Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som vil købe eller sælge på auktion.
Hos Bruun Rasmussen har vi i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med vores store erfaring samt professionelle rådgivning og vurdering bringer vi hvert år flere end 100.000 genstande videre til nye ejere.
Vi har repræsentanter over hele verden, som står klar med råd og vejledning om køb og salg. Overvejer du at sælge på auktion, giver vores repræsentant i Sydspanien, seniorekspert Vagn Erik Krogsøe, en gratis og uforpligtende vurdering af både kunst, antikviteter, design, sølv, smykker og armbåndsure samt bøger, frimærker og våben.
Vi er altid på udkig efter interessante genstande til vores auktioner, og hvem ved – måske ligger du selv inde med noget, som kan indbringe en mindre formue på auktion?

Sydens guld

Vores erfaring er, at der findes masser af guld i gemmerne på Solkysten, som opnår flotte hammerslag på vores auktioner. Blandt andet fik en russisk skulptur af Nicolai Ivanovich Liberich, som blev indleveret i 2017 af en dansker i Sydspanien, et hammerslag på 1,2 mio. kr. på en af vores Traditionelle Auktioner i Bredgade.
Mere generelt oplever vi lige nu stor international efterspørgsel på både ældre kunst, antikviteter, moderne kunst, orientalsk kunsthåndværk og nordisk design. Vi er blandt verdens førende auktionshuse inden for sidstnævnte, og på vores seneste Traditionelle Auktion satte vi international auktionsrekord med et hammerslag på 2,45 mio. kr. for et flygel designet af Poul Henningsen. Danske møbelklassikere fra 1930-70 er fortsat i meget høj kurs verden over.
Vores mand i det spanske, Vagn Erik Krogsøe, kommer gerne på vurderingsbesøg i private hjem over alt på Solkysten. Han står ligeledes til rådighed med alt det praktiske omkring indlevering til auktion. Hvis du foretrækker det, har du også mulighed for at benytte vores onlinevurderingsservice via vores hjemmeside.

Sælg i alle prisklasser

Vi har ikke kun fokus på eksklusivitet for de få, men også på kvalitet for de mange. Som det eneste internationalt anerkendte auktionshus i verden tilbyder vi derfor tre forskellige typer auktioner: Traditionelle Auktioner, som afholdes i vores auktionshus i Bredgade, Netauktioner samt det seneste skud på stammen, Direkte Auktioner.
Ligesom Netauktionerne foregår Direkte Auktion online og byder på genstande inden for kategorierne kunst, design og antikviteter. Forskellen på Direkte Auktioner og vores velkendte auktionstyper er blot, at sælger selv fotograferer genstanden og afsender den til køber efter hammerslag, hvorved salæret er lavere for begge parter.
De tre typer auktioner sikrer, at genstande helt ned fra 800 kroner og op til flere millioner kroner finder deres helt rigtige købere. Vores specialister ved altid, hvilken auktionstype en given genstand egner sig bedst til med henblik på det mest optimale salg. Med det prismæssigt brede spænd kan vi tilbyde en løsning for langt de fleste. Det er derfor, vi opfattes som Skandinaviens mest eftertragtede og troværdige auktionshus.

Auktionssuset

Hvad enten du vil investere i kostbare designikoner eller blot opgradere din bolig med fine fund, bør du heller ikke snyde dig selv for den oplevelse, det er at handle på auktion. Det er her, du kan finde unikke ting, som ingen andre har. Det er også her, du kan opleve spændingens sus, når kampen om en genstand sætter ind, ligesom du kan opleve glæden – eller ærgrelsen – når hammeren falder.
Foruden vores fire årlige Traditionelle Auktioner auktioneres flere end 1.500 genstande hver uge året rundt online på bruun-rasmussen.dk. Som oftest er de udbudte genstande i et lavere prisleje, end man finder på de Traditionelle Auktioner, men kvaliteten er stadig i højsædet.
Hos Bruun Rasmussen tilbyder vi markedets mest kyndige vurderingsekspertise inden for en bred vifte af kategorier. Hvis du har brug for vejledning i køb på vores auktioner, rådgiver vores eksperter gerne om nye tendenser og gode investeringer. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find dine egne auktionsfavoritter på bruun-rasmussen.dk.
 
For yderligere information, kontakt venligst:
Vagn Erik Krogsøe
Seniorekspert og repræsentant i Sydspanien
+45 2445 1224 · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing...

(doo wah, doo wah, doo wah, doo wah 
doo wah, doo wah, doo wah, doo wah)
 
It makes no diff'rence if it's sweet or it's hot
Just give that rhythm ev'rything you got

Man tænker måske ikke over det, men rockabilly og swing er subkulturer, som trives i bedste velgående på Costa del Sol. For 25. år i træk afholdes der ’Rockin Race Jamboree Party’ i Torremolinos 7. – 10. februar. Der kommer fra bands fra USA, England, Belgien, Tyskland, Frankrig for blot at nævne nogle få. Det er også en festival, der tiltrækker publikum fra hele verden.
 
Musikken er præget af swing og rock og publikummet til disse festivaler er et rent skue i sig selv. Herrerne er et mix af bakkenbarter og Elvis-hår med rigelige mængder brylcreem, jeans og T-shirts med opsmøg og Rayban-solbriller i retro-stil. For kvinderne er det tætsiddende eller skjortekjoler med stram talje og gerne nylonstrømper med søm mens håret bølger blødt eller er holdt på plads af et tørklæde. Vintage-stilen har også vundet indpas i den daglige garderobe, efter serier som Mad Men, der foregår på et reklamebureau i 60’erne, har fået en kæmpe fanskare verden over.
 
Swing har sin oprindelse i 20’erne og 30’ernes USA, hvor de store big band-orkestre indtog scenerne. Swing-musikken blev populær på danserestauranter, hvor man oprindeligt dansede lindy hop (også kendt som jitterbug). Denne dans siges at stamme fra Harlem i New York.
 
Selve dansen er vild og det var den første dans, der introducerede akrobatiske bevægelser, hvor både herre og dame udfører nærmest akrobatiske stunts under dansen.
 
Har du lyst til selv at kridte danseskoene? Tjek www.malagaswing.com hvor du finder info om swing-undervisning og events. Vidste du f.eks., at der i løbet af sommeren undervises i swing om lørdagen i det fri på Muelle Uno i Málaga?
Få mere information og bestil til billetter til ’Rockin Race Jamboree Party’ i Torremolinos på: www.rockinrace.com/en/

Kristian Lilholt og band – ’nytårskoncert’ i Margrethekirken

For syvende år i træk træder Kristian Lilholt og band op i Margrethekirken og giver koncert, som på én gang er velkendt og altid anderledes. Der er gode gamle kendinge og instrumentale numre, musik der får publikum op af stolene og bandets dejlige, eftertænksomme musik.
 
”Jeg og mit sædvanlige hold af musikere, Tine, Ida, Lasse og Frede, kommer, som vi plejer, ned til Margrethekirken og giver koncert den 17. januar - for 7. år i træk,” fortæller Kristian og tilføjer, at det er lidt anderledes i år, i det han selv står for koncerten, forstået på den måde, at Kristian tager den økonomiske risiko.
 
”Jørgen og Kirsten Kobstrup, som plejede at står for arrangementet, er jo rejst hjem til Danmark, og ingen har helt kunne overtage deres arbejdsområde. Men jeg ville være ked af at stoppe en fin og populær tradition, så jeg tilbød at tage over, og samtidig garantere kirken de første 1000 euro, der bliver solgt billetter for.” Sådan kan bandet fortsætte deres 'nytårskoncert'-tradition i Margrethekirken.
 
”For mig er det en slags payback for mange fine stunder i kirken, og også efter koncerterne, hvor vi har haft det rigtig hyggeligt med kirkens folk og andre gæster på La Caleta nede ved vandet. Så jeg tænkte, hvorfor ikke bare tage chancen, så vi kan fortsætte traditionen, selvom det denne gang ikke kunne fungere 'som det plejer'. Så kald det bare en hjælpende hånd med arrangementet, hvor jeg overtager nogle af de praktiske funktioner og håber på, at billet salget vil dække mig og mine musikeres rejse og ophold, samt leje af anlæg m.m., selvom vi donerer til kirken som det første.
Vi glæder os i hvert fald til igen at komme ned til jer, og forhåbentlig få lidt lys og varme.
Det plejer at være ganske fint. Silkeborg Flytteforretning har igen sponsoreret transporten af instrumenter frem og tilbage. Stor tak til dem,” slutter Kristian, som ankommer d. 8. januar og derefter kommer de andre ’dryssende’ i dagene efter, så de er klar til koncerten, der finder sted torsdag d. 17. januar kl. 18.
 
Billetter
Billetter a 25 € (inkl. vin og sandwich) kan købes i Margrethekirken og hos Private Investment v. John Frank i Centro Idea samt v. indgangen.
Reserver dine billetter på tlf.: +45 21 43 96 62 eller +34 952 49 33 89

Mægtige Amin

Danmarks største komiker, entertainer, sanger og showmand,
den rejselystne Amin Jensen, vil sætte gang i lattermusklerne,
når han skyder La Peña de Dinamarcas jubilæumsår i gang

Amin er kaldt til fotografering i La Danesas studie i Centro Idea. Han kommer beredvilligt i sin åbne sportsvogn med hans kæreste, Bente, ved sin side. Begge i et smittende godt humør.
 
 
For at få ansigtet i de rette foto-folder synger han tenor med en stemme, der giver genlyd i det knap 5.000 m2 store center. De 1000 af dem udgøres af ristorante Da Bruno, hvor Amin med det gode borgerlige efternavn Jensen – Danmarks største komiker, entertainer, sanger og showmand – skyder La Peña de Dinamarcas 10 års jubilæumssæson i gang onsdag den 13. februar.
 
Det var let denne dag for Amin blot at komme forbi. Han har nemlig købt ferie-bolig på Costa del Sol, hvor han opholder sig så snart, der et hul i den godt besatte booking-kalender. Således flyver han direkte til Málaga for denne show-aften fra Gran Canaria, hvor han optræder aftenen i forvejen.
Og han er særdeles rejselysten.
 

Den eneste i verden: Comedy & Opera

Formen er i top hos den korpulente showmand, der har været med helt fremme fra stand-uppens spæde start i Danmark i begyndelse af 90’erne og har udviklet sig til den eneste entertainer i verden med kombinationen ”Comedy & Opera”.
Amin er således en stor beundrer af den afdøde italienske tenor Luciano Pavarotti. Ellers er han er helt sin egen med et fantastisk alsidigt talent.
 

Farvel til Bamse i Benalmádena

Fortæl om din rejselyst?
Jeg elsker at rejse og har optrådt i rigtig mange lande. Kina, Japan, Tyrkiet, Grækenland, Malaysia, Thailand, USA, England, Tyskland, Sverige, Norge, Singapore, Egypten, Spanien og Isla Margaritas i Sydamerika.
Nogle gange på dansk, men flere og flere shows og koncerter er på engelsk.
Jeg har optrådt på Grand Canaria på Puerto Rico Barbacoa gennem de seneste 15 år og på Costa del Sol for 10 år siden sammen med Flemming Bamse Jørgensen. Desværre blev det sidste gang, jeg så ham. Bamse døde tre måneder efter.
Koncerten blev holdt i tyrefægter-arenaen i Benalmádena og blev en stor og usædvanlig oplevelse. Vi havde omklædning ved siden af tyrene og kunne høre dem banke ind i siderne på staldene. Det var som at have omklædning ved siden af Bokse-Brian...!
 

Har købt bolig i La Cala de Mijas

Og du er faldet for Costa del Sol?
Jeg er vild med Spanien og har nu selv købt en lejlighed i La Cala de Mijas, som jeg synes ligger midt i det hele. I modsætning til Tyrkiet, hvor jeg ejede en lejlighed i 10 år, er der 8-10 flyafgange om dagen til Costa del Sol.
Det er fantastisk, at tilgængeligheden er så stor til vores lille paradis.
 

Prøver ny ting og nye steder

Hvordan lader du dig inspirere?
Jeg har altid fundet min inspiration i dagligdagen – og i hverdagsting.
Man skal give sig tid til ny inspiration og til at prøve nye ting. Jeg prøver på flere sæt. F.eks. når jeg kører ud, kører jeg hjem af en anden vej for at opleve mere. Jeg holder heller ikke altid ferie de samme steder eller spiser på de samme restauranter.
Jeg tilstræber hele tiden at prøve nye steder og nye ting.

Lettere at flyve til Málaga

Bliver du aldrig træt af at optræde?
Nej, men logistikken fra a til b kan være en udfordring. Sidde i bilkø og nogle gange køre 800 km. på en dag, det kan være trættende.
Så er det lettere og mere afslappende at tage flyveren til Málaga, slutter Amin, der glæder sig til hans optræden på ristorante Da Bruno i hans nu andet hjemland, Spanien.

Danmarks darling nu opera-tenor

Om Amin Jensen:
Entertainer, dubber, TV-vært, musical-performer – og ikke mindst nu opera-tenor med en af Danmarks største stemmer!
Amin er tre gange blevet kåret til årets TV-vært i Danmark, har deltaget i over 200 tv-programmer og har lagt stemme til mere end 2000 afsnit i tegnefilm. Desuden er det blevet til 4 CD’er, 7 one-man-shows og mere end 3000 optrædener, 3 revyer og 2 musical-hovedroller: Kjeld i Olsen Banden og John Silver i Skatteøen.
Efter at være blevet hele Danmarks darling som stand-up komiker og som syngende vært i ”Hit med Sangen”, forelskede Amin sig i operaens skønne musik og besluttede sig for at lære at mestre kunstarten.
Amin Jensen har en naturlig varm og overtonerig tenor med et usædvanligt overskud af volumen og høje C’er, som passer perfekt til det repertoire, han forelskede sig i som det første: Puccini, Verdi og Leoncavallo.
Han har taget mange års intensiv privat-undervisning hos tidligere Kongelig operasanger Bonna Søndberg og har modtaget coaching af Ulrik Stærch, med hvem han siden hen har optrådt ved opera-koncerter i ind- og udland.
I 2014 udkom en CD med Amin Jensen og Prague Philharmonic Orchestra, hvorpå nogle af operaverdens store tenorarier fortolkes.
Til opera-koncerter rundt om i Danmark har Amin Jensen optrådt med navne som Gitta-Mara Sjôberg, Ulrich Stærch og Susanne Elmark – bl.a. ved Sankt Hans i Frederiksberg Have, hvor 40.000 gæster kunne høre hans store stemme i Nessun Dorma.

Ellers om Amin

- Han har været tv-vært bl.a. i quiz-programmerne ”Hvem er hvem”, ”Hit med sangen”, ”Endelig fredag” og ”Charlie Quizzen”.
- ”Hit med sangen” gav ham popstar-status i Danmark, og han blev udnævnt til årets tv-vært af de danske ugeblade ”Billedbladet” og ”Se og Hør”.
- I 1998 optrådte Amin over hele Danmark med sit første one-man-show ”150 kilo over bæltestedet”, og siden har han turneret med forestillinger som ”Stort”, ”Hit med Amin”, ”Blæs på DK”, ”Stort ll”, og ”Fyrre, fit og fattig”. Alle på nær sidstnævnte er udgivet på dvd.
- I flere tilfælde akkompagneret af Søren Sebber Larsens trio. Deres kompositioner dækker blandt andet sange som ”Dr. Snotty”, ”Cairo”, ”Läkerol”, ”Blackjack og Hookers”, ”Dead Pymy Dance” og ”Cobra”.
- Amin Jensen udgav i 2006 sit debutalbum ”It Feels Right”, der modtog guld for 15.000 solgte eksemplarer.
- I 2008 medvirkede han i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”Luciano My Friend”, som handler om den afdøde italienske tenor Luciano Pavarotti.
- Amin Jensen har også medvirket i TV3’s reality-program ”Stjerner på vippen”.


Verdens tungeste på Kilimanjaro

Amin Jensen – fyldte 49 år den 22. januar - har prøvet lidt af hvert.
Inden de ”skrå brædder” kaldte, erhvervede han sig som taxa-chauffør, dørmand, massør, vinduespudser og gaffeltruck-chauffør.
Han er født i Albertslund og privat lever han sammen med Bente Deshaies og deres sammenbragte børn.
I 2010 besteg han Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Med en vægt på 150 kilo var Amin Jensen ifølge de lokale guider den tungeste mand nogensinde til at bestige bjerget.
Amins e-mail-adresse er opkaldt efter hans kat Molly.
Han er frimurer. Meldte sig ind i foreningen Den Danske Frimurerorden i november 2012 og har en del brødre på Costa del Sol.
 


Her sælges billetterne

Vitamina, Centro Idea
Unioptica, Fuengirola
Restaurant Holger Danske, Los Boliches
Restaurant Casa Danesa/Club Danes
 
La Peña de Dinamarca:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+34 617 700 424
 
Pris: 60 euro inklusive 3-retters menu og vin på ristorante Da Bruno i Mijas
 


Om arrangøren, La Peña de Dinamarca

Dansk supporterklub af Málaga Club de Fútbol. Optaget i federationen af supporterklubber. Den tæller mere end 40 over hele Andalusien.
La Peña de Dinamarca har indskrevet ca. 300 medlemmer og har faste pladser på Málaga CF’s hjemmebane, Estadio La Rosaleda. Hertil arrangerer klubben bus-transport fra Fuengirola. Endvidere en rejse pr. sæson til en af Málaga CF’s udekampe.
Supporterklubben støtter cancer-hospice Cudeca i Benalmádena med årlige donationer.
Den blev stiftet for ti år siden på Hotel Tamisa Golf.
Jubilæumsåret byder endvidere på koncerter med KANDIS og John Mogensen JAM.
www.malaga-support.dk

Interesse for casinoer i både Danmark og Spanien vokser hastigt

Der er ingen vej udenom - online casinoer er kommet for at blive. Hvor man blot for nogle år siden var nødt til at tage sit fine tøj på og tage på casino med drinks og høj cigarføring, hvis man ville spille poker eller black jack eller nogle af de andre populære casinospil, kan man i dag nyde suset ved at spille på casino direkte fra sin egen sofa. Og det er der rigtig mange, der gør.
 

Få mest for pengene

Mange casinoer tilbyder velkomstbonusser i form af gratis spin (på enarmede tyveknægte eller andre spillemaskiner) eller de tilbyder simpelthen en fordobling (eller endnu mere) af det beløb, du sætter ind første gang. På https://www.casinoer.com/casino-bonus finder du en avanceret guide til, hvor du får de bedste bonusser, flest freespins og meget mere.
 
Og der er ingen, der siger, at du ikke kan oprette profiler flere forskellige steder og nyde godt af forskellige casino-siders velkomstbonusser. De personer, der gør dette i stor stil kaldes ”bonusjægere”. Det er mennesker som målbevidst hopper rundt mellem de forskellige sider for at få de bedste bonusser på det bedste tidspunkt osv.
 
Du kan også være heldig at finde ikke-indskudsbonusser. Det vil sige, at du ikke behøver sætte nogen penge ind, men får f.eks. et antal gratis spin eller et beløb at spille for, helt uden selv at skulle sætte noget til.
 
Du skal dog være opmærksom på, at alle gratisspin her tidsbegrænsninger, og at du ofte skal bruge dem inden for f.eks. en uge.
 
Bonuskode er en anden metode til at få mere for pengene. Har du set en spilleside an, som du gerne vil oprette en profil på, kan du søge efter navnet på spillesiden + ”bonuskode” i søgefeltet på din browser og se, om der kommer noget frem, som kan give dig endnu større rabatter og gratis goder.

Poker mindre populært mens andre spil stiger i popularitet


Hvor poker før var det, man forbandt med online casinoer, tilbyder casinoerne nu en verden af forskellige spil. Som udvalget og interessen er steget for disse andre spil, er interessen for almindelig poker dalet. De nye spil, der er så populære har gerne deres helt egen temaverden, og det er formodentligt det, som gør dem så populære.
 

Du vælger selv hvor mange penge, du vil spille for


100 kr. eller 1.000 kr.? Du er selv herre over, hvor mange penge du vil spille for eller satse. Du skal nemlig selv sætte penge ind på din spille konto fra din bankkonto, og du sætter selv loftet for, hvor meget du vil spillet for. Online casino er altså en relativt sikker måde at opleve lidt spænding hjemme fra sofaen, og du vælger selv, hvor stor spændingen skal være.
 
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

NYHEDSMAIL

Tilmeld dig vores nyhedsmails her

* indicates required

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com