Gratis sport i Mijas · Torremolinos vil renovere sin historie · 8.000 atleter på vej til Málaga

Gratis sport i Mijas

Fra den 1. januar 2019 bliver det for borgerne i Mijas kommune gratis at benytte kommunens sportsfaciliteter. Lokalregeringen havde først påtænkt at reducere afgiften for benyttelse af kommunes faciliteter med 50 procent. I stedet bliver det nu helt gratis. Med støtte fra PSOE og Podemos fik regeringspartiet, Ciudadanos, flertal til at gennemføre forslaget. Partido Popular stemte blankt. Det kommer til at koste Mijas 900.000 euro om året at tilbyde gratis adgang til bl.a. kommunens svømmehal, atletikstadion, fodboldbaner, tennis- og padlebaner, men i stedet for at give skattelettelser vil man i stedet byde på gratis sport til folket.
 
 
 
 
 
 

Torremolinos vil renovere sin historie

Bystyret i Torremolinos vil renovere ét af byens ældste symboler. Det er tårnet ”Torre Pimentel”, som også kaldes ”Torre de los Molinos”, som, trods sin centrale placering i bymidten, i flere årtier har stået og forfaldet. En totalrenovering af det gamle tårn vil koste 226.000 euro, men takket være et støtteprogram fra Kulturministeriet, kan kommunen få finansieret 70 procent af staten, da tårnet er blevet kategoriseret som værende en kulturel bevaringsværdig bygning (BIC).
 
 
 

 

 

8.000 atleter på vej til Málaga

Fra på tirsdag og frem til den 16. september vil 8.000 atleter fra 87 lande ligge turen forbi Málaga. Málaga er nemlig sæde for veteranernes VM i atletik, som bliver den største sportsbegivenhed byen nogensinde har været vært for. Derfor er alle byers atletik faciliteter bliver efterset og, om nødvendigt, renoveret. I alt har kommunen investeret 600.000 euro i renoveringer og opsætningen af en ekstra tribune på byens centrale atletikstadion for at udvide kapaciteten til 10.500 publikummer.
 
 
 
 
 
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

NYHEDSMAIL

Tilmeld dig vores nyhedsmails her

* indicates required

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com