Spansk økonomiminister: ”Før eller siden får vi en ny krise” · Luksusboliger med urtehaver · Motorvejsarbejdet ved Benalmádena skrider frem

Spansk økonomiminister: ”Før eller siden får vi en ny krise”

Den nye spanske økonomiminister, Nadia Calviño, var meget klar i tonen, da hun midt på ugen talte for en gruppe spanske og tyske virksomhedsledere på en messe i Frankfurt. ”For 10-15 år siden troede mange, den økonomiske cyklus havde ændret sig, men sådan er det ikke. Før eller siden får vi en ny finanskrise,” fastslog økonomiministeren, som samtidig garanterede, at hendes regering gør alt for, at den kommer så sent som muligt, og at Spanien denne gang vil stå bedre rustet. ”Vi er ved at skabe en mere solid og robust økonomi. Og det er ikke nok, vi skaber vækst og gennemfører nedskæringer. Vi må også hæve nogle skatter i tide,” fortalte ministeren med henvisning til de måske kommende forhøjelser af skatteydelser i højeste indkomstgruppe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luksusboliger med urtehaver


Første spadestik til et af kystens dyreste byggerier tages inden årets udgang. Med et samlet budget på 15 millioner euro vil entreprenøren Altur Homes opføre 13 luksusboliger i Benahavís. Hver villa vil i kostpris alene koste mellem 1,2 og 1,4 millioner euro at opføre. Ifølge promotor får man ikke bare en stor luksusbolig med fri havudsigt på en af kystens mest attraktive grunde. Man får også en økologisk bolig med genanvendelig energi og store urtehaver til dyrkelse af økologiske grøntsager. Byggeriet forventes at tage mellem 18 og 20 måneder, og køberne forventes at være velhavende skandinaver, belgiere og englændere.
 
 
 
 
 

 

Motorvejsarbejdet ved Benalmádena skrider frem


I følge Benalmádenas borgmester, Victor Navas (PSOE), vil motorvejsarbejdet ved km. 222 på A-7 motorvejen blive færdigt før tid. Vejarbejdet skal udvide til- og frakørselsvejene til Arroyo de la Miel og Benalmádena, som i myldretiden dagligt hober sig op på flere hundrede meter, som det kan tage op til 20 minutter at passere. 20 mand arbejder dagligt på byggeriet, som blev estimeret til at tage 51 måneder. Men i følge borgmesteren vil arbejdet blive færdigt før tiden. Projektet har et samlet budget på ti millioner euro og skal forbedre forholdene for de 15.000 biler, der dagligt skal til og fra Arroyo de la Miel og Benalmádena via A-7 motorvejen.
 
 
 
 
 
 
 

Velgørenhedsmiddag for æslerne i el Refugio del Burrito

Søndag d. 30. september er der velgørenhedsmiddag med underholdning af Dave Lee fra “The Rat Pack” på hotel Tamisa Golf.
 Menuen koster 37€, hvoraf 10€ går til æslerne, og består af tre retter samt en halv flaske vin.
Reserver din plads på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller direkte hos Inga på tlf. eller whatsapp 654 513 380
 
 
 
 
 
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com