Regnvand til et halvt års forbrug - Flot måned for ledigheden - Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

Regnvand til et halvt års forbrug

Vi skrev i fredags, at ugens regn i Málaga-provinsen kun var nok til at fylde provinsens vandreservoirer med 30-35 procent af sin kapacitet. Det er korrekt. Man takket været de store mængder regn, der faldt sidst på fredagen, lørdag, søndag og delvist mandag er alle provinsens reservoirer nu fyldt med mellem 38 og 60 procent af deres kapacitet. I praksis betyder det, at weekendens regn har sikret Málaga-provinsen nok vand til de kommende tre til seks måneder. Det kommer alle til gode – ikke mindst landbruget.
 

Flot måned for ledigheden

I løbet af februar blev der skabt lidt over 81.000 nye arbejdspladser i Spanien. Det er de bedste tal siden 2015. Med de nye arbejdspladser er der i dag næsten 18,4 millioner i arbejde i Spanien, som alle er tilmeldt Seguridad Social systemet. Det er tæt på at være flere end nogensinde.
Problemet på det spanske arbejdsmarked er de store generationer, der i dag skal på arbejdsmarkedet. Således er den samlede arbejdsløshed i februar kun blevet reduceret med 6.280 personer, og det ses knap på samlede ledighed, som er på næsten 3,5 millioner personer.
 

Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

De kommende 20 måneder vil stå på en omfattende renovering af Terminal 2 i Málagas lufthavn. Terminalen skal moderniseres, så den rent visuelt bliver integreret i lufthavnens nye store Terminal 2. I dag kan man på lufthavnens fliser og tapet let se ”grænsen” mellem de to terminaler, men det skal der nu laves om på. Ud over fliser og tapet får Terminal 2 også nye bagagebånd, toiletter, check-in skranker mm., så alle terminaler bliver identiske. Moderniseringen er budgetteret til 6,2 millioner euro.

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com