samt hvordan Annemaiis evner anvendes. Der vil være lidt fortællinger om sjove oplevelser, om hvordan hun igennem sit liv altid har mærket andre, og altid troet, at det at tale med dyr og afdøde var noget, alle gjorde. Hun fortæller også om, hvordan det at være spirituel/clairvoyant har været og er for hende i dag. Alle er velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

Håndlæsning

Annemaii er uddannet personlighedslæser v/Krumme håndlæser. ”En læsning er rigtig mange ting, det er dine linjer i hænderne, ovenpå hænderne, dine negle, energierne i hænderne, de forskellige stjernetegn i hænderne og så er det ikke mindst clairvoyance, hvor jeg bruger min klarfølelse, klarhørelse og klarsyn,” fortæller Annemaii.

Bliv klogere på dig selv

”Er du klar til, at vi sammen går dybt, så du kan blive klogere på dig selv, og på hvad der eventuelt blokerer for det, du inderst inde gerne vil og kan? Min læsning går dybt, jeg ser dig og møder dig der, hvor du er i dit liv. Mine læsninger er healende, personlige, dybe og skarpe, og alt bliver sagt med den største kærlighed til lige netop dig,” slutter Annemaii, som påpeger, at du altid har dit frie valg til at bruge det, hun fortæller dig. Det er dit liv og dit ansvar, Annemaii er her blot for at fortælle og hjælpe dig på din vej. Har du et specifikt spørgsmål, tuner hun ind på det.
 
Annemaii glæder sig rigtig meget til at møde jer alle!
 
Foredraget afholdes torsdag den. 21. marts. Håndlæsning/sjælshealing den. 22. og 23. marts.
Book tid hos Vitamina, Centro Idea, Tlf.: 952 58 43 13
 

Designa åbningsreception med pomp og pragt - i Loft & Roomers butik på Mijas-vejen

Det gik ikke stille for sig, da Janne og Johnny Thomsen åbnede deres nye, store køkkenbutik på Mijas-vejen. Butikken er en shop-in-shop i Loft & Roomers butik og naturligvis havde Loft & Roomers også gjort deres for, at butikken fremstod knivskarp med masser af gode tilbud. Alle sejl var sat til for at de mange gæster kunne få en fantastisk eftermiddag og være med til at fejre Designas åbning. Auralyn Waves sørgede for musikken, vine fra La Cuenta behagede ganen og herlige kanapeer fra Chili Gourmet mættede maverne.
 
Åbningen blev et tilløbsstykke, hvor interesserede fra hele Costa del Sol dukkede op for at hilse på, hygge sig og blive inspireret af de mange flotte udstillingskøkkener, der stod flot side om side med Loft & Roomers moderne møbler i skandinavisk stil. Der blev ’festet’, hygget og sludret til langt ud på aftenen, og flere af de besøgende gik derfra med nogle rigtig gode køkkentilbud. At dømme efter ordrebogen, bliver det i hvert fald et travlt forår for Designa.
 
Nåede du ikke forbi receptionen? Du kan stadig nå at få 25 % rabat på køkken, bad og garderobe indtil 30. marts
 
Velkommen hos Designa og Loft & Roomers!
 
Åbningstider man. – fre. 10 - 19, lør. 10 - 14

+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ● www.designa.dk
 

Fernisering med malerier af Johnny Madsen og Steen Karlsen

Læg vejen forbi til et glas og lidt snacks, når Johnny Madsen og Steen Karlsen udstiller deres værker i Gilda og Steen Karlsens hus i Carvajal den 16. februar kl. 14 -16.
Johnny har udstillet i Galleri7 siden 2003, og det er også blevet til et nært venskab med ejerne Steen og Gilda Karlsen. Gennem de sidste seks år er turen hvert år draget mod de varmere himmelstrøg på Costa del Sol. De første år i La Cala, hvor Johnny og Steen malede mange timer sammen i fælles atelier, men nu foregår det i huset i Carvajal.
På udstillingen vil der blive vist få udvalgte malerier af Johnny og de malerier, som Steen har malet gennem flere ophold, i løbet af det sidste års tid.

De to kunstnere

Johnny er, som vi ved, stadig en kæmpe succes på den danske rock scene og en meget, meget succesfuld kunstmaler. Han maler portrætter eller figurer men ikke i traditionel forstand, mere som en grundform.
Steen har i 2018 leveret malerier til bl.a. præsident Obama og vores egen kronprins Frederik. Steen har levet af sit maleri siden 2003 og har efterhånden leveret til mange forskellige lande, bl.a. Schweiz, USA, Litauen, Taiwan og Frankrig. Han fik sit store gennembrud i 2011, med sine ”Musikalske Penselstrøg”, hvor han malede malerier til musik af Johnny Madsen, Allan Olsen og nu afdøde Benny Andersen.
 
Ferniseringen finder sted d. 16. februar kl. 14 – 16. Alle er velkomne.

Calle Carvajal 5, urb. Balcón de Benalmádena, 29630 Benalmádena

Tlf.: +45 22 29 14 07 – www.galleri7.dkDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Designa holder kæmpe åbningsfest den 15. februar!

NEW Designa LD februar 2019 img
Nu er tiden endeligt kommet, hvor Designa kan byde velkommen til deres første butik på Costa del Sol. Designa tilbyder køkkener, bad og garderobe i moderne og lækker skandinavisk stil.
Køkkenbutikken er etableret som en shop in shop i Loft & Roomers’ butik på Mijas-vejen, og både Designa og Loft & Roomers oplever det som en kæmpe fordel at kombinere køkkener og garderober med møbler og brugskunst.
Åbningsfesten finder sted d. 15. februar, men selve Designa-butikken åbner allerede den 1. februar, hvor deres store udvalg vises frem. Der er noget for enhver smag og for ethvert behov. Så går du med køkkentanker eller overvejer du nyt bad eller garderobe, så er det bare at kigge ind til Designa. Åbningstilbuddene er også i særklasse. Du får nemlig 25 % rabat på bestillinger, som foretages inden 15. marts - levering og montering kan sagtens aftales at finde sted på et senere tidspunkt.
Men kig forbi, når Designa inviterer til deres store åbningsfest fra kl. 15.00 – 19.00 d. 15. februar. Der er live musik fra Auralyn Waves, smagfulde og interessante vine la La Cuenta Vinos og de altid lækre tapas fra Chili Gourmet.
Hos Designa får du totalløsninger inden for køkken, bad og garderobe i lækkert, skandinavisk design. Det vil sige, at du får installation, opsætning osv. med, så du ikke skal stå for noget som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gør, at leveringstiden er ekstremt kort. Er du typen, der foretrækker selv at opsætte og samle dit køkken, kan vi også sagtens tilbyde denne mulighed. Så afhenter du blot din bestilling på lageret til en pris, der godt kan slå IKEA-priser.”
Velkommen hos Designa Køkkener.
 
Åbningstider man – fre 10 - 19, lør 10 - 14

+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.www.designa.dk
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com