Galleri Art Club præsenterer udstilling med David Utzon

David Utzon, barnebarn af Jørn Utzon udstiller sine fantastiske malerier for første gang i udlandet i Galleri Art Club beliggende på Calle Quemada 8-10 29640 Fuengirola (lige ved Plaza Picasso).

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Udstillingen varer fra 17. September til 17. Oktober, med fernisering søndag den 17. september fra 13-17. Der vil være blues musik, tapas og drikkelse.
 
Georg Mathiassen fra Galleri Orange skriver om David Utzon:
David er som en levende seismograf der opfatter alt der rør sig i hans følsomme og registrerende sind. Han undersøger udtrykkets muligheder og er kompromisløs i sin stræben efter at nå det yderste i at beskrive en betagelse som ligger dybt i hans sind. David er i dialog med sig selv og giver gavmildt beskueren kontakt med vores egen oplevelse og dialog med værket!
Georg Mathiassen skriver endvidere:
Redigering, rettelser kopiering og overvejelser af resultatet. Begrænsninger i materialevalg og format. Disse ting indgår ikke i den måde David arbejder.
Udtrykket kommer til ham som et behov der presser sig på.
Resultatet er som det oprindelige menneskelige udtryk før vi blev opdraget og rettet til. Det er næsten som forfædrene til menneskene bag hulemalerierne i Lascaeau 15000- 17000 år gamle.
Disse arbejder regnes for de første meddelelser/kunstværker på vores jord. Værkerne er stærkt ekspressive, udført med råhed uden grænser for beskrivelsen af noget oplevet. David arbejder oprindeligt som vore forfædre. Billederne og skulptur arbejderne er indestængt i ham og står i kø for at komme ud. Det ser vi i det oprindelige, fortabelsen i farverne. Det magiske i at være menneske og gå på jorden med en følsomhed der opfanger alt. Universet, stjernehimlen må beskrives i en eksplosiv kommunikation.
 
For yderligere information se Davidutzon.dk eller kontakt Kim Kold på telefon +45 52111265 mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vi er meget stolte over og beærede over at kunne være smukke rammer for David Utzons udstilling.
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com