Spain Holiday.com skifter ejerskab og styrker deres virksomhedsstrategi

Udlejningsplatformen for ferieboliger, Spain-Holiday.com, har i mange år været ejet egenhændigt af Claus Sørensen. Nu får Claus dog selskab af Jan Dal Lehrmann, Kenneth Andersen og Jannich Friis Petersen i ejerskabet, da de hver især nu ejer 25 % af virksomheden.
 
”Skiftet i ejerskabet vil styrke aktiviteten i Spain-Holiday.com takket være input og viden fra de nye medejere, som har erfaring med digital markedsføring, know-how og strategiske visioner,” udtaler Claus Sørensen.
Den nye ejerfordeling trådte i kraft 1. april og er et skridt, som vil styrke Spain-Holiday.com’s evne til at lægge en strategi for en stærk performance i de kommende år. ”Med tilføjelsen af Jan, Kenneth og Jannich til virksomheden vil vi kunne styrke vores brands værdi og betydning på det spanske marked og vi har mulighed for at udvikle en endnu mere ambitiøs udvidelsesplan. Tilsammen har de fire ejere nemlig adskillige års erfaring i at styre online virksomheder i Europa samt viden indenfor udvikling af nichemarkeder og nye markeder,” tilføjer Claus Sørensen.
 
Spain-Holiday.com har haft hovedkontor i Málaga siden 2002, har 35 ansatte og arbejder fortsat på at udvikle konceptet indenfor udlejning af ferieboliger i Spanien.
"Spain-Holiday.com har udlejningsboliger i alle prisklasser, uanset om du er til badeferie eller byferie. Bookingen foretages via Spain-Holiday.com men i direkte kontakt med ejerne, som altid gerne deler anbefalinger af gode restauranter, barer og seværdigheder i nærheden. Teamet hos Spain-Holiday.com hjælper også altid gerne til med gode fif og svar på alle spørgsmål, du måtte have på din ferie i Spanien." udtaler CEO, Jannich Friis Petersen.

MS Rescue finder hundene et hjem

MS Rescue er en non-profit organisation, som redder hjemløse hunde. De giver dem det, de behøver af pleje, vacciner, omsorg, mulighed for at tilpasse sig livet i et familiehjem, sterilisering osv. for derefter at adoptere dem væk til egnede familier. Organisationen blev dannet i april 2013, af norske Mariann Høili og Siv Beate Reitan, og er beliggende i Monda, Marbella.
På MS Rescues Facebook-side har hundene egne album, og der kan man se, hvem der er ledig (available). Nye hunde kommer ind, så hurtigt en hund er adopteret og er rejst til sit nye hjem. Alle nye adoptivforældre skal underskrive en kontrakt, som varetager hundens interesse.

Malin

image2

Malin er ca. to år gammel og vejer 10 kilo. Hun blev fundet på campoen nær Coín sammen med sin søster og de var begge meget tynde. De har begge gennemgået MS Rescues helse og omsorgsprogram og er nu klar til at komme hjem til en kærlig familie. Hun er bare skøn, nem, legesyg og sød. Malin er sandsynligvis en blanding mellem Terrier og Podenco.

Phillip 

image1

Phillip er ca. 6 måneder gammel og vejer 4 kilo. Den lille fyr blev efterladt på en bar i landsbyen nær MS Rescue. Sådan noget sker desværre oftere end man tror. Phillip er utrolig skøn og sød, han er bare legesyg og god. Phillip er sandsynligvis en dværgpincher og er nu rejseklar.
 
 
Donationsoplysninger

Facebook: MS Rescueeuro ● Instagram: MS Rescueeuro ● Web: msrescue.es
Paypal: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Konto - Spanien
IBAN – ES5900817460690002405142
BIC – BSABESBBXXX
Banco de Sabadell, Spain
Modtager – MS Rescue
Besked: Dog rescue

Max Beach genåbnet i større skala end nogensinde

Der er meget at glæde sig til på Max Beach. Uanset om du er til afslapning eller cardio, eller en kombination af begge, har Max Beach det, du trænger til. Det nye Max Beach træningscenter byder både på cardiotræning, boksetræning, styrkeløft og cykling. Efter du har trænet igennem kan du hoppe direkte i den 25 meter lange opvarmede saltvandspool og så ellers bruge resten af dagen på ren afslapning på en af de mange solsenge langs poolen.
Maden er helt i top i år med Max Beach kvalitetskøkken, der pirrer dine sanser, uanset om du har lyst til at bestille snacks til solsengen eller har lyst til en egentlig restaurantoplevelse.

Max Relax

Selvom der er rig mulighed for at være aktiv med Max Beach nye faciliteter, så er det afslapningen, der er i højsædet. Således kan du også få massage, mens du slænger dig i en af de luksuriøse solsenge.

Glem ikke drikkevarerne!

Vinkortet er eksklusivt og lækkert og, frem for alt, internationalt. Har du blot lyst til en drink inden maden kan denne indtages i barens dertilhørende loungeområde. Alle drinks tilberedes med stil af Max Beach bartendere, der virkeligt forstår at mikse en drink, der spiller op til solnedgangen.

Find vej

Du finder Max Beach i Riviera del Sol, Mijas Costa
Afkørsel Riviera. Der er parkeringsservice ude foran og der er også adgang fra stranden!
www.maxbeach.es
@maxbeachmijas

Invitation til danskerfest

Det danske rejseprogram “Verdensmænd” kigger forbi Costa Del Sol!

Vi glæder os til at hilse på alle jer, der er bosat her og vil gerne invitere på en dejlig aften med middag og musik på Club Danés/Casa Danesa den 29. april kl. 18.30. Vi giver maden og de første glas vin. Tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - kun 150 pladser - først til mølle. Skriv navn, mailadresse og telefonnummer. Sidste frist for tilmelding er 22. april. Under middagen vil der blive lavet optagelser til programmet.

Egon Kjer, tidligere Kjeld & Donkeys, velkendt navn på kysten underholder på aftenen og spiller: Frank Sinatra, C.V. Jørgensen, Four Jacks, Otto Brandenburg, John Mogensen og Gustav Winckler. M.V. Det kan ikke undgås at blive en glad og stemningsfuld aften.

Ny kæmpebutik med handicaphjælpemidler - World of Mobility holder åbningsreception

De fleste forretningsmænd ville sige til dig, at det at lancere et nyt koncept i Spanien ikke er nogen let opgave. Men når det drejer sig om at tilbyde en populær og stor service til et specifikt segment på Costa del Sol, så er det netop det modsatte ifølge Steve Walsh, som er medejer af den nye kæmpebutik i Fuengirola ”The World of Mobility”.
 
Det har faktisk allerede været relativt simpelt og endda en dejlig rejse til hvor vi er i dag. Da ideen med at have ”alt hvad du behøver inden for handicaphjælpemidler og –services under ét tag” blev forklaret for folk, var de meget entusiastiske og hjælpsomme, og derfra er tingene faldet på plads,” fortæller Steve Walsh.

Den store butik tilbyder nu et fuldt udvalg af produkter og services til gangbesværede eller personer med handicap på Costa del Sol både i butikken og online. Det drejer sig om salg (nyt og brugt), udleje, reparationer og forsikring. Fra handicap-scootere, gangstativer og kørestole til hjælpemidler til badeværelset, hejse og medicinske senge.

Derudover kan det professionelle personale på stedet give dig råd og vejledning i et tilpasse dit hjem til dine behov. Uanset om det drejer sig om installation af en trappelift eller hjemmeelevator eller tilpasning af dit badeværelse og køkken, så kan World of Mobility hjælpe dig. De kan endda tilpasse din bil til handicappede førere.
 
På et mere personligt niveau tilbyder World of Mobility også hjemmepleje-services, høreapparater, kvalitetslæsebriller og et stort udvalg af produkter til hjælp i det daglige liv i og udenfor hjemmet.
World of Mobility slår dørene op lørdag d. 6. april med en åbningsceremoni kl. 12 efterfulgt af en lille reception med forfriskninger. Alle der har brug for råd fra eksperterne eller blot vil opleve, hvilken uafhængighed der kan opnås med eks. et høreapparat, en el-scooter eller andre hjælpemidler er meget velkomne.
 
The World of Mobility
Calle Sancho Panza, 3, Fuengirola
www.worldofmobility.es
951 53 60 44
633 127 901
622 832 954
 
Åbningstider:
Mandag - fredag: 9.30 - 19
Lørdag: 9.30 - 15
Søndag: Lukket
 

Dansk TV hos Electronbox/PC Doctor

Electronbox /PC Doctor har længe været virksomheden, man henvendte sig til, når man skulle bruge TV-løsninger. Uanset om du har brug for en ny TV-boks eller om du har en i forvejen, som kan bruges, kommer der en kvalificeret tekniker fra Electronbox/PC Doctor hjem til dig, installerer og konfigurerer – og sikrer sig, at alt er vel. Foruden et hav af udenlandske kanaler har TV-pakken 85 danske kanaler at vælge imellem.
Ejerne Ana og David Maltby flyttede for nylig kontoret endnu tættere på centrum - til Avenida Jesús Santo Rein, lige ved det røde marked. ”Det har været ganske fornuftigt for vores forretning,” siger David Maltby, som også gerne tager hjem til kunder, der har brug for hjælp til computer eller laptop. Alternativt kan du tage din computer, Mac, tablet eller lignende med til Electronbox/PC Doctor for reparation, service, opdatering eller sikkerhedsinstallationer. Virksomheden producerer og vedligeholder også hjemmesider, e-mail hosting og sky-services.

Brug for ny computer?

”Som noget helt nyt sælger vi istandsatte computere fra både Mac, HP, Dell, Lenovo med flere. Det er modeller, som virksomhederne ikke får solgt nok af, før den nye model kommer på markedet, så det er altså muligt at få god kvalitet for få penge,” fortæller David og tilføjer, at computerne er dækket af deres respektive virksomheds garanti, og at Electronbox/PC doctor giver gratis overflyttelse af data fra kundens gamle computer til den nye samt at de tilbyder gratis service den første måned. Herefter kan der tilkøbes månedlig it-service.
”Vi kan ikke konkurrere med priserne i et supermarked, men når det kommer til personlig service overhaler vi så absolut de store butikker.”

Brug for en pålidelig telefonservice?

Som noget helt nyt tilbyder Electronbox/PC doctor også telefonservice fra firmaet Lobster. Du betaler en fast pris hver måned, som starter fra 12 €. Herefter kan du gå på nettet og ringe og sms’e ubegrænset til 11 lande, herunder Danmark. Al service er på engelsk og har du brug for at sætte servicen på pause, hvis du f.eks. skal til Danmark.
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: 952 591 071

Avenida Jesús Santo Rein 11, "Vega 1" local 1.
 

DentaDanés præsenterer deres nye tandlæge Martin Lazenby

Nu kan DentaDanés tilbyde deres patienter behandling hos den fantastiske nye tandlæge Martin Lazenby, som er hentet ind direkte fra Harley Street i London.
Martin er 37 år gammel og flyttede til Costa Tropical med sin kone og to børn for over et år siden for at lære spansk mens han samtidig fløj tilbage til England for at ordne tænder to gange om måneden.
Martin er et perfekt match til klinikken, da han sætter patienten i højsædet og tror på forebyggelse frem for at bore. Han mener, information og kommunikation er afgørende og forsøger at gøre oplevelsen i stolen så stressfri og smertefri som muligt.

Lidt baggrundsinformation om Martin Lazenby

Han tog sin tandlægeeksamen fra "Royal London Dental Hospital” i 2007. Mens han studerede, blev han tildelt talrige præmier for akademisk udmærkelse herunder den prestigefyldte ”Principalspris” for eksamen med det højeste gennemsnit i sin årgang.
Efter at have arbejdet i almen praksis i et år tilbragte han et år ved Senior House Office i afdelingen for mundtlig og kæbekirurgi på Prinsesse Alexandra Hospital i Harlow.
Under hans hospitalsuddannelse udviklede han interesse for endodonti (rodbehandlinger) og tog siden speciale i dette felt. Martin har siden sit speciale uddannet unge tandlæger i endodonti og holder desuden kurser for mere erfarne tandlæger, der ønsker at forbedre deres rodbehandlinger.
 
De sidste syv år har han arbejdet delvist som almen tandlæge og som henvisningstandlæge for rodbehandlinger på Harley Street.
Martin ser frem til at møde alle DentaDanés nuværende patienter og byde velkommen til nye patienter, der gerne ønsker hjælp.
For at bestille en aftale med Martin Lazenby eller ejer Nete Larsen kontakt DentaDanés mandag til fredag kl 10-17 på tlf.: 952 529 666.
 
DentaDanés
C/ San Miguel s/n
Maro Club 12 S
29787 Maro, Nerja
Tlf: 952 529 666
www.dentadanes.com

Higuerón West 217, et imponerende projekt – med et overflødighedshorn af luksus, komfort og muligheder

Den 11. april var agenter, mæglere, pressefolk m.fl. inviteret til stor præsentation af projektet Higuerón West 217, et byggeri og projekt helt ud over det, man normalt vil finde på Costa del Sol. Der er tale om et boligområde med sin helt egen karakter og filosofi.
 
Higuerón West er et eksklusivt, innovativt og bæredygtigt projektbyggeri designet med henblik på at kunne tilbyde det bedste og mest moderne boligområde i Sydspanien, hvor moderne livsstil, sundhed og velvære er i centrum.
 
Moderne og smukke lejligheder og ’sky villas’, de nyeste og mest tidssvarende faciliteter, beliggenheden med panoramaudsigt samt adgangen til et væld af wellness- og servicemuligheder er med til at gøre Higuerón West til noget helt unikt. Det nye kvarter grænser op til Reserva del Higuerón Resort og har adgang til de mange fremragende faciliteter, som findes der. Det gælder alt fra professionelle sportsanlæg og en prisbelønnet spa til fantastiske spisesteder.
 
Projektet får arbejde og fritid til at gå op i en højere enhed ved at opfylde alle tænkelige behov og samtidig skabe de ideelle rammer til afkobling i fredfyldte naturomgivelser. Med bæredygtige parkanlæg fordelt på over 100.000 m2, uforlignelige faciliteter på stedet og concierge-tjenester, der har til formål at give beboerne maksimal komfort.
 
Higuerón West 217 har lyttet grundigt til feedback fra kunderne, så deres prisbelønnede arkitekter fra det New York-baserede firma Broadway Malyan kunne udarbejde et unikt planløsningskoncept, der får hver enkelt lejlighed til at føles som en villa. Dette understreges især af den store opholdsafdeling, der følger hele terrassens længde. Det er bare at åbne de store glasskydedøre, og pludselig har man fået dobbelt så meget plads til indendørs/udendørs lounge, spisestue og køkken, der flyder helt naturligt sammen. Denne sammensmeltning af boligens funktioner giver et fleksibelt og åbent rum, der er som skabt til klimaet og livsstilen i Sydspanien.
 
Området ligger tæt på de vigtigste indfaldsveje, men stadig helt uforstyrret, og kun 10-25 minutters kørsel fra Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga og den internationale lufthavn. Man kan også nyde stranden, golfbanerne og et væld af andre sports- og fritidsaktiviteter, der ligger få minutter derfra. Det er det ideelle sted at koble af og blive fyldt med fornyet energi.
 
For mere information www.higueronwest217.com

Hvorfor er video så populært?

Video Marketing
Efterspørgslen på kreativt og konverterende indhold i form af korte videoer til sociale medier, produkt- og virksomhedspræsentationer skyldes, at vi som brugere konsumerer mere og mere video på de digitale platforme.
Videoer har den unikke fordel, at de kan fange seernes opmærksomhed endnu hurtigere end det, vi kan kalde traditionelt reklamemateriale. Forbrugerne forventer også mere i dag. Sælger man en ejendom, er det naturligt at linke til en video af boligen. Sælger man en koncertoplevelse, er video med til at give et indtryk af oplevelsen. Har man en restaurant, gives det bedste indtryk af stemningen på en varm sommerdag i skumringen bedst med, ja – en video. Video erstatter ikke trykte annoncer, men er den ideelle måde at give interesserede købere det sidste ’skub’ i beslutningsprocessen.

Er videoproduktion besværligt?

Det korte svar er nej, det behøver det ikke at være. Du skal blot have en idé om, hvilket budskab du gerne vil nå ud med. På samme måde som med en almindelig annonce i et magasin – du har idéen og vi har overblikket og den tekniske snilde til at få din idé ført ud i livet. På den måde får du lækkert produceret visuelt indhold, der passer netop passer til dine kunder, din virksomhed og din målgruppe.

Se videoer vi har produceret for forskellige kunder, og få inspiration på: norrbommarketing.com/da/video

Rekrutteringsvideo produceret for APC forsikringsmæglere i Málaga og Fuengirola.
 
 

Er det dyrt?

Ja, hvis du skal købe alt det professionelle udstyr til selv at producere en video, bliver det en dyr affære. Benytter du professionelle, vil de have alt det rette udstyr og du betaler blot for at få produceret videoen, som du ejer til evig tid og kan bruge igen og igen på tværs af alle platforme.
 
Hos Norrbom Marketing er vi eksperter i at lave effektive kvalitetsvideoer til priser, hvor alle kan være med. Prisen for en video op til 60 sekunders varighed starter ved euro 395,- og inkluderer tilrettelæggelse, indspilning på location samt klipning og lyd.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine behov?

 
Kontakt:
Norrbom Marketing
Tlf.: (+34) 952 58 15 53
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: www.norrbom.com
 

Aktieworkshop den 4. maj i Benalmádena - med Per Mønsted fra Mojo Estates og Christopher Wold, kendt fra Millionærklubben på radio24syv

Per Mønsted kender vi bedst fra Mojo Estates og det aktuelle TV-program Sol for millioner, men aktiehandel er ikke fremmed for den erfarne ejendomsmægler.
”Aktier har været en hobby for mig, siden jeg var ung, men som man får mere erfaring og gerne vil have et afkast af sine investeringer, opdagede jeg, at der faktisk var en del teknik bag udvælgelsen af de rigtige aktier.”
Christopher Wold, der begyndte at investere for over 10 år siden, da han gik på HHX, hører man ofte i radioprogrammet Millionærklubben, hvor han giver gode råd om aktiehandel.

”På workshoppen kan man forvente at finde ud af de værktøjer og analyser, jeg bruger til dagligt og hvordan jeg spotter og finder mine aktier, hvor jeg til dato er oppe med hele 40 % for 2019.
Det vigtigste ved aktier er ”risk management” (stop loss), som er det, jeg blandt andet underviser i på workshoppen,” fortæller Christopher, der glæder sig til at kunne dele ud af sin viden for et live publikum, der også vil kunne stille spørgsmål undervejs.
En langsigtet investering er en kortsigtet investering, der er gået galt.

”Først og fremmest er handel med aktier et ”mind game”, og ofte er du selv din største fjende. Vi mennesker har utroligt svært ved at erkende vores fejl og derfor sælger vi ikke hurtigt nok de aktier, hvor kursen falder. Man håber og håber på, at aktien igen retter sig op.

Derudover er det vigtigt at have en klar strategi med din investering. Du køber jo heller ikke et hus hos mig uden at vide, hvad du skal bruge det til og uden at vi har talt om risiko og afkast for din husinvestering.
Det samme gælder aktieinvesteringer, du skal tænke på din risikoprofil og dine ønsker til afkast og ikke mindst hvor din stop-loss kurs er og være villig til at tage et tab. Jeg plejer at sige at ”en langsigtet investering er en kortsigtet investering, der er gået galt,” slutter Per Mønsted, der er vært for aftenen, som kommer til at foregå i dennes eget hus i Benalmádena, se program og praktiske oplysninger i annoncen nedenfor.
Pris for deltagelse er 300 euro.

Workshoppen er eksklusiv og der udbydes kun 10 billetter.
Kontakt Per på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Whatsapp 616 717 568 for tilmelding.

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com