La Danesa på Youtube

Forårstilbud 2018!!

Book banners i vores tre skandinaviske nyhedsmails, En Sueco, La Danesa og Det Norske Magasinet, inden tirsdag den 10. april og få:

50% rabat

Banner i 5 nyhedsmails, før 300€, Nu 150€
Banner i 10 nyhedsmails, før 500€, Nu 250€

Banner-layout samt oversættelse til svensk, norsk og dansk inkluderet i prisen.
(Ekskl. IVA)
 
Annoncér for din virksomhed i nyhedsmailen, som sendes ud to gange om ugen.
Dit banner kommer med enten onsdag eller fredag og sendes ud til mere end 7000 skandinavere.

Effektiv markedsføring til det skandinaviske marked i Spanien.

Bestil nu!

 
(+34) 952 58 15 53
 
 
newsletter signup banner

Hygge i Fuengirola – Restaurant Lucia

Midt i Fuengirola ligger en af Fuengirolas ældste skandinaviske restauranter - Restaurant Lucia. Lucia blev åbnet i 1990 af Lena og Anders, og de fortsatte driften frem til og med 1. september 2017, hvor Knut Farrell overtog driften. Knut flyttede til Fuengirola for snart 4 år siden sammen med sin kone Hanne, og det var egentligt ikke planen, at han overhovedet skulle have noget med restaurantverdenen at gøre. For Knut er en kendt figur indenfor IT-branchen i Norge, hvor han har stået for systemopbygning af komplekse IT-løsninger. Men som sagt, man ved aldrig hvad morgendagen bringer – især når solen skinner 320 dage om året.
 
Så da muligheden var der for at overtage Lucia, tog Knut springet og sagde ja til at blive restauratør på en af Fuengirolas emblematiske restauranter. Knuts visioner er, at han gerne vil tage vare på det eksisterende klientel samt byde velkommen til nye, såvel skandinaviske som spanske kunder, der vil have noget “hygge”, kvalitets-køkken og den helt specielle Lucia-oplevelse. Det er stadig sild, pariserbøf og stjerneskud, der er det foretrukne til frokost, og til aften er der mange, der nyder en god gammeldags hakkebøf med løg, eller en wienerschnitzel. Menukortet er varieret, med mange fiske- og kødretter, så kig ind, der er mange lækkerier at vælge imellem. Og omkring højtider og festdage er Lucia også klar med noget specielt. Til jul er der altid julefrokoster, med andesteg, flæskesteg, ris a la mande og andre specielle skandinaviske delikatesser. Den 17. maj fejres hos Lucia og ligeledes Mortens aften, blot for at nævne nogle af de store dage.
 
Restauranten har fået et ansigtsløft med mere lyse og venlige farver, og man vil også kunne finde et par nye ting på menukortet. For selv om Knut er en IT- “nørd”, er han meget interesseret i mad, og derhjemme er det faktisk Knut, der star for madlavningen, og han hjælper også gerne til i køkkenet på Lucia, når der er brug for det.
 
Knut Farell byder velkommen sammen med sit team, der består af Hege, Gerrie, Renate og Poul Erik.
 
Så kig ind til Lucia, når der skal hygges og du har lyst til noget lækkert skandinavisk mad. Du finder Restaurant Lucia i Pueblo Lucia. De har åbent
mandag-lørdag kl. 13 – 23. (Køkkenet lukker kl. 22)
 
www.luciafuengirola.es • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. • 952 582 738

Forkæl dig selv og få styr på dit sving med ’svingdoktoren’ Leif Nyholm

Fredag d. 27. april inviterer BoConcept PlusStore til en eksklusiv og unik oplevelse på Rio Real Golf. Du får en helt særlig golf clinic oplevelse, når træner Leif Nyholm giver dig individuel og personlig træning.
 
Leif Nyholm er tidligere træner for Thomas Bjørn og har været golfkommentator på Viasat Golf gennem 25 år med Henrik Knudsen. Deres kompetente kommentarer er krydret med stor humor og indsigt - og de vil lige inden Golf Clinic’en kommentere fra The Masters på Augusta. Det bliver en sjov dag, og træner Leif vil med sin bramfri humor sørge for, at du både lærer noget og har det sjovt, imens det står på.
 
Leifs tilgang til golfsvinget er ukompliceret og hans store erfaring med brug af Trackman har afsløret mange nye informationer om teknikken i golf. Trackman er radarteknikken, der kan dissekere ethvert golfsving og nedbryde dets DNA. Leif analyserer denne data og viser dig, hvordan du får et bedre sving og bliver en bedre golfspiller.
 
Dagens program vil bestå af morgenkaffe, hvorefter der bliver gået direkte til individuel træning og analyse med Trackman og video for den ene halvdel af deltagerne (maks. 10 personer), mens resten spiller en 18 huller på Rio Reals skønne bane.
 
Efter endt runde og en dejlig frokost med clubsandwich og vand i klubhuset, bytter deltagerne over, så dem, der lige har været ude og har svingene i frisk erindring, får Trackman analyse med video og gode råd, og dem, der lige har fået Leifs gode råd og analyse, tee’er ud med ny viden og forbedret sving.
 
Når alle har gået 18 huller og fået Trackman analyse, slutter vi aftenen af med manér – først en tapas og derefter en god middag, som indtages på restaurant Salina i Fuengirola, hvor man kan få en bøf og et godt glas vin og nyde en hyggelig aften sammen med Leif Nyholm, som fortæller anekdoter om livet på touren.
 
Og anekdoter er der masser af. Medkommentator Henrik Knudsen fortæller om Leif: ”Selv om jeg efterhånden har hørt et par af hans yndlingsvitser en del gange, så må jeg stadig kæmpe bravt med mig selv for ikke at grine af dem endnu engang. Der er få, der fortæller dem bedre. Og jeg håber at få lejlighed til, mange gange endnu at lade som om jeg ikke griner. Bare så han ikke bliver for stor i slaget.”
 
Prisen for deltagelse inkl. forplejning er 125 € per person.
 
Meld dig til på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 10. april for at sikre dig din plads.
 
OBS! Der er maks. plads til 20 deltagere på denne enestående event, hvorfor det anbefales at booke hurtigt. Af samme årsag er det ikke muligt at tilmelde hele grupper – der skal bookes enkeltvis.

Kun for kvinder - en dag med mode, skønhed, sundhed og velvære.

Er du kvinde og har du lyst til at være lidt god ved dig selv? - så sæt kryds i kalenderen lørdag den 14. april. Her byder fire friske kvinder nemlig til en ny event med fokus på nogle af de ting, som interesserer kvinder allermest; mode skønhed, motion, kost og velvære. "Arrangementet er kun for kvinder og vi skal have en god og inspirerende eftermiddag sammen," fortæller Ann Charlotte Rom, som er én af de fire initiativtagere. Hun forhandler det succesrige modemærke Comfy i Spanien og vil den 14. april fremvise sommerkollektionen. På samme vis vil Angela Cervin fra Centro Belleza fortælle om skønhedspleje, Malue Claudi vil gå i dybden med sin Kranio Sakral Terapi, som afhjælper kroniske smerter i kroppen, og Maria Steffensen vil som Coach komme med inspiration til, hvordan du kan få en sundere og gladere livsstil. "Gæsterne skal have en masse god input med hjem, men der bliver også tid til hygge og lidt god mad og vin og måske en tur i poolen,” fortæller Ann Charlotte, som håber, arrangementet bliver det første blandt mange. Der er plads til 40 kvinder til arrangementet, som er gratis.
Adressen opgives ved tilmelding på telefon 622 67 09 09.

WorkShop - Et par dage i Naturen kan ændre dit liv

- og den måde du oplever dig selv og din verden på.

Alle kan være med, når der indbydes til WorkShop på en skøn finca nær Álora d. 25. til 27. maj.

Har du brug for at genoplade batterierne efter vinteren, slappe af i den skønne natur, være sammen med dejlige mennesker og dyr, spise farverig mad, køle dig af i poolen, gå lange stille ture i bjergene i det andalusiske bagland - og har du lyst til finde ind til dig selv igen - eller måske for allerførste gang?
 
Jeg kalder WorkShoppen 'Forbind dig med Naturen - og vær den Natur, du er' - og at gøre det handler ikke kun om at forene sig med dyr, træer, planter, Moder Jord, Universet... Det drejer sig i høj grad om at forbinde os med os selv. Finde ind til vores egen indre kilde, til vores center.
Vi mennesker er et stykke meget fin natur, vi er natur! Og det glemmer vi tit, og ser i stedet os selv separat fra naturen.
 
WorkShoppen er også en introduktion til BodyTalk for mennesker og dyr, og vi kigger på de grundlæggende idéer bag denne spændende, simple og kraftfulde behandlingsform, som kan ændre dit liv ved at åbne op for et bredere perspektiv og et større potentiale. Deltagerne vil lære effektive teknikker til at styrke immunforsvar, balancere fordøjelse, søvnmønster, stresstriggere osv. samt til at give mental klarhed og ro.
At forbinde sig med bevidstheden, at være bevidst i livet, fremfor at eksistere 'bevidstløst' (i hamsterhjulet), er en magisk oplevelse. Og alle kan gøre det!
Det koster 750 euros inkl. 4 overnatninger på Fincaen (torsdag - søndag) samt fuld forplejning og undervisning (på dansk) med masser af spændende praktiske øvelser med dyr, planter og mennesker.
 
Vil du vide mere eller have tilsendt programmet, så send en besked eller en mail til
Helle Espensen, Aut. BodyTalker.
 
www.bodytalk-torreblanca.com
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel. +34 607 62 91 06
 
helle shoptalk1903B
 

Sol Eyes har indviet sin nye klinik i Fuengirola

Der var mange, der kom for at lykønske temaet hos Sol Eyes, da klinikken fejrede indvielsen af deres nye lokale i centrum af Fuengirola den 13. marts. Blandt alle besøgende, som blev budt på gode sager som cava, alternativt alkoholfrit, minglede klinikkens specialister såvel som det øvrige personale, der glad svarede på spørgsmål og informerede om behandlinger.
 
Sol Eyes Fuengirola-klinik lå tidligere på Plaza Hispanidad i Los Boliches, men med stigende efterspørgsel voksede klinikken ud af sine tidligere lokaler, og de er nu flyttet til helt nye lokaler midt i Fuengirola, bare et stenkast fra Fuengirolas togstation og madhallen la Galería. Desuden har Sol Eyes også en klinik centralt i Puerto Banús, bare et stenkast fra Plaza Antonio Banderas.
 
Sol Eyes er Costa del Sols eneste nordiske øjenklinik og specialiserer sig indenfor øjenmedicin og kirurgi i verdensklasse. Her træffes blandt andre Petri Oksman (ejer og øjenkirurg), Erja Oksman (ejer og specialistlæge inden for øjensygdomme), Pedro Naranjo Bonilla (øjenkirurg), Jonathan Strauch (øjenkirurg), Jarmo Toivanen (specialist inden for traumatologi og ortopædi) samt Hanna Raitio (specialiseret indenfor æstetisk dermatologi og allergier samt kontrol og fjernelse af modermærker, vorter og hudforandringer).
 
Hos Sol Eyes kan du være sikker på, at du tages hånd om af erfarne professionelle, og du er garanteret at være i gode hænder. For eksempel har Petri og Erja Oxman mange års erfaring med presbyopi- og stæroperationer og laserbehandlinger for at korrigere brydningsfejl. Det skal også tilføjes, at der tales både svensk, spansk, engelsk og finsk på klinikkerne.
Sol Eyes-teamet byder dig velkommen til deres nye klinik i Fuengirola og selvfølgelig også til klinikken i Puerto Banús!
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lækkert køkkenudstyr i La Cala

Er du til Joseph Joseph, Le Creuset, Ruffoni, Lékué, Gefu, Bugatti, Global, Eva Solo eller andre kvalitetsmærker indenfor køkkenverdenen, så skal du tage en tur til La Cala, hvor du kan se, føle og købe lækre ting til dit køkken. Og hvis du aldrig har hørt om ovenstående, jamen så skal du helt klart kigge forbi - det er navne og produkter, der er værd at kende og som vil ændre måden, du bruger dit køkken på.
 
Cocinas Plus har gennem flere år haft en køkkenudstyrsafdeling i Marbella, hvilke har været en stor succes, da der er rigtigt mange, der vil have kvalitetsprodukter, når de skal kokkerere. Og La Cala de Mijas er lige nu et af de områder på Costa del Sol, der har gang i en rivende udvikling. Der bygges mange lækre boliger i mange prisklasser, og især det Skandinaviske publikum har vendt deres blik mod La Cala området. Og netop dette har været en medvirkende årsag til beslutningen om åbne køkkenudstyrsforretning i La Cala.
 
Cocinas plus har ligget centralt i La Cala i mange år, og alle, der har kørt forbi La Cala, har ikke kunnet undgå at se det store skilt med John og Ian, der reklamerer for Cocinas Plus. Og på førstesalen i køkken-showroomet, finder du et mekka for køkkenudstyrs-affektionerede. Og man kan roligt sige at - der er alt. Gryder, potter, pander, skåle, skeer, ramikiner, raffinerede små maskiner, der kan det hele, ja – du finder alt, hvad du har brug for, for at give dit køkken og dine køkkenaktiviteter det lille ekstra pift. Og skal du ud til fødselsdag, bryllup, jubilæum eller anden festivitas, jamen så finder du altid en super spændende gaveide hos Cocinas Plus, enten i La Cala eller i Marbella. Forretningerne er åbne hverdage fra 10-19, og lørdag kl. 10-14.
 
Så kig ind til Cocinas Plus, hvor Davinia, Regina eller María hjælper dig med at vælge det rette udstyr. Og skulle du have brug for et nyt køkken til alt dit lækre udstyr, jamen så er det bare at tale med køkkeneksperten i stueetagen.
 
www.cocinasplus.com - Tel: +34 952 58 77 59
 

Forårets trends hos Roche Bobois byder på uventet alsidighed og vintage

Valget af materiale og brug af typologier har været den dristighed, der har været Roche Bobois signatur fra starten.
 
Nicolas Roche, kolletions direktør for Roche Bobois, fortæller om forår/sommer kollektionen 2018:
”Jeg vil bruge tre ord om den nye kollektion: tæthed, materialer og bevægelse. Tætheden i den overførte betydning, giver mening til objekterne og materialerne (keramik, marmor) og giver designerne mulighed for at bygge objekterne, hvilket bringer deres vision til live. Og bevægelsen, hvad end den er virkelig eller designet, livagtiggør møbler, der ellers ville være stationære.”
 
Og der er mange nye trends på vej hos Roche Bobois. Netop trends er noget, Nicolas Roche beskæftiger sig med at tænke på hver eneste dag. ”Hvad der vil være næste sæsons trend er et evigt tilbagevendende spørgsmål. Ud over farver og materialer, er det, jeg finder mest interessant, at se funktioner og smag bringe folk sammen. Iblandt dem kan der være en diskret reference til noget vintage eller en uventet alsidighed – med andre ord kan det være alt, der tilføjer et strejf af charme eller funktionalitet.”
 
Maison Lacroix kollektionen

Og charme er der masser af i Christian Lacroix Maisons nye, udvidede kollektion. Som en gestus til den franske Art Vivre har Lacroix udvidet sin eksklusive kollektion for Roche Bobois. Kollektionen bestod allerede af møbler og armstole med Lacroix’ karakteristiske brede sorte striber på azurblå eller valmuerøde baggrunde, hvilket havde konnotationer til mannequiner fra Haute Couture systuer. Nu tilføjes også sofaer og ottomaner, som er polstrede i stormblå velour med et mønster fra Provence-regionen. Disse utroligt præcise designs har ’dryppende’ effekter, der skaber et legende indtryk.
 
Kig ind til Roche Bobois for inspiration og hjælp til din boligindretning. Cecile Peyrard og hendes team af professionelle indretningseksperter er klar til at hjælpe dig. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tel.: 952 77 78 58

Cayet Abogados hjælper dig med din bolighandel

I det øjeblik, du vælger at købe en bolig i Spanien og har fundet den perfekte bolig, starter hele købsprocessen, så du endelig kan blive boligejer.
 
Vi anbefaler, at du kontakter en advokat, som kan hjælpe dig igennem hele processen fra det øjeblik, du har fundet en bolig. Det skal være en advokat, der er specialiseret i køb og salg, og som vil være i stand til at forklare dig klart og tydeligt, hvilke trin der skal følges.
 
Det er meget vigtigt, at advokaten taler dit sprog, da der skal underskrives dokumenter, som i de fleste tilfælde er på spansk, og som indeholder en række klausuler, love og juridisk jargon, som du sikkert ikke er bekendt med. Advokaten vil rådgive og forklare konsekvenserne af underskrivelse af de juridiske dokumenter og tage hensyn til indholdet for resten af ​​proceduren. Når du for eksempel betaler og underskriver ejendomsreservationen, forpligter du dig til en række ting, og efterfølgende kan det blive vanskeligt at ændre dem eller medtage nye klausuler.
 
Advokaten vil gennemføre en fuldstændig undersøgelse af ejendommens papirer og dokumenter, og du vil blive informeret om din boligs retlige situation. Det er vigtigt, at du er klar over, at forskellige offentlige myndigheder i Spanien ikke er koordinerede, og der kan forekomme uoverensstemmelser mellem landsregistret, og det spanske ’catastro’ (tinglysningsregistret) og rådhuset/kommunen, og det er denne slags problemer, som en advokat vil opdage og løse, før du køber ejendommen, eftersom din advokat nu kender hele ejendommens juridiske situation.
 
Spansk lov tillader hver part at lave særaftaler imellem dem. I nogle tilfælde kan der derfor være klausuler, der går imod den sædvanlige praksis. Nogle gange forpligter sælger sig f.eks. til at betale en evt. kursgevinst. Din advokat vil informere dig om praksis ved forskellige klausuler.
 
Bemærk, at det er vigtigt, at din advokat kan tilbyde assistance på dit eget sprog, og at advokaten er autoriseret i Spanien, så du kan få den korrekte information og samtidig få kendskab og indsigt i den fulde købsprocess, således at der kan træffes de nødvendige arrangementer med de involverede
offentlige myndigheder.
 
Cayet Abogados har en gratis konsultationsservice og er behjælpelig med ethvert spørgsmål, du må have.
 
Du er velkommen til at kontakte os på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon +34 951 137 269. Vi glæder os til at høre fra dig.

Et Mekka for tæppe-elskere – Persiske tæpper til ekstraordinær god pris

Med tusindvis af tæpper åbner Galeria Pazyryk Fuengirolas største salgsudstilling af orientalske tæpper. Udstillingen på Hotel IPV Palace & Spa kan få selv Aladdins flyvende tæppe til at sige: Wow!
 
Høj kvalitet og fint håndværk kendetegner persiske tæpper, og nu har du muligheden for at få et flot, håndvævet persisk tæppe med op til
75 % rabat når Galeria Pazyryk holder lagersalg af persiske tæpper i Fuengirola på Hotel IPV Palace & Spa, lige ved motorvejen og Castillo de Sohail.
”Tæpperne kommer fra et konkurssalg i Hamborg, og de skal sælges videre så hurtigt som muligt. Derfor kan vi give en unik pris og et godt tilbud”, fortæller Hamid Jankouk som er firmaets repræsentant i Spanien, ”og de er af bedste kvalitet,” understreger han.
”De har alle ægthedscertifikat, som garanterer, at tæpperne er håndlavede, orientalske tæpper fra Persien.” Tæppeverdenen er fascinerende og mangfoldig, og hver region i de tæppeproducerende lande har sine egne mønstre, sine egne kulturer og sine egne knuder.
 
De bedst sælgende tæpper er i størrelsen 2,5 x 1,7 meter og 2 x 3 meter. Men på denne udstilling kan du finde tæpper i alle størrelser, mønstre, farver og fra alle regioner, så det er garanteret, at der findes et, som passer til hjemmet.
Galeria Pazyryk har i tillæg til deres butik i Denia, også en butik på Mallorca, samt flere steder i Tyskland. Har du behov for at få sendt tæpper til Danmark, kan du også benytte dig af deres shipping-service (som regel er der fem dages leveringstid). Lagersalget af tæpper varer fra 1. marts til 20. marts på Hotel IPV Palace & Spa.
Du er altid velkommen til at ringe til Jankouk, som taler både engelsk og spansk, på telefon: 660 39 49 17 eller 952 92 20 00.

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com