WIFI Blue – trådløst internet og alarmsystem-løsninger

WIFI Blue er en familievirksomhed, der satser på fremtiden. Denne virksomhed blev skabt af Francisco López sammen med sønnen Fran López, som har en lang erfaring i It-industrien og kender til den nyeste teknologi. Det er sønnen Fran, der er ansvarlig for håndtering og vedligeholdelse af infrastrukturen i firmaet.
 
Det var Frans store indsigt i trådløse netværk, der gjorde, at familien besluttede at påbegynde dette projekt med at tilbyde internetforbindelser til beboere på Costa del Sol. I mange år har Wifi Blue nu sørget for, at tusindvis af brugere er blevet koblet på internettet. Dette gøres via WIFI Blues antenne-net, der gør, at WIFI Blue når helt derud, hvor det ellers ikke er muligt at få stabil internet-forbindelse. Det er primært i området mellem Torremolinos og Calahonda.
 
WIFI Blue har alle nødvendige licenser og er autoriseret af den spanske styrelse for telekommunikation (GMT), som udbyder af internetadgang og –net med 2,4 og 5 GHz.
Derudover tilbyder WIFI Blue også alarm-systemer og overvågningskamera, som er selvkørende og uden månedlige gebyrer.
 
Du kan kontakte WIFI Blues team af flersprogede medarbejdere, som med garanti også vil kunne tage sig af din forespørgsel på dit sprog. Kig forbi kontoret eller ring i dag og få internet eller alarm i morgen.
WIFI Blue, Calle Isla Cabrera nr. 8 • 29640 Fuengirola • Tlf. 952 47 77 33 • www.wifi-blue.com

Jesper Hertz er et kendt ansigt i investorverdenen på Costa del Sol

Nu er han Core Capitals nye repræsentant

”Core Capital tager sig af formueforvaltning og rådgivning af private, uden at skele til leverandør og bank,” fortæller Core Capitals Direktør Jakob Kjelgaard, der er ganske begejstret for at have fået Jesper Hertz med på holdet. ”Jesper bringer 28 års erfaring fra bankverdenen på Costa del Sol med sig, så da jeg hørte, at Nordeas afdeling på kysten var lukket, tog jeg med det samme fat i Jesper.” Jakob og Jesper er tidligere kollegaer i bankverdenen, og de ser begge meget frem til den unikke mulighed, der er opstået på private investment-markedet på Costa del Sol.
 
Bankernes lukning på stribe er nemlig noget, de kan mærke hos Core Capital. ”Det er det helt rigtige tidspunkt at få etableret os på Costa del Sol, netop på grund af det hul, der skal udfyldes hos private investorer,” fortæller Jesper og tilføjer, at de danske banker, der er tilbage, næsten udelukkende tilbyder boliglån.
 
Costa del Sol er dog ikke et fremmed sted for Core Capital, hvis stifter Jakob Kjelgaard, også har boet på Sokysten. ”Faktisk startede Core Capital i 2006 på baggrund af en opfordring fra en kunde. Vi var her altså før, under og nu også efter krisen,” fortæller Jesper, som ikke lægger skjul på, at det borger for kvaliteten og måske især også integriteten, at det var en kunde, der opfordrede til at stifte virksomheden.
 
Core Capital er et fuldkomment uvildigt firma, der kun får sin indkomst fra deres kunder. ”Det er med til at sætte os i øjenhøjde med vores kunder, at vi sidder på samme side af bordet som dem så at sige,” fortæller Jakob. Og faktisk findes en stor del af kundekredsen allerede på Costa del Sol. Det er en kundrekreds, som Jesper Hertz nu ser frem til at kunne betjene og hjælpe med deres investeringer. Inden for kort tid vil Core Capital i øvrigt åbne et fysisk kontor på Costa del Sol, men indtil videre foregår konsultationen hos kunderne selv.
 
Jesper Hertz kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. +34 609 507 256
 www.corecapital.eu
 

Julegaveideer

Hvad mon der gemmer sig inde i baglandet bagved kysten? Er der overhovedet noget at se? Ja, der er flere spændende steder end de fleste har forestillet sig, og hvis du har lyst til at opleve vild natur, stå på stejle bjergtoppe, eller bare besøge en ukendt landsby, så kan du finde inspiration i Else Byskovs 3 udflugts- og vandrebøger: Fod på Andalusien, Fod på Andalusien 2 og Fod på Andalusien 3. Den første af bøgerne har 40 forslag til udflugter i hele Andalusien, mens Fod 2 koncentrerer sig om området øst for Málaga og Fod 3 om området vest for Málaga.
 
Den første Fod på Andalusien er også ude på både engelsk (On Foot in Andalucía) og tysk (Zu Fuss in Andalusien).
 
Bøgerne er en oplagt julegaveidé til dem, der besøger Andalusien og gerne vil have noget andet og mere end strand og sol ud af opholdet.
 
Bøgerne kan købes hos Annis Vitalshop i Los Boliches (på torvet) og på www.saxo.com
 

Aquapool Spas - 14 år som Costa del Sols største forhandler af kvalitets-spabade

Aquapool Spas har som den største spaforhandler på Costa del Sol siden 2004 betjent deres kunder fra deres showrooms i henholdsvis San Pedro og Fuengirola, og i år fejrer de deres 14 års jubilæum. Spafirmaet er ejet af det danske ægtepar Anja og Claus Kielskov.
 
”Kundernes hensigt med at købe et spabad har ændret sig gennem årene. Fra at være en mini-svømmepøl er et spabad nu lige så meget et samlingspunkt for afslapning og familietid,” siger Anja Kielskov, ejer af Aquapool Spas.
 
I disse moderne, teknologiske tider føler mange mennesker behovet for at tilbringe mere tid sammen med venner og familie. At tale uforstyrret sammen som i “de gode gamle dage” kan ofte være en udfordring.
 
”Vi får masser af positive tilbagemeldinger fra vores kunder, der fortæller os, hvordan de bruger spabadet som et fristed, hvor der hygges med familie og venner. Når du er i spa, er der ingen mobiltelefoner, der kan forstyrre dig, og således bruges ’spa-tid’ som en måde at være sammen på med tid til ’at se hinanden i øjnene’,” siger Anja Kielskov.
 
Et spabad har også altid været populært som afslapning efter sportstræning. De senere år har der været en øget efterspørgsel på et de såkaldte ’Swim-Spas’ hvor man kan kombinere sport og fitness med afslapning.
 
I 2017 tilføjede Aquapool Spas ’Endless Pools’ til deres sortiment. Endless Pools tilbyder et bredt udvalg af ’Swim-Spas’, hvor du kan kombinere træning så som svømning og massage - i samme spabad. I en Endless Pool kan man svømme mod en modstrøm, man kan løbe på løbebånd og lave fitness - alt sammen under vand. At træne under vand har den fordel, at opdriften og vægtløsheden gør, at man nærmest ikke belaster knogler og led. Endless Pools er populære blandt idrætsudøvere på alle niveauer og bruges også med stor succes til genoptræning af skader.
 
”Udover de mange private kunder, som nu nyder et spabad på deres terrasse eller i haven, så ser vi også en øget interesse fra ejere af udlejningsejendomme. Et spabad anses for at være den ultimative ’ferie-luksus’, og ejendomme med spabade udlejes meget lettere og til en betydeligt højere priser, fortæller Anja Kielskov og tilføjer, at deres to showrooms har spamodeller i alle prisklasser. Således findes der spabade fra € 2.995, så der er et spabad til et hvert budget.
 
Aquapool Spas er den eneste forhandler i Andalusien, der sælger de amerikanske kvalitetsspa HotSpring Spas.
Besøg et af Aquapool Spas showrooms for at få inspiration, eller book en spa-test for selv at opleve, hvad et spa kan gøre for dig! www.aquapool.es

Electronbox / PC Doctor tilbyder IPTV med danske kanaler

Electronbox / PC Doctor, den velkendte virksomhed i Fuengirola der tager sig af computer-reparationer og IT-services, introducerer nu en ny IPTV service.
Pakken inkluderer danske og svenske kanaler, som er organiseret efter land. Du kan oprette dine favoritter og også få adgang til internationale film og live sportsudsendelser. Hvis du vælger en Android box, får du også adgang til andet online indhold som f.eks. Netflix, YouTube, Google osv. direkte fra din IPTV box på dit TV.
 
Sådan fungerer det – nem og tryg installation

Electronbox / PC Doctor tester først din internethastighed. En kvalificeret tekniker kommer hjem til dig, installerer og konfigurerer – og sikrer sig, at alt er vel. Der er en bindingsperiode på seks måneder til at starte med, og derefter er der fuldstændig fleksibilitet. Du kan vælge til og fra på en månedlig basis, så hvis du f.eks. skal hjem to måneder i løbet af sommeren, kan du sætte servicen, og dermed også betalingen, på pause og genoptage den, når du kommer tilbage. Alternativt fortsætter du blot med at betale kvartalsvis.
 
Computer-problemer? Kig forbi kontoret
Udover IPTV tilbyder PC Doctor også en række services i form af IT-support på stedet eller som fjernservice for kunder, som har problemer med IT-sikkerhed, software og lignende. Alt hvad der ikke kan klares som fjernservice, kan løses ved et hjemmebesøg af en tekniker. Alternativt kan du tage din computer, Mac, tablet eller lignende med til Electronbox / PC Doctor for reparation, service, opdatering eller sikkerhedsinstallationer. Virksomheden producerer og vedligeholder også hjemmesider og sky-services.
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Tlf: 952 591 071
Avenida Jesus Santo Rein 11, "Vega 1" local 1.

Ewalds har alt du behøver til julebordet

Uanset om man befinder sig i Danmark eller Spanien, omgives juletiden af traditioner. Julen er den tid, hvor vi samles for at dele varme og venskab. Dette er noget, som sættes højt hos fødevarebutikken Ewalds, hvor ejerne Annika og Kaj hvert år gør alt for, at din jul her i Spanien skal blive så traditionsrig, som du ønsker.
For tiden arbejdes der for fuldt tryk med at fylde hylderne med herlige julelækkerier. I Ewalds julesortiment findes blandt andet mange forskellige sild, gravad og koldrøget laks samt den meget populære lokalt varmrøgede laks. Der findes også færdiglavet risengrød og grødris til dem, som vil koge grøden selv. Og naturligvis findes der mere! Julepølse og medisterpølsen har de selvfølgelig husket samt lutefisken, pindekød og ribbe til vores norske venner og naturligvis kogt samt stegt juleskinke til vores svenske venner. Og af gratiner findes de finske gratiner, som er blevet så populære blandt alle skandinaver: kålroegratin og gulerodsgratin, og naturligvis har de også den svenske klassiker janssons frestelse.
Vil du pifte det lidt ekstra op til festlighederne, er det også hos Ewalds, du finder både heltling- og regnbuerogn.
 
Hos Ewalds ved de, at festbordet ikke er færdigdækket, hvis ikke drikkevarerne passer til maden samt smagen. Derfor har de mange slags glögg (dansk, norsk, svensk og finsk) og snaps, samt naturligvis også vin, øl og den typiske svenske julmust. Så har de også speciel julekaffe samt cognac og likører som f.eks. den populære multebærlikør. Og hvad er en jul uden pepperkager, juleslik, chokolade og fyldt chokolade – disse finder du også hos Ewalds!
Annika og Kaj ønsker alle en God Jul!
 
Butikken på hovedgaden i Los Boliches har i december åbent: Hverdage kl. 10-19 (øvrige måneder kl. 10-18), lørdage kl. 10-15.
 
OBS! Julens bestillingslister findes allerede i butikken!

Nye kræfter hos Nykredit i Marbella

Hun har overblikket og kan se mulighederne. Med 20 års erfaring fra Nykredit i Danmark, har Marianne Agger masser at byde ind med på Nykredits repræsentationskontor i Marbella. “Det gælder om at kunne se helheden og finde den optimale finansielle løsningsmodel for hver enkelt kunde. Det er dét, jeg brænder for” forklarede Marianne Agger under hendes præsentation for samarbejdspartnere og forretningsforbindelser i sidste måned. ”I Nykredit fokuserer vi på helhedsrådgivning, altså rådgivning der strækker sig fra boligfinansiering over investering, arve- og formueplanlægning samt pension. Jeg skal fortælle kunderne om mulighederne, og herfra spiller jeg bolden videre til dygtige rådgivere i Danmark, oplyser Marianne.
Marianne Agger har haft et spændende arbejdsliv hos Nykredit.
“Sådan skulle det også gerne være i fremtiden, og det er præcis derfor, jeg sidder her nu. Det er sundt med nye udfordringer, og når noget skal forfølges, så gør jeg det,” slutter Marianne Agger, som virker til at være faldet godt til – både arbejdsmæssigt og privat. Hendes mand har kunnet tage sit arbejde med herned, og deres to voksne piger klarer sig fint i Danmark. Hendes aftale med Nykredit i Marbella er, i første omgang, tre-årig.

Indvielse af Workout Pedersen fitness og Café

Selvom det regnede lørdag morgen, den 20 oktober, så var vejrguderne med Chelina Pedersen. Præcis kl 11.00 stoppede regnen og solen tittede frem.
Skiftende vejr holder ikke gæve vikinger indendørs, så mange af hendes klienter dukkede op på denne lidt ustadige sol/regnvejrsdag, for at sige tillykke og se de nye lokaler og den tilhørende café.
Du finder WorkOutPedersen i Los Boliches, lige ved strandpromenaden. Kig ind på cafeen, og hør også om dine muligheder for at få en stærk, glad og fit krop.

Dilmun Property – specialister i køb og salg på Costa del Sol

Dilmun Property er specialister inden for køb og salg på Costa del Sol. At købe en bolig i Spanien er nemt, så længe du tager de rigtige skridt i den rigtige rækkefølge. Det første, du skal gøre, er at finde ud af, hvad der vil være den bedste bolig for dig. Takket være Dilmun Propertys ejendomssoftware får du adgang til alle boliger, som er til salg på Costa del Sol. Således er du ikke nødt til at tage fra den ene ejendomsmægler til den anden og lede efter boliger. Når du har besluttet dig for, hvilken ejendom du gerne vil købe, tager Dilmuns team sig af hele den juridiske proces, eller de samarbejder med din advokat for at fremskaffe alle dokumenter og information, hvis du foretrækker det – alt hvad der er nødvendigt for, at dit køb får en lykkelig slutning.
 
Hvis du vil sælge en bolig, er der også nogle skridt, der er nødvendige at tage i en bestemt rækkefølge. Dilmuns team varetager også denne del. Det første skridt er at udregne den rigtige pris, før boligen kommer på markedet, i samråd med dig. Efterfølgende skal der lægges en professionel marketingsplan for boligen med fokus på at adskille netop din bolig fra andre boliger på markedet. Når du arbejder sammen med Dilmun Property, får du, takket være deres software, din bolig eksponeret via mere end 800 ejendomsfirmaer på Costa del Sol. Ydermere får du fordelen af at have en ejendomsmægler, der repræsenterer og beskytter dine interesser. Mere end 12 års erfaring og mere end 400 gennemførte køb og salg taler sit eget tydelige sprog.
Oplev en anderledes køb og salgs-proces hos Dilmun Property.
 
www.dilmunproperty.es - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 952 593 464
Avenida Nuestro Padre Jesús Cautivo Nº 34,
(Vi ligger lige ved siden af Los Boliches togstation)

Ny dansk profil hos Jyske Bank på Gibraltar

Den 105 mand store medarbejderstand hos Jyske Bank på Gibraltar udvides nu med endnu en mand. Det er danske Lars Dessau, som, efter elleve år i Jyske Bank i Danmark, træder til. På Gibraltar bliver han leder af bankens Private Banking team på otte mand. “Udfordringerne bliver store - både professionelt og privat, men det er præcis, hvad jeg søger; nye udfordringer,” fortæller Lars Dessau over telefonen til La Danesa. Bankverdenen er nemlig i konstante forandring, og det mærker Lars Dessau allerede - dog på den gode måde. “Flere danske banker lukker ned i Asien, og det giver os nye, spændende danske kunder fra bl.a. Thailand, Vietnam og Singapore,” fortæller Lars Dessau og fortsætter: “Det er blevet både dyrere og sværere at drive bank. Kravene om rådgivning er stramme og giver administration. Og den lave rente er også for bankerne lig med lav indtjening. Derfor skal vi kunne vores kram for at skabe en god forretning - for alle.” Den danske Private Banking leder er dog fortrøstningsfuld på vegne af sin bank. “Det kører godt for os her på Gibraltar, hvor vi er kendt som en god lokalbank og Gibraltar bliver også et fokus område for os de kommende år. Dertil har vi de sidste fem år haft god vækst i vores afdelinger for erhvervskunder,” forklarer Lars Dessau. Som alle andre, der arbejder på Gibraltar, er han naturligvis optaget af Brexit. Men tankerne er positive. “Jeg tror og håber på et fornuftigt Exit, og jeg er sikker på, Gibraltar vil kunne beholde en særstatus, blandt andet så de 10.000 personer, der dagligt krydser grænsen for at komme på arbejde, ikke påvirkes. Men vi er naturligvis også forberedt på andre scenarier,” forsikrer Lars Dessau på vegne af Jyske Bank. Hans aftale med banken er tre-årig, så det samme gælder familien. Lars er taget af sted min sin kone igennem 16 år og deres tre børn. “Det er naturligvis en stor beslutning og omvæltning, men for mine børn er det kun sundt, spændende og udviklende at komme af sted. Her får de et udsyn, som de ikke får, hvis de tilbringer hele deres opvækst i Danmark.”
Fremover vil Lars Dessau give både udsyn og indblik til Private Banking kunderne i Jyske Bank på Gibraltar.

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com