Mijas til kamp mod illegale turistguider · Dia i store problemer · Tæt på nyvalg

Mijas til kamp mod illegale turistguider

illegaltourisme

Alle har vidst det, men ingen har gjort noget ved det før nu. Det vælter med ikke-autoriserede turistguider i Mijas Pueblo, og det vil kommunen nu til livs. Byrådsmedlemmet med ansvar for turismen har, sammen med lokalpolitiet og de autoriserede guider, lagt en plan for, hvordan der fremover skal slås til mod de ulovlige turistguider. Mijas kommune har to klare motiver til at gå ind i kampen mod de illegale guider. For det første deklareres deres indtægter ikke, og dernæst ønsker kommunen at sikre byens turister en professionel service, som man på ingen måde kan garantere via de ikke-autoriserede guider.
 
 
 
 
 
 

Dia i store problemer

dia

Med et tab på 418 millioner euro i første halvår står supermarkedskæden Dia i sin hidtil værste krise. Kæden har de sidste par år haft røde tal på bundlinjen, men årets underskud er 14 gange større end sidste år. Supermarkedet lagde ved årets udgang en plan for at forbedre salget og logistikken, men resultaterne lader vente på sig. Dia gjorde sin indtræden på det spanske marked i 1979 – med stor succes. Siden er virksomheden vokset til 7.000 supermarkeder i primært Brasilien, Argentina, Kina, Portugal og Spanien. Det er primært i Spanien, supermarkedet i dag har problemer.
 
 
 
 
 
 
 

Tæt på nyvalg

valg

Alt tyder på, Spanierne den 10. november skal til stemmeurnerne – igen. Der skal således et lille mirakel til for at hindre, at der nu på mandag ikke udskrives nyvalg. Forhandlingerne i det spanske parlament er gået i hårknude, og der findes tilsyneladende hverken vilje eller evne til at få dannet en ny regering. Pedro Sánchez og PSOE blev i april valgets store sejrherre, men han har ikke formået at hente den fornødne støtte fra hverken Ciudadanos på midten eller Podemos til venstre for ham i parlamentet. Udskrives der valg, bliver der med største sandsynlighed skåret 30 procent i hver enkelt partis valgbudget. Tilsvarende reduceres valgkampen til otte dage, hvilket er det laveste nogensinde.
 
 
 
 
 
 
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com