Masser af regn – men ikke nok! - 60 hoteller lukker trods gode tider - Estepona inviterer dig i Selwo-parken

Masser af regn – men ikke nok!

Det har regnet kraftigt onsdag og torsdag – fredag bliver det endnu værre. De store mængder vand og den voldsomme blæst flere steder har fået flere byer i alarmberedskab. De mange timers regn er dog ikke nok til at fylde provinsens vandreservoirer, som de fleste steder kun når 30-35 procent af sin kapacitet. Fortsætter regnen weekenden over, gør det ikke spor for vandreserverne forud for foråret og sommeren.
 
 

60 hoteller lukker trods gode tider

Flere turister end nogensinde besøger Costa del Sol. De bliver her længere end tidligere og forbruger mere end nogensinde. Men til trods for de gode tal har 60 hoteller langs Costa del Sol igen i år valgt at lukke ned i vinterhalvåret fra oktober/november til påsken i slutningen af marts. Det er cirka 35 procent af kystens sengepladser, der står tomme, og 4.000 tabte arbejdspladser.
Vinterlukningen af de mange hoteller bekymrer naturligvis turistrådet og fagforeningerne.
 
 

Estepona inviterer dig i Selwo-parken

Bor du i Estepona, har du nu mulighed for en gratis tur i Parque Selwo Aventura. Estepona uddeler nemlig 70.000 invitationer til byens borgere. Selwo er med sine 2.000 dyr fra alle verdensdele en af byens store turistattraktioner, men seværdigheden er ikke så besøgt af byens borgere. Derfor inviteres Estepona-borgerne af alle nationaliteter nu gratis med i parken. Invitationerne skal afhentes på kommunen eller i kommunens bygning på Plaza Blas Infante.
 
CDS newsletterLD print
 

Norrbom Marketing

NYHEDSMAIL

Tilmeld dig vores nyhedsmails her

* indicates required

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com