Helle Hollis car rental - Her får du den bedste start på din ferie!

Det danske biludlejningsfirma, Helle Hollis, har udvidet sin flåde til 1500 udlejningsbiler, og er klar til det store sommer ryk ind.
 
I løbet af foråret har Helle Hollis fået leveret flere hundrede nye biler og mange modeller, deriblandt den meget populære SUV. I SUV modellen kan Helle Hollis blandt andet tilbyde Opel Mokka X, Citroen C3 Aircross, Peugeot 2008 eller Opel Grandland.

Læs mere ...

Nye kollektioner hos LOFT & ROOMERS

LOFT & ROOMERS er beliggende på Den Gyldne Mil i Marbella og i Mijas, og nu fornyes deres butikker med nyt inventar. Denne sommer vil du finde eksklusive produkter til priser, der ikke er til at slå!
 
I deres to stilfulde og inspirerende showrooms i Mijas og Marbella bydes klienter velkommen indenfor til et førstehåndsindtryk af det store udvalg af indendørs- og udendørsmøbler, der passer til ethvert rum og enhver have og terrasse. For nylig tog de to showrooms også en række udendørsmøbler ind til priser, der simpelthen var for gode til at gå glip af. De har også tilføjet et udvalg af nyt tilbehør til kollektionerne lavet af genbrugsglas for at kunne skåne miljøet, med et upåklageligt design.
 
Hvad angår senge tilbyder deres kollektion bedre støtte til alle fem af kroppens zoner, hvilket giver en sundere søvn. Ved at have 95 % af lageret i deres varehus og ved at tilføje gratis og hurtig levering behøver kunderne ikke vente i ugevis for at kunne nyde deres møbler. Og det eneste, kunderne selv skal sørge for, er at nyde livet på Costa del Sol.
 
Kunderne hos LOFT & ROOMERS spænder fra nationale til internationale kunder, der søger at få møbleret deres hjem eller lejeboliger med produkter af høj kvalitet, i smart og trendy skandinavisk design til små penge. Hvis du ønsker at få indrettet et helt hjem, tilbyder LOFT & ROOMERS også totale møbelpakker. Disse pakker er en fantastisk måde at få alt, hvad du behøver, uden at skulle jage frem og tilbage til forskellige butikker. De skræddersyede pakker rangerer fra Basic, Plus og Deluxe.
 
LOFT & ROOMERS byder alle velkomne i deres showrooms i Mijas og Marbella. Hvad end det drejer sig om ny sofa, seng, spisebord eller tilbehør, er de sikre på, at du vil finde, hvad du søger. Der er nemlig stilarter, der passer alle, gode priser, kundeservice på topniveau og altid gratis kaffe, så du kan shoppe rundt i hjemlige omgivelser.
 
www.loftroomers.com - 952 66 41 70 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Ledigt job: Ejendomsmægler hos Marbella Viewings

 
Arbejdstid: Fuldtid mandag til fredag. I sommerperioden desuden lørdage på skift.
Arbejdssted: El Rosario (Marbella Øst)
 
Indgående erfaring fra ejendomsmæglerbranchen på Costa del Sol er et must.
Sprog: Det er et must, at du taler flydende engelsk, spansk på mellemniveau som minimum – og at du behersker et eller flere af flg. sprog:
Dansk, svensk eller norsk (taler og forstår skandinavisk) - og/eller
- flamsk og/eller
- fransk og /eller
- tysk og/eller
- arabisk
 
Jobbeskrivelse: Fokus på indkommisionering af nye boliger samt salg
Vilkår: Du arbejder som autonomo og fakturerer en fast grundløn - med salgskommission på toppen
Det er et krav, at du møder til tiden, er salgsorienteret og motiveret – at du er organiseret, fleksibel og præsentabel.
Stillingen er på vores dele-kontor sammen med Espana Holiday i El Rosario.
Marbella Viewings' hovedkontor ligger på Golden Mile i Marbella
 
Kontakt Peter for mere information.
Interviews i denne uge og starten af næste uge.
 
Stillingen er ledig med jobstart så hurtigt som muligt.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
634 448 828 / 951 203 838

Design og natur kombineret i enestående omgivelser

Højeste standard til den elegante og luksuriøse Gyldne Mil
 
Den eksklusive urbanisation Benalús kommer til at føje et udsøgt arkitektonisk og moderne look til den i forvejen luksuriøse Gyldne Mil. Benalús forener design og natur i en perfekt harmoni med uforstyrret udsigt til La Concha-bjerget og Middelhavet, der findes blot 100 meter fra urbanisationen.
Med alle de fornødenheder man kender fra et resort, har Benalús materialer i højeste kvalitet og med øje på detalje og finish. De naturlige sten er gennemgående i det udendørs landskab, hvilket gør oplevelsen udenfor i urbanisationen helt exceptionelt luksuriøs og skaber en overdådig måde at nyde livet på. Boligerne udmærker sig med arkitektur med moderne linjer, hvor rummelighed og lys er indarbejdet med højeste prioritet.
 
I urbanisationen er der 5.700 kvadratmeter, som er bebyggelse, og derudover er der 7.000 kvadratmeter grønne arealer. Som på et rigtig ressort har urbanisationen en udsøgt samling af services, der gør, at man kan nyde livet og slappe af. F.eks. er der den store dråbeformede swimmingpool, der er solterrasse i forbindelse med swimmingpoolen fordelt på forskellige niveauer og et overdækket chill out område med udsigt til Sierra Blanca. For sportsudøvere og helseentusiaster har Benalús et funktionelt træningscenter åbent ud mod haveområdet med to områder til maskiner, en aktivitetssal og et eksklusivt SPA-område.
 
Alt dette tilbyder Benalús, uden at negligere sikkerheden i denne urbanisation, der er lukket og overvåges med kameraer. Endvidere er der forindstalleret alarmer i alle boliger, samt automatisk system til kontrol of lys og persienner. Foruden er være praktisk for ejeren, tillader dette også, at man kan lave en simulering af, at boligen er beboet, selvom man er på rejse. Kvalitet og service til dig, der ønsker eksklusivitet på den bedst mulige location.
 
Kontakt
 
Du kan allerede nu besøge salgskontoret, som ligger på Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n N340 / KM 176. Kontakt 951 194 646 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et møde.

Hvordan er små og mellemstore firmaer beskyttet mod den nye databeskyttelseslov?

Der er vist ingen internetbruger i hele EU, der er i tvivl om, at en ny lov vedrørende databeskyttelse er trådt i kraft den 25. maj i år. Hvor mange gange har du inden for den sidste måned givet din accept, for at kunne få lov til at se en hjemmeside? Inden du gav din accept, læste du da den meget lange og juridiske forklaring vedrørerende databeskyttelsesloven? Om vi er mere beskyttede nu som forbrugere og EU-borgere, end vi var, før lovgivningen trådte i kraft, kan kun fremtiden vise. 
Pernille Kaas fra Kaas og Kirkemann var på kursus i Boston sidst i maj. Debatten gik højt i USA. Vil den europæiske databeskyttelseslov reelt give forbrugeren mere beskyttelse, og rammer den ikke alle de små og mellemstore erhvervsdrivende for hårdt? Ligesom i Europa er antallet af små og mellemstore firmaer i USA langt større end antallet af store multinationale virksomheder. Er du erhvervsdrivende, er der derfor grund til at være på vagt over for den nye lovgivning, idet de økonomiske følger pga. overtrædelse af lovgivningen er nok til at lukke de fleste mindre virksomheder. Dit kunderegister kunne for eksempel blive hacket eller en medarbejder kunne komme til at tale over sig. Sandsynligheden for, at din virksomhed bliver udsat for et cyber attack, er i dag større end sandsynligheden for et indbrud. Ikke engang Mærsk og de store banker undgår at blive hacket. Efterspørgslen på forsikringer, der dækker cyber attacks og overtrædelse af databeskyttelsesloven, er stigende. Flere forsikringsselskaber i Spanien tilbyder allerede dækning mod begge risici, hvilket er en god nyhed for alle, der har et kunderegister og opbevarer personlige oplysninger om sine kunder.
 
Der findes løsninger, både hvis du vil beskytte dig mod cyber attacks og sanktioner – kontakt Kaas og Kirkemann for mere information:
 
952 47 83 83 - www.kaaskirkemann.com

De første boliger er solgt i nyt projekt i Torreblanca

Rigtig mange kunder ønsker at være uafhængige af bil og kunne gå til alle faciliteter indenfor 10-15 minutter. Det tilbyder Palm Beach Torreblanca. Togstationen i Torreblanca ligger bare nogle minutter fra boligområdet, noget som gør det enkelt at komme med tog fra Malaga lufthavn. Dette projekt er tilpasset det skandinaviske markeds ønsker og krav til solrige terrasser og privat have, samt flotte fællesarealer med bl.a. opvarmet infinity pool og gym direkte nedenunder denne. Og så har alle boliger en flot panoramaudsigt.
”Der findes ganske enkelt ikke nogen lignende projekter eller boliger i samme kvalitet i dette skønne område,” fortæller Salgsleder på Costa Del Sol, Simen Enggrav Iversen.

Læs mere ...

Din Brillemand - også når solen skinner

Når du kigger ind til Unioptica på Avda. Jesús Santos Rein, møder du Claus Bentkjær og hans team af optikere og teknikere, som er klar til at hjælpe dig med dit syn. Claus omtaler altid sig selv som brillemand, og som han selv siger, så laver han briller til folk, der har svært ved at se!

Læs mere ...

Velbesøgt golf clinic-event arrangeret af BoConcept Plusstore

Det var i Marbella, at BoConcept Plusstores golfarrangement med Leif Nyholm udspillede sig fredag d. 27. april. Her coachede Leif Nyholm, der er forhenværende træner for Thomas Bjørn, deltagerne i deres individuelle spillestil. Emnerne var alt fra deltagernes kropsholdning, når de slår til bolden, til måling af slagets vinkel og hastighed. Samtlige slag blev filmet, hvorefter de blev analyseret og kommenteret af den kyndige træner.

Læs mere ...

Clínica Dental Noruega udvider sin arbejdsstyrke

Tandlægeklinikken Clínica Dental Noruega har eksisteret siden 2002 med en central beliggenhed ved Den Svenske Kirke i Tres Coronas lige bag Mercacentro i Fuengirola. Klinikken ligger midt i centrum med en fantastisk og stille have uden for vinduet.
 
Tandlæge Catharina Hvid-Hansen ejer og driver klinikken, der fortsat vokser og som nu har tre tandlæger.
 
Siden februar har klinikken udvidet med Eva Söderberg. Eva har tidligere arbejdet som distrikttandlæge i Luleå, Övertorneå samt Sundsvall. Hun har stor erfaring med børnetandpleje og er videreuddannet som teamleder for større tandplejeteams, hvor hun arbejdede som specialist i blandt andet parodontologi.
 
Flytningen til Spanien begyndte med forældreorlov og spanske studier, og arbejde i Norrbotten når hendes barn havde skolefri. Efter at have klaret de spanske krav for medlemskab i tandlægeselskabet, Kollegiet i Malaga, har hun siden februar arbejdet i Clínica Dental Noruega i Fuengirola.
 
I dag er de tre tandlæger, Catharina, Päivi og Eva. Hele personalet taler et skandinavisk sprog, spansk og engelsk og nogle sågar finsk, hvilket giver et herligt internationalt miljø på klinikken.
De behandler alle typer af tandplejeproblemer hos deres patienter og har også et tæt samarbejde med en stor gruppe af specialister, når det er nødvendigt, alt for patientens bedste.
De har en stor tilstrømning af nye patienter, hvilket giver Catharina og Päivi og deres sygeplejersker: Jessica, Elsa, Sofie, Kerstin og Sara, stor glæde at byde deres seneste tilføjelse Eva velkommen.
 
www.clinicadentalnoruega.com - Tlf. +34 952 47 68 80
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com