Antonio Banderas som Pablo Picasso - Skattevæsenet er efter 136.600 boligejere - Fuengirola restaurant i fornem Top 10

Antonio Banderas som Pablo Picasso

Projektet har været undervejs i næsten to år, men i går blev den nye serie om Picasso med titlen ”Genius Picasso” præsenteret under stor medieovervågning i Teatro Cervantes. Antonio Banderas spiller Picasso i serien, som skal vises på tv-stationen National Geographic. Filmholdet bag filmen har det sidste år brugt flere måneder i Málagas tyrefægterarena, på Plaza de la Merced og Teatro Cervantes for at skildre kunstnerens opvækst i Málaga. Holdet har naturligvis også været i Barcelona og Frankrig, hvor Picasso tilbragte størstedelen af sit liv. Serien er et af National Geographics dyreste og mest ambitiøse filmprojekter.
 

Skattevæsenet er efter 136.600 boligejere

Alle boligudlejere har været advaret siden 2015. Alligevel har skattevæsenet nu fået fat på 136.600 boligudlejere, fordelt over hele landet, som ikke har opgivet deres lejeindtægt. De mange udlejere har selvsagt ikke taget myndighedernes advarsel alvorligt, men faktum er, at skattevæsenet i dag tjekker, om de annoncerede boliger på de mange udlejningsportaler har de fornødne licenser samt at udlejer opgiver sin lejeindtægt. Der venter nu de 136.600 boligejere en bøde.
 

Fuengirola restaurant i fornem Top 10

Fiskerestauranten Los Marinos José på strandpromenaden i Fuengirola har netop fået en fornem placering i Top 10 over Europas bedste fiskerestauranter.
Kåringen kommer fra OAD (Opinionated About Dining), som er Europas mest prestigefyldte organ. Los Marinos José har eksisteret i over 30 år og tidligere vundet priser og fået topkarakterer i Repsol-guiden, i avisen ABC og af selveste Ferran Adriá, men den seneste udnævnelse er den hidtil fineste.
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com