Arveskatten fjernes i Andalusien · Massiv indsats mod ventelisterne · Banco Santander åbner “Work Caféer”

Arveskatten fjernes i Andalusien

Præsidenten for Junta de Andalucía, Juanma Moreno, og hans nye regionalregering, vil den 9. april vedtage en ny lov, der skal eliminere arveskatten i Andalusien. Vel kommer det til at koste nogle skattekroner, men den nye præsident forventer, at regionen gør en god investering. Man er nemlig træt af at se, hvordan flere andalusiske velhavere og udlændinge søger residens i bl.a. Madrid, for at undgå at betale den andalusiske arveskat. Juanma Moreno mener, at afskaffelsen af arveskatten vil sikre, at investeringsvillig andalusisk kapital forbliver i regionen, samt at nye velhavere og investorer vil tiltrækkes.
Det nye tiltag får størst indflydelse for velhavere, da arveskatten på den primære bolig for et par år siden blev reduceret drastisk.
 
 
 
 
 

Massiv indsats mod ventelisterne

Den nye regionalregering aktiverer nu sin nødplan for at få reduceret de andalusiske hospitalers ventelister. Planen går på, at 200 speciallæger fra denne uge arbejder over og tilmed møder ind om lørdagen for at få opereret mange af de 162.000 borgere, der i dag figurerer på hospitalernes ventelister. Regionalregeringens nødplan er budgetteret til 25,5 millioner euro, som primært går til at betale lægernes overarbejdstimer og de privathospitaler, som inden længe vil modtage nogle af de mange patienter fra ventelisterne. Da Partido Popular og Ciudadanos kom til magten efter regionalvalget i december, fik de en slem overraskelse, da de fik indblik i hospitalernes ventelister. Den forhenværende regering havde tilsyneladende manipuleret tallene. På hospitalernes ventelister figurerer også en del udlændinge.
 
 
 
 
 
 

Banco Santander åbner “Work Caféer”

tredje nyhed billede
 
Spaniens største bank er ikke bange for at gå nye veje. Det gælder både, når der skal lanceres nye finansielle produkter og, som nu, hvor banken lancerer et nyt image. Banken har netop i Madrid åbnet sin første “Work Café”, som er bankfilial og café i ét.
Alle er velkommen i bankens “Work Café”, hvor der er gratis Wifi og rigeligt med café- og kontorplads. Banco Santander har i Chile stor succes med det nye koncept, hvor man arbejder, networker og, måske, går i banken på samme tid. Banken har nu i sinde at åbne 100 nye “Work Caféer” over hele Spanien de kommende år.
 
 
 
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com