Hvad er der at lave i Malaga om efteråret?

Hvad er der at lave i Malaga om efteråret?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Selvom vi nu er trådt ind i efterårsmånederne, er der stadig lunt og solrigt i den smukke kystby Malaga. Men det er ikke altid lige let at beslutte sig for hvad man skal lave når men har en fridag, er på weekend, ferie eller bare nyder tiden med familie og venner. Lad os sammen se på hvad man kan lave, se og opleve når man besøger Malaga. Getyourguide vil hjælpe os!

Denne by er også fuld af live-arrangementer, musikfestivaler som Starlite og endda steder som kasinoer, hvor du kan spille i live-turneringer med kortspil og så videre, men lad os se hvad vi kan finde.

På toppen af listen på Getyourguide har vi Museo Picasso Malaga. Det har fået 4.4 ud af 5 stjerner og bliver omtalt som værende en af de mest centrale og vigtige dele af Malagas historie, da det var Picassos fødeby. Du kan se 200 af Picassos kunstværker på museet og en masse midlertidige udstillinger fra forskellige kunstnere. De besøgende har mange rosende ord om museet som for eksempel at det er en fantastisk oplevelse for alle, meget interessant og en behjælpelig audio guide. Så hvis du har lyst til at lære om Malagas historie og se kunst i alle former og stile, så er Museo Picasso Malaga lige noget for dig og dine kære.

Foto Nummer 2 på listen er Malagas Hop-on Hop-Off busture. De tilbyder forskellige pakker og længder af ture med flersproget audio til rådighed. Besøg den smukke Playa de la Malagueta strand, nyd sandet og den beroligende lyd af havet. Oplev de smukke haver og udsigter ved Alcazaba. Se malaga by, de pæne gader, de smukke boulevarder og de grønne haver. Man rejser i den dobbeltdækkerbus med åben top, og kan se alle de største turistattraktioner i Malaga. Nogle af favoritterne er blandt andet en panoramaudsigt over byen og det Interactive Museum of Music, hvor du kan teste din music kundskab og prøve et utal af forskellige instrumenter. Der er virkelig noget til enhver smag på disse alsidige busture.

Lidt længere nede på listen finder vi et fedt alternativ til hvordan man kan udforske Malaga. Det er Interactive City Exploration Game! Det gælder om at løse gåder på en iPad, for så at få ruter rundt omkring i byen. Ruterne vil tage dig med rundt til 15 af Malagas mest vigtige attraktioner. Du får udleveret en iPad og skal så bruge din fantasi, logik, internettet eller de spor du vil kunne se og finde omrking dig på turen. Det er den perfekte gruppe aktivitet, til storfamilien eller parret/personen der gerne selv vil udforske Malaga. Spillet har fået 4 ud af 5 stjerner og bruger siger at det er en super måde af lære mere om byen på.

For dem af os der gerne vil læne os tilbage og være mindre fysisk aktive, så kunne et alternativ jo være at prøve noget lokalt mad. Det vil give dig mulighed for at iagttage kulturen og samtidig se byen gennem de lokales øjne. Tripadvisor anbefaler Julie Restaurante, som byder på lokal mad fra middelhavsområdet. Restauranten har fået 5 ud af 5 og kunder siger man kan få gode tapas retter, skøn sangria og at det er super romantiske omgivelser. Alle kunderne siger at restauranten er smukt dekoreret, hyggelig og romantisk og at maden er virkelig god. Der er endda et par kunder der siger det er det bedste mad de har spist i Malaga.

Nyd arkitekturen mens du går en tur på Malagas smalle gader, se Picassos hjemby og hans malerier, løs gåder og find selv vej gennem byen, tag på bustur til stranden eller spis dig gennem det spanske køkken. Malaga har meget at byde på også i efteråret, vi har kun se på en lille del af hvad du kan opleve. Så tag kæresten, familien, veninder og venner med og nyd de lune dage i den skønne kystby.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa