BoConcept søger: SALES ASSOCIATE / INTERIOR DESIGNER eller STORE MANAGER

Looking for a job as a Sales Associate / Interior Designer or Store Manager in a busy scandinavian design furniture store with a wide audience?

 
Are you super service minded, creative, have plenty of drive, can sell and not afraid of being first man/woman på the floor? Then you are maybe the right candidate!
 
We are looking for a new team member with the following skills for:
 

Sales associate / interior designer:

Experience with sales
A friendly and energetic personality with customer service focus
Availability to work flexible store hours
Creative and self motivating
English & Spanish speaking (French, Dutch & German are a bonus)
 

Store Manager:

Experience with motivating / coaching individually and på team level. Further to have experience from retail bussiness or similar service oriented relations.
 
If it sounds interesting to you, then we can offer a exciting job with a lot of resposability and space to create your own work day. You will be responsable for achieving individual sales targets, day to day sales, interior design graphics and a lot more.
 
Send CV & Application to Jan Petersen ( Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. )
 
BoConcept

Dania Care drives nu af Jette Dohm Kristiansen

Jette har overtaget Dania Care, som i mange år har hjulpet danskere på Costa del Sol, der har haft problemer med helbredet af større eller mindre grad.

Jette er social- og sundhedsassistent og har 31 års erfaring fra Danmark, hvor hun helt specifikt har arbejdet på hospital, i hjemmeplejen og i psykiatrien i Midtjylland. Derudover har hun arbejdet med genoptræning af folk med hjerneskade.

”De services, jeg tilbyder, afhænger meget af patientens behov. Det hele er på patientens præmisser, kan man sige. Nogle har behov for et tryghedsopkald om morgenen, andre skal bruge hjælp til indkøb og administrering af medicin. Derudover er der vanlig hjemmepleje som hjælp til personlig hygiejne samt rengøring. Nogle mennesker har blot brug for hjælp til madlavning og råd omkring kost og vejledning. Det hjælper jeg også med,” fortæller Jette, der har boet på Costa del Sol i godt tre år nu.

Tidligere var det Dan og Dorte, som drev Dania Care, men da de ønskede at tage tilbage til Danmark, kom Jette ind i billedet. ”Det var nærmest lidt af en tilfældighed, at jeg blev kontaktet af Dan og Dorte og så fik vi arrangeret, at jeg overtog Dania Care. Det er et halvt år siden nu,” fortæller Jette begejstret.

Endvidere hjælper Jette også til, hvis man har behov for råd og vejledning angående hjælpemidler. ”Ofte ved folk ikke, at der faktisk findes hjælpemidler, der kan afhjælpe deres problemer i hverdagen. Det er ikke altid nødvendigt at købe hjælpemidlet, sommetider er det nemlig blot en periode, personen har brug for aflastning, og så kan produkterne blot lejes,” fortælle Jette, som har kontakt til flere virksomheder, der både sælger og udlejer hjælpemidler. ”Det kan være fornuftigt at have en med, som kender dine behov og dit hjems indretning, hvis man skal investere i hjælpemidler – om det så er for en kortere eller længere periode.”

Jette kan kontaktes for en uforpligtende samtale om dine behov på:
+34 622 590 162
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

DanÓptica i Fuengirola udvider teamet med endnu en dansk optiker

Teamet bag DanÓptica: Diego Guillén Rodríguez, Tine Kastrup, Juana Pérez García og Peter Steen Scheller.
 
Den 2. maj tiltrådte Peter Scheller som optiker hos DanÓptica i Fuengirola. Peter Scheller har mange års erfaring fra faget - han blev uddannet optiker i 1994, og de sidste 8 år har han arbejdet i Kuwait som trænings- og uddannelseschef for en stor optikerkæde. Han er ankommet fyldt med energi og er klar til at møde sine nye kunder her på Costa del Sol. Peter er en all-round optiker med erfaring indenfor alle aspekter og med en ekstra stor ekspertise i specielt progressive glas.
At komme til Fuengirola fra Kuwait, via et kort ophold i Tyrkiet og Danmark, lyder nok som, at Peter udover optiker også kan betegnes som en slags opdagelsesrejsende med lyst til at finde nye horisonter. Da vi mødte ham hos DanÓptica, fik vi dog at vide, at Costa del Sol ikke er et helt nyt sted for Peter. Hans forældre købte allerede i 1979 et hus i Estepona, så minimum to gange om året siden da, har Peter besøgt Costa del Sol og er bekendt med området samt har set den udvikling, der er sket langs kysten. Han og familien, som består af kone og to børn, er allerede efter blot en måned faldet godt til i deres nye omgivelser.
 
Peter glæder sig til, sammen med teamet hos DanÓptica, at servicere kunderne og hjælpe dem med at få det optimale ud af deres synsevner. Peter har en herlig personlighed, meget åben, snakkesalig, livlig, interesseret og super ærlig omkring sine produkter og de ydelser, han leverer. Så du kan trygt kigge forbi DanÓptica, og så kan Peter rådgive dig i at finde dine nye briller eller linser.
 
Du finder DanÓptica i Fuengirola lige overfor togstationen.
+34 952 58 39 10
www.danoptica.com
 
 
 

Golfskole-event med Leif Nyholm arrangeret af BoConcept/Plusstore

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da BoConcept havde inviteret til Golf-arrangement med Leif Nyholm fredag den 26. april på Atalaya Golf.
 
16 glade deltagere stod tidligt op fredag den 26. april for at være klar til Golf-skole med Leif Nyholm. Golfskolen var et event arrangeret af BoConcept/Plusstore og begyndte præcist kl. 07.45 med en hurtig kop kaffe og croissant, og derefter var deltagerne klar til at tee ud kl. 08.00 på Atalaya Golfs Old Course, en bane der tilbyder en underholdende runde, med faste greens og smuk udsigt. Med sine brede fairways og store, hævede greens giver denne championship-golfbane en udfordring til golfspillere på alle niveauer. 
Efter en god formiddag på banen var der tid til frokost, inden at Leif Nyholm og en af Atalayas pro-trænere var klar til at tage sig kærligt at de 16 deltagere. Deltagerne var delt op i to grupper. Mens gruppe 1 blev grundigt trænet igennem af Leif Nyholm var den anden gruppe på putte-banen og fik træning i kort spil sammen med Atalaya Golfs professionelle træner. Derefter var der tid til kaffe og kage, hvorefter det var gruppe 2´s tur til at nyde godt af Leif Nyholms ekspertise.
 
Leif Nyholm, der er forhenværende træner for Thomas Bjørn, er selv bosat i spanske Alicante, og han coachede dagen igennem deltagerne i deres individuelle spillestil. Som i 2018 var emnerne alt fra deltagernes kropsholdning, når de slår til bolden, til måling af slagets vinkel og hastighed. Samtlige slag blev filmet, hvorefter de blev analyseret og kommenteret af den kyndige træner.
 
Under dagens træning var Leif Nyholm kærlig men bestemt overfor sine elever. ”For langt til højre. Hold fødderne parallelle. Du skal svinge igennem. Prøv at holde sådan her. Ret dig op etc.” Når det var rigtig godt, kom han med opfordringer som for eksempel: ”Ja, sådan skal det være, du kan jo godt.” Leif Nyholm var ikke bleg for at kommentere elevernes præstation og havde gennem hele dagen en krævende men opmuntrende attitude. ”Jamen, hvis du havde hørt efter og gjort, som jeg sagde, så var bolden ikke røget så langt mod højre.” Som en af deltagerne sagde: ”10 minutter med Leif Nyholm er hårdere end at spille 18 huller.”
Dagen på Atalaya Golf var velsignet af vejrguderne, og de 16 deltagere havde en fantastisk og lærerig dag. Den lange dag blev afsluttet med en dejlig middag på Atalaya Golf Clubs Restaurant. Alt i alt en lang men dejlig dag for de 16 deltagere.
 
Tlf.: +34 951 242 092 / +34 951 492 727
 

Spain Holiday.com skifter ejerskab og styrker deres virksomhedsstrategi

Udlejningsplatformen for ferieboliger, Spain-Holiday.com, har i mange år været ejet egenhændigt af Claus Sørensen. Nu får Claus dog selskab af Jan Dal Lehrmann, Kenneth Andersen og Jannich Friis Petersen i ejerskabet, da de hver især nu ejer 25 % af virksomheden.
 
”Skiftet i ejerskabet vil styrke aktiviteten i Spain-Holiday.com takket være input og viden fra de nye medejere, som har erfaring med digital markedsføring, know-how og strategiske visioner,” udtaler Claus Sørensen.
Den nye ejerfordeling trådte i kraft 1. april og er et skridt, som vil styrke Spain-Holiday.com’s evne til at lægge en strategi for en stærk performance i de kommende år. ”Med tilføjelsen af Jan, Kenneth og Jannich til virksomheden vil vi kunne styrke vores brands værdi og betydning på det spanske marked og vi har mulighed for at udvikle en endnu mere ambitiøs udvidelsesplan. Tilsammen har de fire ejere nemlig adskillige års erfaring i at styre online virksomheder i Europa samt viden indenfor udvikling af nichemarkeder og nye markeder,” tilføjer Claus Sørensen.
 
Spain-Holiday.com har haft hovedkontor i Málaga siden 2002, har 35 ansatte og arbejder fortsat på at udvikle konceptet indenfor udlejning af ferieboliger i Spanien.
"Spain-Holiday.com har udlejningsboliger i alle prisklasser, uanset om du er til badeferie eller byferie. Bookingen foretages via Spain-Holiday.com men i direkte kontakt med ejerne, som altid gerne deler anbefalinger af gode restauranter, barer og seværdigheder i nærheden. Teamet hos Spain-Holiday.com hjælper også altid gerne til med gode fif og svar på alle spørgsmål, du måtte have på din ferie i Spanien." udtaler CEO, Jannich Friis Petersen.

Flere og billigere flytninger mellem Danmark og Spanien

Transport ESDK og AB Cargo indgår et nyt tæt samarbejde.
 
Det skal sikre ugentlige afgange mellem Danmark og Spanien og samtidig give markedets bedste pris på flyttegods. ”Vi har begge kæmpet med logistikken, med køre-hviletidsreglerne, med fleksibiliteten og med at holde priserne helt nede,” fortæller Ole Steen Seested, som de sidste par år har kørt flittigt mellem Danmark og Spanien.
 
Fremover skal han blot midtvejs op i Frankrig. Her mødes han med Anders Bundgaard fra AB Cargo, som har flyttegods med fra Danmark. De bytter trailer og fortsætter hver deres vej. ”Den vej rundt vinder vi tid og fleksibilitet, så vi nu kan tilbyde afgange fra både Danmark og Spanien hver mandag. Og samtidig kan vi nøjes med én chauffør, som virkelig kan mærkes på priserne,” fortæller Anders, som de sidste otte år har arbejdet som flyttemand og nu står bag AB Cargo.
 
En flytning koster 1.245 kroner / 167 euro pr. kubikmeter, hvilket svarer til otte til ti flyttekasser. Prisen inkluderer moms, godsforsikring samt afhentning og levering til døren.
 
”Tillid er et nøgleord, når man skal vælge flyttefirma, så se gerne de mange kommentarer og anmeldelser, vi begge har fået på vores Trust Pilot og facebook-side,” slutter Ole Steen Seested.
 
For mere info og tilbud kontakt:
www.transport-esdk.com 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Tlf: +34 645 316 507 / +45 53 85 02 54

Få rabat på kommuneskatten med ’el empadronamiento’

”Mange kommuner annoncerer med store rabatter - hyppigt 30 % på de lokale skatter og afgifter som f.eks. ejendomsskatten, renovationsafgiften, bilafgiften m.v. - hvis man indskriver sig i folkeregisteret (el Padrón). Tilskrive sig kan enhver, der har købt en bolig. Fordelene gælder også garage, opbevaringsrum og tilliggende parceller,” fortæller advokat Elizabeth Dover Petersen, som har hjulpet mange af sine klienter med indskrivelsen.
 
”Mange tror, at man så bliver fuldt skattepligtigt i Spanien, men det gør man kun, hvis man overholder sig over seks måneder i Spanien om året. I de spanske skattelove er der ingen bestemmelser, som automatisk forbinder registreringen i folkeregisteret med pligten til at betale fuld skat. Der er ingen direkte forbindelse mellem disse institutioner,” fortæller Elisabeth, som har hjemmel i Marbellas borgmester Ángeles Muñoz bekendtgørelse overfor Málagas konsulære korps, der bekræftede dette. Det samme har flere andre borgmestre senere tilkendegivet under tilsvarende møder, eksempelvist Fuengirolas Ana Mula.
 
Sådanne rabatter reducerer naturligvis den enkelte kommunes indtægter, men det kompenseres ved, at kommunen modtager et større refusionsbeløb fra staten, idet refusionerne netop baserer sig på antallet af folkeregistrerede i kommunen.
 
Henvend dig på dit lokale rådhus og medbring pas og skøde. Spørg efter "el Padron/el padronamiento".
 
Elizabeth2
 
Elizabeth Dover Petersen
Tlf. +34 952 661 200
 
 

Core Capital åbnede nyt kontor i Marbella

Foto: Ole Korva, Nils Brolund, Carsten Bjerg-Petersen, Mie Christiansen, Jacob Kjelgaard og Jesper Hertz.
 
Den 7. maj bød Core Capital nye som gamle venner, forretningsforbindelser og nysgerrige til at lægge vejen forbi deres nye flotte kontor på Centro Plaza i Nueva Andalucía.
Core Capital, der har deres hovedkontor i Luxembourg, har gennem længere tid haft ønske om at etablere et kontor i Marbella-området, så de kunne være fysisk tilstede i det lokalområde, hvor deres kunder bor og opholder sig det meste af året.
 
Core Capitals lokale repræsentant Jesper Hertz, tog sammen med en stor del af teamet fra Luxembourg imod dagens gæster, der nød nogle hyggelige timer, med gode vine, Möet & Chandon-champagne samt en eksklusiv catering fra Chili Gourmet.
 
Nye som gamle kunder vil blive taget godt imod på kontoret i Centro Plaza af Core Capital, der er uvildige rådgivere indenfor alle områder af finansiel planlægning.
 
Core Capital kan kontaktes på tlf. +34 609 507 256
 
 

Vikingos City i Fuengirola - egen selvejet butik

 
Når du handler i Vikingos City i Fuengirola, er det normalt Mette Falk Nielsen eller en fra teamet bag Vikingos City, der betjener dig. Men du skal ikke være i tvivl om, hvem det er, der står bag. Det er nemlig Mette Falk Nielsen, der er bossen, det er hende, der ejer Vikingos City, det er hende, der bestemmer, det er hende, der bestiller varer og det er hende, der sørger for, at du kan få danske varer i hjertet af Fuengirola.
 
Vikingos City2
Mette Falk Nielsen foran Vikingos City i Fuengirola. 
 
Og netop vareleveringen og leveringsstabiliteten ligger Mette meget på sinde. Hun importerer selv alle sine varer direkte fra Danmark til Fuengirola centrum, hvor du finder Vikingos City lige ved siden af Feriapladsen. For det er vigtigt med leveringsstabiliteten, da det er vigtigt for kunderne, at varerne kommer regelmæssigt hver uge, så man ved, at der altid er friske varer på hylderne. Mette Falk Nielsen benytter sig af det meget anerkendte danske transportfirma Niels Pagh Logistics A/S, der har været Mettes transportpartner næsten siden den officielle start den 3. januar. Dermed ved Mette, at de varer, hun har bestilt, og som kunderne venter på, også når frem sikkert, stabilt og til tiden, uden at kølekæder m.m. er blevet brudt.
 
Mette Falk Nielsen har også indgået er kædesamarbejde med Supergros i Danmark, som er en del af Dagrofa-gruppen, der leverer varer til en masse store dagligvarebutikker i Danmark som f.eks. SPAR og Magasin.
 
Du kan også blive medlem hos Vikingos City, hvor du med medlemskortet får 5 % rabat hver gang du handler der. Og som sagt, dette kort kan du kun bruge i Vikingos City. Du kan til gengæld få rabatten allerede fra det første køb. Så du skal bare aflevere dit navn og din e-mailadresse til Mette eller en fra temaet hos Vikingos City, så er du blevet medlem.
 

Vikingos City 

Du finder Vikingos City i Fuengirola i det gamle Karen & Martin lige ved Feriapladsen.
Parkering lige ved døren.
Telefon 627 80 28 50

Dansk TV hos Electronbox/PC Doctor

Electronbox /PC Doctor har længe været virksomheden, man henvendte sig til, når man skulle bruge TV-løsninger. Uanset om du har brug for en ny TV-boks eller om du har en i forvejen, som kan bruges, kommer der en kvalificeret tekniker fra Electronbox/PC Doctor hjem til dig, installerer og konfigurerer – og sikrer sig, at alt er vel. Foruden et hav af udenlandske kanaler har TV-pakken 85 danske kanaler at vælge imellem.
Ejerne Ana og David Maltby flyttede for nylig kontoret endnu tættere på centrum - til Avenida Jesús Santo Rein, lige ved det røde marked. ”Det har været ganske fornuftigt for vores forretning,” siger David Maltby, som også gerne tager hjem til kunder, der har brug for hjælp til computer eller laptop. Alternativt kan du tage din computer, Mac, tablet eller lignende med til Electronbox/PC Doctor for reparation, service, opdatering eller sikkerhedsinstallationer. Virksomheden producerer og vedligeholder også hjemmesider, e-mail hosting og sky-services.

Brug for ny computer?

”Som noget helt nyt sælger vi istandsatte computere fra både Mac, HP, Dell, Lenovo med flere. Det er modeller, som virksomhederne ikke får solgt nok af, før den nye model kommer på markedet, så det er altså muligt at få god kvalitet for få penge,” fortæller David og tilføjer, at computerne er dækket af deres respektive virksomheds garanti, og at Electronbox/PC doctor giver gratis overflyttelse af data fra kundens gamle computer til den nye samt at de tilbyder gratis service den første måned. Herefter kan der tilkøbes månedlig it-service.
”Vi kan ikke konkurrere med priserne i et supermarked, men når det kommer til personlig service overhaler vi så absolut de store butikker.”

Brug for en pålidelig telefonservice?

Som noget helt nyt tilbyder Electronbox/PC doctor også telefonservice fra firmaet Lobster. Du betaler en fast pris hver måned, som starter fra 12 €. Herefter kan du gå på nettet og ringe og sms’e ubegrænset til 11 lande, herunder Danmark. Al service er på engelsk og har du brug for at sætte servicen på pause, hvis du f.eks. skal til Danmark.
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: 952 591 071

Avenida Jesús Santo Rein 11, "Vega 1" local 1.
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com