Rejsen til dit indre og Intensivt Juice Retreat

”Det giver så meget mening at afholde Rejsen til dit indre og Intensivt Juice Retreat. Vi er dedikerede i vort arbejde med at finde ind til essensen, til kernen, til det egentlige. Når vi føler og fatter sammenhængen mellem det fysiske og psykiske, så rykkes der ved vort ”verdensbillede”. Når vi samtidig spiser sund og ren mad, drikker basisk levende vand, laver energigivende øvelser og guidede meditationer, så sker der banebrydende ændringer, helt ind på celleplan. Det er virkelig dejligt at opleve - og det hele værd.
Vi glæder os!". Sådan siger arrangørerne, Cassandra Marian Larsen og Pernille Knudtzon.

Læs mere ...

Vikingos Minimarket – nu med friske danske mælkeprodukter

”Nu har vi friske, danske mælkeprodukter direkte fra producenten, takket være vores effektive logistik,” fortæller ejeren Brian Hald. Det vil sige, fra mælken lander hos Vikingos Minimarket, har den en holdbarhed på seks dage, og for surmælksprodukterne (dansk skyr, kærnemælk, yoghurt osv.) er der hele 14 dages holdbarhed. Butikken har også frisk, dansk koldskål i flere smagsvarianter, så den danske sommerspise kan nydes hele sommeren lang – kig efter den i køledisken.

Læs mere ...

Skabt til smartphone, skabt til dig

Med det nye Beyond™ høreapparat fra Widex kan du nyde alt det bedste, livet byder på. Ingen anden smartphone-høreløsning lyder ligeså godt. Og intet andet høreapparat giver dig samme mulighed for at holde forbindelsen til verden omkring dig.
Med en fantastisk lyd og Bluetooth forbindelse giver Widex Beyond™ dig den bedst mulige lyd, uanset hvor du er – i bilen, til en koncert eller på en travl gade.
Du behøver ikke at finde de ideelle lytteforhold – de er allerede skabt for dig, uanset hvor du befinder dig.

Læs mere ...

Living from the Heart retræte

At leve fra hjertet er at have kontakt med det mest ærlige autentiske sted i os selv - vores essens. I vores travle hverdag glemmer vi ofte denne kerne med forstyrrende tanker, bekymringer og vaner. Stilhed og fordybelse fører os tilbage til kernen.
Det dansk/spansk ægtepar Anete og Dani Bloise åbnede dørene til deres Finca i den smukke campo udenfor Álora for første gang i februar, og inviterede en lille gruppe på otte personer til retræte.
Retrætets formål er at blive mere nærværende, stilne sindet og vende opmærksomheden indad. Ud over daglige meditationer, laves der små øvelser med henblik på at afklare hvilke tankemønstre, der forstyrrer i hverdagen og blive mere tilstedeværende i vores liv.

Læs mere ...

Helle Hollis Car Rental støtter Cudeca Hospice

Helle Hollis Car Rental har igennem mange år støttet Cudeca Hospice i Arroyo de la Miel med et Helle Hollis charity nummer. Både Cudeca Hospice og Helle Hollis kan fejre henholdsvis 25 og 35 års jubilæum i år.
Den 15. februar kunne Christine Fleischer, marketingschef fra Helle Hollis, med stor glæde overrække en check på 500 euros til Cudeca Hospice.

Læs mere ...

Nyt ansigt hos Clínica NorDental i Fuengirola

Clínica NorDental byder velkommen til ny svensk tandlæge, Emil Danielsson, som den 1. april begyndte på klinikken i Fuengirola.
Emil Danielsson kommer oprindeligt fra en lille by udenfor Linköping, og tandlægestudiet blev gennemført i Stockholm. Emil flyttede til Spanien for seks måneder siden sammen med sin kæreste, hvor de valgte Madrid som base, for her at studere spansk og opleve storbyens sus. Men Emil er til lidt mere fred og ro og godt vejr, sommer, sol og strand, så da muligheden var der for at komme til Fuengirola, og at arbejde i et nordisk miljø, slog han til med det samme. Og her er han også nærmere på drømmen om et lille landsted med frugt- og citrustræer.

Læs mere ...

Kom gratis ind på Carmen Thyssen museet i Málaga

Fredag den 5. maj 2017 kl. 20.15 åbner Carmen Thyssen museet dørene eksklusivt for danskerne på Costa del Sol. Baggrunden for denne særlige aften er, at der fremover vil være mulighed for at besøge den permanente udstilling og leje høretelefoner med dansk tale, så man på modersmålet kan få information om kunstværkerne. Museet har nemlig indgået en aftale med den danske ambassade i Spanien, det danske konsulat i Málaga og Nykredit, der gør det muligt med den danske audioguide. I løbet af aftenen vil der være kort præsentation af aftalen og rundvisning på museet.

Læs mere ...

Verdensnyhed hos kystens største spa-forhandler

Aquapool Spas, der i år fejrer deres 13 års jubilæum som spaforhandler på Costa del Sol, har fået en verdensnyhed til Spanien.
Hvis man ønsker en kompakt pool - hvor der kan svømmes på alle niveauer og ydermere har jacuzzisæder i den ene ende, så er det helt nye hotte navn: Endless Pools.
Indehaver af Aquapool Spas, Anja Mynster, forklarer: "Vores amerikanske spafabrik opkøbte sidste år Endless Pools, som er specialiseret i svømmemaskiner, og lavede en verdensnyhed. Vi måtte bare hoppe på vognen, og vi er stolte over at være de eneste i Spanien, der sælger disse svømmespa."

Læs mere ...

Helmig på Borgen - Den 27. maj giver Thomas Helmig & Band en unik koncert på den smukke middelalderborg Castillo Sohail i Fuengirola.

Sommeren 2017 er Thomas Helmig tilbage på turné med sit band.
De giver kun ganske få koncerter. Til gengæld bliver de særligt store - og det er lykkedes at få en af koncerterne til Costa del Sol.
Rammerne bliver de bedst tænkelige: Middelalderborgen Castillo Sohail i Fuengirola.
”Jeg glæder mig gevaldigt til at komme ud at spille igen. Efter tre års pause fra bandet og de store koncerter, kribler det i hele kroppen på mig,” siger Thomas Helmig, som har ny plade på vej.
”Vi kommer med ny musik, men vil også spille meget af det gamle,
men på en ny måde,” lover den populære musiker.

Læs mere ...

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29