Dicton og Unioptica på Lauro Golf - Grundlovsmatch bliver en fest - Vikingos Golf på Santana

Tirsdage med sol og sommer og herlige golfturneringer hører Lauro Golf til.
De glade skandinaver modtages af Tove, som hilser på og uddeler scorekort samt matchinfo i patioen på Lauro. To tirsdage har man haft Unioptica v/ Claus Bentkjær som sponsor.
De godt spillende golfere dystede i holdmatch i første Unioptica-match, hvor Bodil Larsen, Helle Sandris samt Jan Årestrup løb med første præmien. Gode vine, nye rygsække samt sombreos til traveturen eller golfrunden var blandt præmierne.
Anden match med Unioptica blev vundet af Mette Skovgård med 39 point og Ib Brøndum 35 point. En fantastisk dag med sol, sommer og 26 grader d. 4. april. Godt 60 spillere deltog og fik masser af info fra både Tove samt sekretær Claus om, hvor de rigtige læse-køre-se-sol-briller købes samt hvem der også forhandler de bedste stænger. Unioptica selvfølgelig! Unioptica er beliggende på Santos Rein-gaden i Fuengirola.

Læs mere ...

Skandinaviske nyheder fra Lauro Golf

Som vanligt dystes der hver tirsdag på Lauro Golf med Tove som matchleder godt hjulpet af sekretæren Claus.
San Valentin-succeen ville ingen ende tage, som det ses på det skønne billede.
D. 7. marts lagde man ud med Bo Concepts sponsormatch med 72 deltagere i højt humør og herligt solskinsvejr. Der blev spillet hullerne 1-18 samt 10-27. Scorene var fremragende.
35 point til dagens damevinder, Nanna Bahnsen, og ikke mindre end 41 point til bedste herre, Ejnar Jørgensen.
Susanne og Jan fra Bo Concept havde givet et hav af skønne vine, som blev overrakt efter matchen.
Alle siger tusind tak og glæder sig allerede til de næste matcher med Unioptica, Dicton Høreklinik samt Simzar Ejendomsmægler som sponsorer.
Tilmeldinger til tirsdagsmatcherne på Lauro sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest lørdag kl. 12.00 Først til mølle princip. Husk navn hcp og om man ønsker buggy.
OBS! Søndag d. 28. maj fejres den 25. års Jubilæums-Grundlovsmatch på Lauro Golf.
Matchen er rykket en uge frem, idet hele arrangementet ellers falder sammen med pinseferie i Danmark.
Grundlovsmatchen har været en tradition på Lauro fra første år og dagen fejres med golf, musik, dans, lækker barbecue og et hav af præmier fra de herlige sponsorer:
Nordea, Bo Concept, Unioptica, Dicton Høreklinik, Simzar, Holiday Golf, Tamisa Hotel, Lauro Golf samt mange andre.
Gunstart kl. 9.00, pris 58 Euro. Husk de rød/hvide farver!
Tilmelding Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn hcp samt Federationsnummer.

Match på Calanova Golf

Vi havde fornøjelsen at præsentere vores nye matchsponsor Kaas & Kirkemann ved denne månedsmatch, som blev spillet lørdag den 18. marts på Calanova Golf. Da starten lød kl. 09.00, lå hele banen badet i solskin. Det var et dejligt syn, da dagene op til matchen varierede med blæst og ikke mindst regn. Alle kørte i buggy, som på grund af den megen regn kun måtte køre 90 grader ind på fairway. Der var som sædvanlig stor forskel på opfattelsen af banen: De, der kunne holde bolden lige på fairway, syntes, at den var let, hvorimod de, der brugte ”siderne”, syntes, den var svær og kostede mange bolde. Sådan er golf! Alt i alt tror jeg alle havde en god dag i solskin på banen.
Matchen blev i år sponseret af klubbens nye sponsor Kaas & Kirkemann, forsikringsmæglere, med adresse i Centro Idea. Som noget helt nyt og aldrig prøvet før i CdGD’s historie havde sponsor udloddet en Renault Twingo som Hole in One præmie på 6. hul. Der blev inden matchen talt om denne mulighed for at vinde en bil, og jeg tror mange så sig selv som vinder af den. Desværre lykkedes det ikke nogen at ramme hullet og vinde bilen, men der blev gjort ihærdige forsøg, og jeg tror også søen til højre nappede en del bolde.
Fem timer senere var alle i klubhuset, og der blev stadig kastet et blik på den udstillede bil, som var placeret foran klubhuset.
Klubbens nye klubhus fremtræder attraktivt, og der blev virkelig gjort noget for, at vi skulle føle os godt tilpas og velkomne. Terrassen blev indtaget for at nyde en velkomstdrink, men også for at nyde den storslående udsigt.
Efter opgørelse af scorekort blev der budt til bords, og der blev serveret en dejlig 3-retters menu med tilhørende drikkevarer.
Efter hovedretten fortalte Pernille Kaas om, hvad de som forsikringsmæglere kan tilbyde. Alle blev også inviteret til en snak på kontoret i Centro Idea.
Bjarne og Ib foretog derefter præmieoverrækkelsen, og havde i dagens anledning Pernille Kaas med som ”kyssepige” - det var meget populært.
Det blev til følgende resultater i de fire kategorier samt gæsterække:
A-rækken 1.præmie Jacob Keldgaard 45p, 2.præmie Peer Andersen 40p, 3.præmie Poul Christensen 37p, 4.præmie Jens Rasmussen 36p.
B-rækken 1.præmie Edna Mandrella 34p, 2.præmie Tonny Haahr 31p, 3.præmie Stig Wiberg 29p, 4.præmie Finn Andersen 29p.
C-rækken 1.præmie Thorkild Nielsen 32p, 2.præmie Lene Andersen 31p, 3.præmie Preben Post 30p, 4.præmie Niels Mathiesen 30p.
D-rækken 1.præmie Erik Knudsen 38p, 2.præmie Erik Bank Lauridsen 35p, 3.præmie Henriette Dideriksen 31p. 4.præmie Ida Paridon 30p.
Gæsterækken blev vundet af Steen B. Andersen 27p.
Der var derefter mange klappepræmier, vin fra Viggo Bjørn, gavekort fra Calanova Golf, så det var mange glade deltagere, der derefter kunne vende næsen hjemad, efter endnu en god dag i CdGD’s regi.
Derefter takkede formanden sponsoren, samt matchledelsen for indsatsen med at få arrangementet til at fungere uden problemer.
Næste match spilles på Los Flamingos Golf Club lørdag den 22. april, også her kører alle buggy.
Bestyrelsen

Sommerdag på Baviera Golf

Så er sæsonen 2017 skudt i gang med årets første match på Baviera Golf med
Oasis Dental Clinic som sponsor. Sponsoren havde til alle medlemmer af Vikingos Golf en voucher på 20 euro.
Efter en kold og blæsende vinter viste vejret sig fra sin allerbedste side med dejligt solskin og en svag lun vind - som en dansk sommerdag. Banen var i særdeles god stand, flotte nyklippede fairways og hurtige greens, som var svære at læse og drillede de fleste.
Flere spillede for første gang banen, og fandt den spændende - og ville gerne spille den igen.
Mange golfere glemmer desværre at lægge tørv på plads og rette nedslagsmærker på greens. Banen var desværre ramt af uskarpe hulkanter, så selvom banen var god, var scorerne generelt lave, bortset fra vindernes.
Efter middagen var der præmieoverrækkelse og som altid var der holdkonkurrence med Simzar som sponsor. Denne gang var det de tre bedste scorer på hvert hul.
Vinderne af holdkonkurrencen blev Ingvard Poulsen, Benny Thomhav, Preben Jensen og John Jørgensen. Resultatet af stableford turneringen blev 1. Preben Jensen 36 pts, 2. John Jensen 32 pts, 3 Leif Nødskov 31 pts, 4 K.B. Kristiansen 31 pts, 5 Poul Christensen 30 pts.
Gæsterækken blev vundet af Lars Kjær 28 pts, 2. Lars Kruse 26 pts.
Næste match spilles på Santana onsdag den 5 april.
  • 1
  • 2

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29